Şimdi Ara

30000 TL civarı alınabilecek en iyi otomobil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
25.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3,honda civic, ford focus ara bul,al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya tercihin bravo olurduki seneye olacakta. 2. Elinin kotu olmasi avantaj.

• reno fiat dacia markasından en uzak durman gereken araba kötünün iyisi ford hyundai alabilirsin fiesta baz donanımlı az para koyarak sıfırı var o paralara kia ve seat yeni yıldızı parlayanlar japon veya avrupadan kesinlikle şaşma derim her ne kadar o paralara direksiyon ve dört teker verselerde sorunsuzluk ve güvenlik ön plana çıkanlar veya 30 000 e iyi bir araba almayı unut o parayı ikiye böl yarısını bi kenara koy polo al bir kaç sene daha idare et
  • 30 000 e çünkü 2-3 aydır araba araştırıyorum baktımki o paraya bişey alınmıyor :D eh seçeneklerde 40-45 lerde lancer ve rio sedan var veya 50-55 opel 1.3 tdi astra var her ne kadarda fiat motoru kullansada (bu arada fiat motor olarak 1.3 multijet iyidir ama gerisi o motora yakışmıyor fiatta) diğer seçenekler auris 2014 civic bmw var anlayacağın 30 a araba arama al polo kullan yarısının üzerine birikim yap sonra değiştir kesinlikle yazabileceğim en büyük harflerle yazıyorum RENO DACİA FİAT en son alacağın araba olsun yani kadın kalmadı bülent ersoyla evlenmeye karar verdim gibi bişey olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

30 000 e çünkü 2-3 aydır araba araştırıyorum baktımki o paraya bişey alınmıyor :D eh seçeneklerde 40-45 lerde lancer ve rio sedan var veya 50-55 opel 1.3 tdi astra var her ne kadarda fiat motoru kullansada (bu arada fiat motor olarak 1.3 multijet iyidir ama gerisi o motora yakışmıyor fiatta) diğer seçenekler auris 2014 civic bmw var anlayacağın 30 a araba arama al polo kullan yarısının üzerine birikim yap sonra değiştir kesinlikle yazabileceğim en büyük harflerle yazıyorum RENO DACİA FİAT en son alacağın araba olsun yani kadın kalmadı bülent ersoyla evlenmeye karar verdim gibi bişey olur

RENO DACİA FİAT alma diye tavsiyede bulunup POLO al demek

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

30 000 e çünkü 2-3 aydır araba araştırıyorum baktımki o paraya bişey alınmıyor :D eh seçeneklerde 40-45 lerde lancer ve rio sedan var veya 50-55 opel 1.3 tdi astra var her ne kadarda fiat motoru kullansada (bu arada fiat motor olarak 1.3 multijet iyidir ama gerisi o motora yakışmıyor fiatta) diğer seçenekler auris 2014 civic bmw var anlayacağın 30 a araba arama al polo kullan yarısının üzerine birikim yap sonra değiştir kesinlikle yazabileceğim en büyük harflerle yazıyorum RENO DACİA FİAT en son alacağın araba olsun yani kadın kalmadı bülent ersoyla evlenmeye karar verdim gibi bişey olur

nedenmi 15 000 gibi rakamdan bahsettim ne kadar donanım fakiride olsa satıyorum dedimi akşama ilana koy sabaha sat ve saydığım 3 markadanda 15 düzeyinde en güvenliklisi polo ha bana sorarsan ben poloyu sevmiyorum ama 30 ada araba yok :S var olanlarda içinden ciğeri sökülüp son hücresine kadar alınmış araç dolu :D hyundai reno fiat dacia gibi kağıttan araba alınmaz bu gerçeği görmek lazım içinde olan bizim canımız onun için canımızmı önemli yoksa paramızmı ona ilk karar vermememiz gereken nokta :S

• Uyku da geldi tabi bu saatte...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

nedenmi 15 000 gibi rakamdan bahsettim ne kadar donanım fakiride olsa satıyorum dedimi akşama ilana koy sabaha sat ve saydığım 3 markadanda 15 düzeyinde en güvenliklisi polo ha bana sorarsan ben poloyu sevmiyorum ama 30 ada araba yok :S var olanlarda içinden ciğeri sökülüp son hücresine kadar alınmış araç dolu :D hyundai reno fiat dacia gibi kağıttan araba alınmaz bu gerçeği görmek lazım içinde olan bizim canımız onun için canımızmı önemli yoksa paramızmı ona ilk karar vermememiz gereken nokta :S

Sıfır comfortline polo'da yan hava yastığı yok. Bu mu güvenli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 1 Şubat 2015; 3:06:26 >

• LeftBehind kullanıcısına yanıt
    15 000 tl lik araçlardan bahsettim poloda 2 hava yastığı var rakiplerinde oda yok ama senin bahsettiğin fiyatlardan şimdi 10 hava yastıklı ancap testinden 5 yıldız almış o kadar araba varki sıfır polo demedik bizde
  • linea ya vereceğim parayla fiesta alırım.
  • nakooseh kullanıcısına yanıt
    Bu hava gazlarını dinleme. Lineaymış :) itin önüne atsan binmez. Focus al bin. MK1 - MK2 farketmez 1.6 benzinli veya 1.6TDCI. 300.000i devirmiş olmasın sana sorun çıkartmaz.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum 2011 dizel bi linea aldık

• En mantıklısı hayırlısı olsun, parçası bol ve ucuz, az yakıyor, geniş...30 bine en iyi araç
  • caspento kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam. biraz kullanaym yazarım fikirlerimi.
  • Focus corolla civic

• bende bu yorumu arıyorum öyle...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

bende bu yorumu arıyorum öyle...:)

?
  • Konuyu canlandıralım derim :)

Şu sıralar fiesta ya bakıyorum ne dersiniz.
  • Arkadaslar bende 30000 tl ye arac arıyorum. Su an ozelliklerinden dolayi fiat bravolara bakiyorum sizin dusunceleriniz neler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.