Şimdi Ara

3000 TL PC toplama önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3000 TL bütçeyle bilgisayar toplamak istiyorum. Biraz az biraz fazla çok sorun değil (biraz olduğu sürece). Oyun oynayabilmek istiyorum, hatta önümüzdeki yaklaşık 2 sene içinde çıkacak oyunlar için de heyecanlanabilmek istiyorum. Monitörüm olmasa da dahil etmiyorum, fazla piksel takıntım yok 4K gibi, 120 FPS gibi şeylere gerek yok zaten bütçenin yeterli olmadığının da farkındayım. Bu yüzden çok iyi bir monitöre de ihtiyaç duymayacağım, kasa topladıktan sonra bir monitör bulabileceğimi düşünüyorum, ikinci el falan olur yani o sorun değil. Oyun takılmasın, bilgisayar bekletmesin istiyorum, yani FPS takıntım olmasa da takılmadığı sürece. Bazen bilgisayar yavaşlar da biraz beklememiz gerekir falan onlardan bıktım biraz. Nereden alışveriş yapacağıma dair bir düşüncem yok, tavsiye ettiğiniz bileşenleri en ucuz nereden bulabilirsem oradan alacağım, o konuda da tavsiyelere açığım. Tavsiye istediğim son konu da işletim sistemi. Çok pahalı ve onu dahil edecek olduğumda iyi bir bilgisayar toplamam pek mümkün olmayacaktır bunun farkındayım. Oyun oynamak istediğim için Ubuntu falan kullanmak istemiyorum, maalesef Microsoft'ta çalıştırabildiğim her oyun ve program Linux'ta çalışmıyor. Crack'li kullanmam gerekebilir, bunun yol açacağı potansiyel sorunlar nelerdir? Son olarak, laptop tavsiyesi falan da olur, sadece bu bütçeye kasa toplamamın daha verimli olacağını düşündüğüm için pek ihtimal vermiyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows Oem key işinizi görür.
    www.yazilimbudur.com
    Windows 10 Professional Dijital Lisans - Windows 10 Pro Lisans
    https://www.yazilimbudur.com/urun/windows-10-professional-dijital-lisans/1

AMD Ryzen 5 1600 AF
    Gigabyte B450M S2H
    2x8 3000/3200mhz ram
    Beğendiğiniz bir kasa
    500/600w 80plus güç kaynağı
    250gb/500gb ssd
    2. el Rx 570 4gb ekran kartı.

Firmalar fazla satış yapamadığından dolayı bol bol indirim olur. İndirim olduğunda en ucuz yerlerden alırsınız. 2. el de olabilir.

• laptop olmaz hocam o bütçede. daha doğrusu alacağınız laptop ile masaüstü arasında dağlar olur o yüzden masaüstüne yönelin.
    ayrı ayrı yerlerden daha ucuza denk getirip toplayabilirsiniz:
    Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-ryzen-5-1600-3-2ghz-rx570-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

bütçeniz biraz daha varsa anakartı 200 tl farkla 450m rami de 50 tl farkla 3200 mhz yapın derim.
    ben de geçenlerde sistem topladım. gittigidiyordan 5 tl ye aldım win 10 pro key. sorunsuz çalıştı kulllanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 3 Nisan 2020; 14:58:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.