Uzun süredir kullandığım bilgisayar eskidiği için yeni bir bilgisayar toplama ihtiyacı doğdu. Bu konu hakkında da net bir bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. Şöyle bir bilgisayar topladım ama ne kadar uyumludur veya ne kadar iyidir sizlere sormak istedim. Maksimum 3000 tl lik bir sistem istiyorum. Topladığım sistemde gördüğünüz yanlışları veya daha iyi tavsiye verecek arkadaşları bekliyorum. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
janjanahmet
kullanıcısına yanıt
Hocam 100 tl bütçenizi genişletebilirseniz 970'li bir sistemim var elimde atabilirim ne dersiniz?
janjanahmet
kullanıcısına yanıt
Bir iki dakika önce toplama bedeli yoktu şimdi 18 tl olmuş ;_;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoliconOtaku -- 15 Şubat 2016; 17:41:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: LoliconOtaku
Bir iki dakika önce toplama bedeli yoktu şimdi 18 tl olmuş ;_;
Bu sefer de işlemci düşük kalmaz mı? Yani bir sorun olur mu oyunlarda.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
janjanahmet
kullanıcısına yanıt
Yok hocam gayet de yeterli işlemci,eğer i5 6500 yapalım derseniz ana kartı h110m pro vd ile değiştirebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: LoliconOtaku
Yok hocam gayet de yeterli işlemci,eğer i5 6500 yapalım derseniz ana kartı h110m pro vd ile değiştirebilirsiniz.
Teşekkürler tavsiyeleriniz için. Bu site güvenilir mi acaba? Sipariş vereceğim ama çekiniyorum biraz. Sizin bir tecrübeniz oldu mu bu site ile.
janjanahmet
kullanıcısına yanıt
Açıkçası benim bir tecrübem olmadı fakat yardım ettiğim çoğu kişi bana ss atmışlığı oldu.Hiç birinde de sorun çıkmamış.Gayet güvenilir bir sitedir zaten,tekno seyir ile de beraber çalışıyorlar. Sslerden birisi: