Şimdi Ara

3000 tl ye sistem önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    güzel de ram eklemeyi unutmuşum :( bi yerden kısmam gerekiyor var mı tavsiyeniz :/
  • Hwy2hell H kullanıcısına yanıt
    Gtx 1060 6Gb kalmamış. Umarım almışsınızdır Gtx 1060 'ı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı satılmış bile. O zaman yukarıda @techniquest35 in yazdığı sisteme dönüyorum yapacak bir şey yok.
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    O siteden bir sistem toplamaya çalışırken satılmış valla hocam. Yapacak bir şey yok. :( Sizin sisteminize dönüyorum tekrardan.
    Şunlar var yalnız ;

ASUS GTX1060 ROG STRIX GAMING OC 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı : 1.138.90 TL. :https://www.itopya.com/ASUS-GTX1060-ROG-STRIX-GAMING-OC-6GB-GDDR5-192Bit-DX12-Nvidia-Ekran-Karti/

ASUS Geforce GTX1060 DUAL OC 6GB GDDR5 192Bit DX12 Ekran Kartı : 979.25 TL. :https://www.itopya.com/ASUS-Geforce-GTX1060-DUAL-OC-6GB-GDDR5-192Bit-DX12-Ekran-Karti/

MSI RX 480 GAMING X 8GB GDDR5 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı : 1.057.85 TL. :https://www.itopya.com/MSI-RX-480-GAMING-X-8GB-GDDR5-256Bit-DX12-AMD-Radeon-Ekran-Karti-3/

Bunlar da iyiymiş aslında. Yukarıdaki size attığım sisteme ram eklemeyi unutmuşum o siteden uygun bir kasa psu bulabilirsem sipariş edecem aslında hemen. Sizin belirttiklerinizle kurunca 3300 civarına çıkıyor fiyat. 3000 tl yi çok geçmemem lazım çünkü kredi kartı vade farkı falan da ekleyecek. :/

Ben tek siteden toplayarak halletmek istiyorum sorun orada aslında biraz. Şimdi sizin teknobiyotikten kurduğunuz sisteme yakın bir şey burada kurmaya çalışıyorum ama oradaki kasa bu sitede yok. Corsair ler de baya fark ediyor ücret olarak. Rica etsem o siteden bir sistem kurabilir misiniz hocam ? Ben yukarıda bitane kurdum attım size ama ram i unutmuşum 200-300 tl de o var ekstradan aşıyor gene. :/
    Oradan toplayınca böyle oluyor. Ksa ve psu uygun fiyatlı doğru düzgün bir şey bulamadığım için kasa ve psu biraz iyi oldu mecbur. Ekran kartı da iyi aslında ama soğutma açısında 3-4 derece daha sıcak olur bu modeli. Aslında sistemi ayrı ayrı toplasanız daha ucuza gelir sanırım.

3000 tl ye sistem önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 25 Mart 2017; 14:07:41 >
    Bu da uygun gibi duruyor elinize sağlık. Ayrı ayrı çok uğraşmak istemiyorum hocam bence de daha ucuza gelir de tek siteden olması kafamı rahatlatıyor. :) Sizin teknobiyetikten kurduğunuz sistemden rx480 i çıkarıp asus un 1060 gtx ini eklesek sorun olur mu peki ?
  • 3000 tl ye sistem önerisi

Şu sistemde ekran kartını çıkarıp yukarıdaki kampanyadan asus 1060 gtx i aldım bu sistemde sorun olmaz di mi arkadaşlar alıyorum artık ?
    Sorun olmaz. Ama performansları birbirlerine denk kartlar. Gerçi o fiyata da Gtx 1060 6Gb zor bir daha. Eğer fiyat arta kalırsa işlemciyi i5 7500 yapın.

Eyvallah hocam kartı aldım zaten, sizinkiyle birleştiriyorum. Teşekkürler. 7500 yapıyorum işlemciyi de. Testlerde baya fark ediyor sanırım. Hız sıralamasında özellikle çok önde.
    Çok fark yok ta. AAA oyunlarda biraz farkettirebilir. Fazla düşük olmasın dedim. Çok önde olan testler hangisi?

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-7500-vs-Intel-Core-i5-7400/3648vs3886

şu sitede hocam speed rank te baya önünde
    Benchmarklara çok bakmayın. Kullanıcılar genelde kendileri kullanıyor ise ona puan veriyorlar duruma göre oralarda. Karşılaştırmalı testlerine bakın. Bazen fark oluyor tabii ki o öyle ahım şahım değil. Yine bütçe yetiyor ise tabii ki i5 7500 alın. Ve ya 1 ay daha bnekleyin R5 1500x 'li sistem dizersiniz. Tabi performanslarına göre. Erkenden bir şey demek çok yanlış olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.