Şimdi Ara

3000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir yaklaşık 4 senedir iphone 5s kullanıcısıyım. Telefonumdaki donmalar, takılmalar, batarya performansı fazlasıyla can sıkmaya başladı. Bu yüzden telefonumu değiştirmeye karar verdim.
    Android dünyasını çok bilmiyorum fakat elimdeki paraya sıfır veya ikinci el ortalama bi android alabiliyorum.

Benim için önemli olan şeyler iyi kamera performansı, pil performansı, stabil olması ve büyük ekrana sahip olması. Oyun falan hiç oynamıyorum sadece sosyal medyayı kullanıyorum.

Biraz araştırdım. Google Pixel 2 XL modelini çok beğendim. Tüm isteklerimi karşılıyor.

Google Pixel 2 XL
    Xiaomi mi 8
    Huawei Mate 20 lite

Şuan bu telefonlardan birini almayı düşünüyorum. (Google Pixel 2 XL biraz daha ağır basıyor benim için.)

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Teşekkürler.

• Mi 8 bunlar arasındaki en iyi tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarından Mi 8 en iyi tercih olur bence de.

Ayrıca Meizu 16 modelini bekleyebilirsiniz.
    Stokları tükendi ama yakın zamanda tekrar gelecektir.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Başka önerebileceğiniz bir cihaz var mıdır? Mi 8'de benim aklıma yattı fakat Pixel 2 XL içinde düşüncelerinizi merak ediyorum. Bu arada alacağım telefonu yaklaşık 4-5 sene kadar kullanacağım. Hangisi benim için uzun ömürlü olur ? @zamankaybı95 @musti35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memorello -- 25 Aralık 2018; 15:15:31 >
  • memorello kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Pixel 2 XL geçen senenin amiral gemisi işlemcisine ve 4 GB ram miktarına sahip.

Snapdragon 845 işlemcili ve en azından 6 GB rame sahip bir model alabilirseniz sizi 1-2 sene ileri götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Rica ederim.

Pixel 2 XL geçen senenin amiral gemisi işlemcisine ve 4 GB ram miktarına sahip.

Snapdragon 845 işlemcili ve en azından 6 GB rame sahip bir model alabilirseniz sizi 1-2 sene ileri götürür.
    Bu durumda mi 8 biraz daha ağır basıyor. Şunu merak ediyorum. Pixel 2 XL'ın kamerası çok övülüyor.Gördüğüm kadarıyla baya iyi ön ve arka kameraya sahip. Saf bir android deneyimi sunuyor.Direkt olarak ilk güncelleme desteğini de alıyor. ip67, stereo hoparlör gibi bazı farklarda mevcut. Genel olarak Samsung Huawei gibi firmaların arayüzlerini pek sevmiyorum. Mi 8'in arayüzü ve kamerası bu konuda ne kadar başarılı ? Sizce arada çok fark var mı ? iyi bir kamera ve stabil olması benim için önemli.
  • memorello kullanıcısına yanıt
    Kamera öncelikse Pixel 2 XL tercih etmeniz mantıklı .
    videolu karşılaştırma:
    Tech Nagarjunayoutube
    Xiaomi Mi8 vs Pixel 2 XL camara comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=pBxTmR65MiE

Mi 8 MIUI kullanıyor. Stabil bir arayüz. Arayüz beğenisi kişiden kişiye değişiyor.
    İnceleme videosu:
    HaQQuS - Hakan BALCIyoutube
    MIUI 10 inceleme videosu türkiyede bir ilk!
    https://www.youtube.com/watch?v=82uWyPjjYQg

Ayrıca bir alternatif olarak Meizu 16 modelini de incelemenizi öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2017'den beri Pixel 1 kullanıyorum. Her yönüyle memnunum. Android 9 (Pie)'ı Ekim ayında aldım, güncelleme desteği ilk jenerasyon olmasına rağmen süper. Pixel 2'nin de üzmeyeceğinden eminim.
    Bu arada nereden kaça getireceksiniz? Size de uygun olursa ben de dahil olmayı düşünebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Kamera öncelikse Pixel 2 XL tercih etmeniz mantıklı .
    videolu karşılaştırma:
    Tech Nagarjunayoutube
    Xiaomi Mi8 vs Pixel 2 XL camara comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=pBxTmR65MiE

Mi 8 MIUI kullanıyor. Stabil bir arayüz. Arayüz beğenisi kişiden kişiye değişiyor.
    İnceleme videosu:
    HaQQuS - Hakan BALCIyoutube
    MIUI 10 inceleme videosu türkiyede bir ilk!
    https://www.youtube.com/watch?v=82uWyPjjYQg

Ayrıca bir alternatif olarak Meizu 16 modelini de incelemenizi öneririm.
    Tavsiyeniz için teşekkürler.

Sahibindende bazı ilanlar var hocam. Yurtdışından getirme imkanım yok o yüzden 2. el bakıyorum şu sıralar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.