Şimdi Ara

3000 TL TV TAVSİYESİ RİCA EDİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • samsung ta hem eth gfirişi hemde wi fi var sonyde sadece wi fi var ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler

samsung ta hem eth gfirişi hemde wi fi var sonyde sadece wi fi var ;)

Yanlışlık olmasın, internetteki bilgilerde ve fotolarda ethernet girişi görülüyor.

http://images.televisioninfo.com/images/upload/Image/Reviews/Sony/KDL-46EX700/tour/Sony-KDL-46EX700-back.jpg

http://www.televisioninfo.com/images/upload/Image/Reviews/Sony/KDL-52EX700/tour/Sony-KDL-52EX700-ports-back.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarab ® -- 2 Eylül 2010; 11:52:25 >

• internet olabilir ama türkiye desteklemiyor girerse de sadece yahoo youtube gibi siteler arkadaşlar. bende 40B653 SAMSUNG var ordan biliyorum.
  • Scarab ® çok çok teşekkürler

en çok kafama takılan konuydu bu, bende ethernet yok mu acaba diye düşünüyordum, ethernet olduğuna göre 300 tl fark vermeye gerek yok
    üstelik evdeki ürünlerde sony uyumlulukta problem olmaz, bunda 2 scart var ayrıca.

sanırım sony'i alıyorum :)
  • türkiye desteklemyior derken acaba farklı dns ile girdiğimiz sitelerdeki(youtube yasağındaki çözüm gibi) gibi uygulama yeterli olmuyor sanırım?

sonuç olarak bilgisayara monitör olarak bağlanırsa sorun da çözülmüş olur sanırım.

neyse çok problem değil girmesede.

peki arkadaşlar sizce 46 inch bir tv 2-3 metre mesafeden izlemk için iyi mi , küçük mü?

bu paralara led olmayan ama iyi lcdler de var 52-55 inch boyutunda.
  • hayır televizyondaki ethernet girişine kablomu takıyorum. internet tuşuna basıyorum. "servis desteklemiyor" diye bir yazı çıkıyor ki girmeyeceğini media markt'taki arkadaşlar da söyledi daha türkiyeye gelmemiş tvlere ethernet servisi. ne sony ne samsung. kullanım kılavuzu da öyle söylüyor. evet rgb veya hdmi ile mönitör olarak kullanabiliyorsunuz şahsen ben oyun oynamak için yapmıştım hdmi'den
  • tv yi lan( ethernet ) girişi ile internete bağlayabiliryorsunuz. Youtube gibi 10-15 kadar video tabanlı sitelerdeki videoları izleyebiliyorsunuz. Wi fi ready için 150 tl ye bi kart alman gerekiyor. Ama ben kablolu bağlansamda olur dersen gerek yok. Ben şahsen lan dan kablolu bağlantı yaptım cihazda oyle bi programlama yapmıslarki her seyi otomatik hallediyo

Tv nin ethernet girişi var arkadaşlar. Ve net üzerindeki video tabanlı hepsini yazamayacagım youtube gibi sitelerdeki videoları izleyebiliyorsunuz. Şahsen denenmiştir ve kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 2 Eylül 2010; 13:23:32 >
  • çok teşekkürler, bu bilgi çok faydalı oldu
  • tüm yardım eden arkadaşlara teşekkürler

sonunda aldım sony kdl-ex700'ü , tam anlamı ile denemedim ama digitürk hd kanallarda görüntü muhteşem.

normal kanalları açmak istemiyor insan o görüntüden sonra. bayide çok küçük gelmişti gözüme ama evde sinema gibi oldu.

bir tek ses biraz az gibi geldi nedense. ses sistemi ihtiyacı olabilir. henüz ayarlara girip kurcalamadım.

sadece ses seçeneğinde tv ve ses sistemi olarak iki seçenek var , sanırım kolay kullanım için yapılmış.
  • hayırlı olsun,keyifli seyirler...
  • hayırlı olsun. iyi seyirler.
  • Hayırlı Olsun

Kaç Ekran ve Fiyat hakkında bilgi verirmisin ?
  • sağ olun arkadaşlar darısı olmayanların da başına diyelim.

tv 46" ve 2812 peşin fiyatı istanbul bilişim de.
  • EX700 ile EX500 serisi arasında ne fark var, bir de memnun musunuz istanbul bilişimden ?
  • fakları bilemeyeceğim incelemedim, ama siz iki tv araştırıp bulabilirsiniz sanırım.

istanbul bilişim gerek satış sırasında gerekse satış sonrası ilgili davrandı.

hatta az önce arayıp gelip tv kontrolünü yapacaklarını ölü pixel vs var mı diye bakacaklarını söylediler.
    ib ile ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum. benim yaşadığım en büyük sıkıntı stoklarda ürün bulmak.

isterim ki sadece stoklardaki ürünleri görüntüleyebileceğimiz bir flitre yapsınlar sitelerine. ve gelecek ürünleri stok sayıları ile listelesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar-s

EX700 ile EX500 serisi arasında ne fark var, bir de memnun musunuz istanbul bilişimden ?

Belki bu site yardımcı olur özellikleri incelerken.

http://support.sony-europe.com/techspecs/masterspecs/tech_specs.aspx?site=odw_en_GB&m=KDL-46EX500
  • http://www.plasma-lcd-crt.com/compares/sony_kdl-46ex700_vs_sony_kdl-46ex500

temel özelliklerin çoğu aynı bu siteye göre
  • ex700 edge led tv dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

ex700 edge led tv dir.

Edge Led olması ne demektir?

Normal Ledlerle farkı nedir?
  • ledge led ler. led serisi nin başlangıç modelleridir. Local dimming yapamazlar.Local dimming te siyah derinliğini daha iyi kazandıran bir özelliktir bildiğim kadarı ile.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.