Şimdi Ara

3000 TL ye Sistem. Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum bir kaç eksiğim kaldı özellikle SSD ve İşlemci soğutucu hakkında çok kararsızım. Sizin önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler...

Aldıklarım

İşlemci - INTEL CORE I5 3570K SOKET 1155 3,4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI - 464 TL

Monitör - SAMSUNG 23" S23B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - 383 TL

Ram - GSKILL 16GB (4X4GB) RIPJAWSZ DDR3 1866MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM - 254 TL

Power - COOLER MASTER RS-750 GX 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI - 210 TL

Anakart - Asrock Z77 Extreme6 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) - 415 TL

Kasa - THERMALTAKE CHASER MK-I FULL TOWER - 318 TL

Mause - A4 TECH F7 V-TRACK KABLOLU GAMER MOUSE - 47 TL

Klavye - A4 TECH X7-G800V KABLOLU GAMER KLAVYE USB - 41 TL

Almayı Düşündüklerim

İşlemci Soğutucu - (COOLER MASTER V8 - 174 TL) --- ( NOCTUA NH-D14 - 195 TL )

Ekran Kartı - SAPPHIRE HD7850 O.C. EDITION GDDR5 2GB 256BIT AMD DX11.1 - 441 TL

SSD - OCZ 256GB VERTEX 4 SERISI SATA 3.0 SSD(560MB OKUMA / 510MB YAZMA) - 495 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirov -- 8 Ekim 2012; 22:52:16 >

• O sisteme o ekran kartı oldumu 16gb ram ne gerek var 7870 veya gtx6xxçok iyi giderdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Team Xtreem S3 240GB 550-520MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD (Senkron Nand)

hangisini alsam karar veremedim. kimisi vertex diyor kimisi bu :P
  • Ekran kartım 6850 ve gayet güzel eğer sistemin fiyatını daha ucuza getirmeyi düşünürsen bak bir ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Ekran kartım 6850 ve gayet güzel eğer sistemin fiyatını daha ucuza getirmeyi düşünürsen bak bir ara

Sağol dostum teşekkürler 7000 serisi düşünüyorum :)
  • 6850 de işini görür ama o sisteme bir 7850 yakışır
  • Hala 6850 diyen var fiyatlar bu kadar dusmusken.
    ram'i 8gb a düşür,
    anakarti extreme 4 yap ,
    gtx670 alıp keyfini çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

Hala 6850 diyen var fiyatlar bu kadar dusmusken.
    ram'i 8gb a düşür,
    anakarti extreme 4 yap ,

Aynen bu değişiklikleri yap Seçtiğin anakart ve ram gereksiz olmuş.
  • quote:

ram'i 8gb a düşür,
    anakarti extreme 4 yap ,

Extreme4 - Extreme6 arasında 80 TL gibi bir fark var sonra içimde kalmasın diye aldım yoksa bende Extreme 4 düşünüyordum :)
    Ram konusunda neden öyle söyledin anlamadım :)

Ekran kartına gelince 850-900 TL bir ekran kartına asla vermem :)

Benim seçtiğim ekran kartı 900MHz GPU / 4800MHz bellek özelliğine sahip f/p en iyi kart diye düşünüyorum

Önerin için teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirov -- 6 Ekim 2012; 16:38:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirov

quote:

ram'i 8gb a düşür,
    anakarti extreme 4 yap ,

Extreme4 - Extreme6 arasında 80 TL gibi bir fark var sonra içimde kalmasın diye aldım yoksa bende Extreme 4 düşünüyordum :)

Benim seçtiğim ekran kartı 900MHz GPU / 4800MHz bellek özelliğine sahip f/p en iyi kart diye düşünüyorum

16gb rami nerde kullanacaksınız ? Render tasarım vs hakkında bilgim yok fakat bunu bilip bu şekilde aliyorsaniz o zaman isemciyi i7 yapmalısınız.amaç oyunsa millet hala 4gb ramlerle bf3 gta iv oynuyor.silkroad,knight gibi online oyunlardan 10 tane bile açsanız aynı anda 8gb ramde sıkıntı olmayacaktır.benim dediğim sistem daha performanslı olacaktır.ama bunlar sadece bir öneri.gtx670 alabilecekken kimse 7850 almak istemez.siz hariç Dediklerimi dinlemenizde fayda var fakat Önerileri tartip karar vermek size kalmış şimdiden hayırlı olsun diyelim

• quote:

quote:

quote:

ram'i 8gb a düşür,
    anakarti extreme 4 yap ,

16gb rami nerde kullanacaksınız ? Render tasarım vs hakkında bilgim yok fakat bunu bilip bu şekilde aliyorsaniz o zaman isemciyi i7 yapmalısınız.amaç oyunsa millet hala 4gb ramlerle bf3 gta iv oynuyor.silkroad,knight gibi online oyunlardan 10 tane bile açsanız aynı anda 8gb ramde sıkıntı olmayacaktır.benim dediğim sistem daha performanslı olacaktır.ama bunlar sadece bir öneri.gtx670 alabilecekken kimse 7850 almak istemez.siz hariç Dediklerimi dinlemenizde fayda var fakat Önerileri tartip karar vermek size kalmış şimdiden hayırlı olsun diyelim

Alıntıları Göster
    Ram lari aldım geri iade edemem 2 hafta filan oldu :/ 4x4 olduğu için 2 tanesini kullanıp 2 tanesini satabilirim o sorun değil :)

Peki gtx670 te önerebileceğin kart varmı?

• quote:

Ram lari aldım geri iade edemem 2 hafta filan oldu :/ 4x4 olduğu için 2 tanesini kullanıp 2 tanesini satabilirim o sorun değil :)

Peki gtx670 te önerebileceğin kart varmı?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5241

• quote:

Team Xtreem S3 240GB 550-520MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD (Senkron Nand)

up
  • up
  • quote:

up

3570k-gtx670 directcu ii top-msi z77ma g45 di sanirim aklimda degil-wd 2tb caviar green-240gb sandisk ssd(ssdler hakkinda fikrim yok)
    Zalman z11 plus-650-750 w arasi bi psu
    ramleri almissin zaten... cevre bilesenleri. :logitech g35,g700 ve g510

• quote:

quote:

Team Xtreem S3 240GB 550-520MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD (Senkron Nand)

up

Vertex 4 iyidir hocam mobildeyim link atamiyorum Suan bulamadım konuyu bulsam atacaktim Incelemeler var bak.corsair Force 3 gt ile kafa kafaya gibiler.ucuz olsun diyosan team extreem s3 var tb'te

• Vertex 4 tamam ekran kartında da fikrimi değiştirdim. Sadece soğutucu kaldı V8 vs Noctua Nh D14.

Not: İlk mesajımda aldıklarım ve almadıklarımı yazdım arkadaşlar ona göre yorum yaparsanız sevinirim :)
  • quote:

Vertex 4 tamam ekran kartında da fikrimi değiştirdim. Sadece soğutucu kaldı V8 vs Noctua Nh D14.

Not: İlk mesajımda aldıklarım ve almadıklarımı yazdım arkadaşlar ona göre yorum yaparsanız sevinirim :)

up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.