Aklımda bir sistem var açıkçası fakat hem alternatif öneri varsa duymak hemde varolan sistem hakkındaki yorumlarınızı duymak isterim.Ve özellikle en bilgisiz olduğum konu olan monitör ve anakart hususunda özellikle yorum bekliyorum.
Ekran kartı herkesten onay almış sanırım eleştri alternatif yok :) FX 8350 yide hiç değerlendirmiyorum.Bişeyler şekillendi gibi yorumlarınız için saolun
üsste Cladeusx vebjk__murat arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuş oyun oynicaksan i7 4770k ya para vermene gerek yok i5 4760k hayli hayli yetecektir aradaki farka gtx 770 almanı öneririm msi gaming anakart alcaksan ekran kartıda gaming serisi almanı öneririm ama sakın zotac alma uyum problemi war msi anakartlarla
Yazılımcıyım, oyunda oynayacağım ama photoshop visual studio tarzı programları bir arada çalıştırdığım olacak.İşlemci olarak fiyatı bakımından i7 3770 üstüne cıkamam ki yeterli görünüyor bana.Tavsiye kasalara bakınca kasa olayını abartmışım sanırım.Onun dışında ekran kartı 800 civarı olacak.Anakarta gelince böyle sorunsuz hatta bulunduğu dönemde en populer kullanışlı performanslı vs bi anakart olur bu işlemciler için nedir onu öğrenmek derdim.