Bildirim
3000 tl pikap ve iğne tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ramazandan önce biladerin yanına isveçe gitmiştim orada bir hafta süresince thorens firmasının td309 pikapını dinledim ve kullandım pikap ses malzeme görüntü şıklık artık bir cihazdan ne beklenirse hepsine hitab ediyor benim çok hoşuma gitti iğne de ortofon firmasına ait mc yapıda bir iğneydi ama modelini tam bilmiyorum bahsettiğin pikaba göre eksileri artıları nelerdir bakmak lazım bir hafta boyunca kullanma ve dinleme şansını yakaladığım thorens td309 u atlama bu pikapı görüp bir dinle derim bence on numara bi cihazdı bu cihazı tavsiye ederim -
Phono preniz var mi yoksa butce icine odami girecek ?
Butceniz biraz uzerinde ama iyi pikaptir, uzerindeki kafa ne oda onemli ?
http://mobile.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=24&ID=19731&arc=0
Rock dinliyorsaniz rega tavsiye ederim. Uzak durmanizi onerecegim, tum vintage pikaplar, hem degerinin on kati para isteniyor, hemde ses uretimleri basarisiz, pek cogunun guumuz uretim kollarini bile tasimasi mumkun degil. Rega, project, thorens bunlar fiyat kategorinizde ii ureticiler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X