Şimdi Ara

3000 tl ye i7 6700 sistem toplamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kolay gelsin 4 aylık araştırma sonucu masaüstü bilgisayar toplamaya karar verdim.Daha önce açılan konuları inceledim ama bana göre uygun olanını bulamadım malumunuz bu fiyat aralığında önerilen sistemler hep i5 işlemci türevleri ile birlikte amd 470,480 veya nvidia gtx1050 ti,gtx1060 ekran kartları öneriliyor.Bu tür sistemler arkadaşların isteklerini karşılıyor ama bu arkadaşlar sadece oyun amaçlı sistem topluyor.Oyun sistemi toplamanın ilk kuralı ekran kartının en pahalı öge olması gerektiğini herkes biliyor.Bunun sonucunda iki üç sene sonra ekran kartı upgrade durumunda darboğaz sorunu kafaları karıştırıyor.ama bu durum i7 işlemcilerde yok biliyorum.Mesela 2 sene önce çıkan i7 4790 rahat bir şekilde gtx 1070'i besleyebiliyor.
    Benim sorum şu i7 6700+orta dereceli bir ekran kartı alıp 1 sene sonra ekran kartını satıp üstüne bir miktar daha para koyup daha iyi ekran kartı almak üzere bir sistem toplamak nasıl olur?
    Sistemin ilk amacı 2 ve 3 boyutlu çizim yapmak ;oyun oynamak 2. planda kalıyor.
    (bu fiyat aralığında ekran kartı,ram,hdd,ssd daha sonradan upgrade edilebilir ;can alıcı parçalar anakart,işlemci,psu v)
    Varsa görüşleriniz veya sistem önerileriniz lütfen belirtiniz
    (Biraz uzun oldu kusura bakmayın :D)

• Sizin İçin Yeterli gelicekse neden olmasın ama şuan fiyatlar acayip yükseldigi için dolardan dolayı i7 6700K ve Z Serisi iyi bir anakart 2000 Tl yi geçiyor parçaların bir kısmını amazondan almayı düşünürseniz güzel bir sistem kurulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 5 Aralık 2016; 18:6:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.