Şimdi Ara

30000 TL civarı alınabilecek en iyi otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
25.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 30000 TL civarı sorunsuz bir araç arıyorum şehir içi kullanım olacak tek beklentim araba olabildiğince az sorun çıkarsın

• Linea bakmanızı öneririm fazla sorun çıkartmaz ve parçaları ucuzdur.
  • Linea
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakooseh

Arkadaşlar 30000 TL civarı sorunsuz bir araç arıyorum şehir içi kullanım olacak tek beklentim araba olabildiğince az sorun çıkarsın

Otomatik corrola hb 1.6 sol al ben kullaniyorum şehir içinde cok rahat sıkıntı cikarmiyor.

sehir ici icinde kesinlikle otomatik almalisin rahatlığı süper
  • hocam 2007'si 35000 tl falan o araçların 2007 arabaya o kadar değer mi bilmiyorum bide araba 8 yaşında sorunsuz bulmak baya problem olacaktır
  • cevaplarınız için teşekkür ederim, linea ve punto arasında görünüş dışında çok belirli bir fark var mı biliyomusunuz ?
  • lineada city özelliği yok cok guzel bişey puntoda var...
    yeni kasa linealar saglam baya
  • GT_500 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam saolasın
  • Linea Türkiye'de, punto İtalya'da üretildiği için işçilik farkı da oluyormuş.
  • nakooseh kullanıcısına yanıt
    Zaten linea denmiş ama biraz daha bütçe artarsa kesinlikle bravo'yu öneririm
  • quote:

hocam 2007'si 35000 tl falan o araçların 2007 arabaya o kadar değer mi bilmiyorum bide araba 8 yaşında sorunsuz bulmak baya problem olacaktır

30 bine bulursan kacirma 32 34 arasi gidiyor indirebilirsen süper
  • -epica- kullanıcısına yanıt
    bunu ilk defa sizden duyuyorum biraz araştırdım netten ama böyle bişeye denk gelmemiştim teşekkür ederim bilgi için
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    hocam maksimum bütçem 30-32 bin tl aralığındaki o kadar para vermek bile endişelendiriyor açıkçası beni
  • sanırım linealara yoğunlaşıcam bu sıra alaka gösterdiğin için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakooseh -- 30 Ocak 2015; 6:12:07 >
  • quote:

bunu ilk defa sizden duyuyorum biraz araştırdım netten ama böyle bişeye denk gelmemiştim teşekkür ederim bilgi için

Ben de forumda bir konuda okumuştum.
  • quote:

sanırım linealara yoğunlaşıcam bu sıra alaka gösterdiğin için çok teşekkür ederim

Otomatik al linea sıkıntısı olurmu bilmiyorum ama sehir ici kullanacan otomatik ile rahat edersin gaz fren yapacan sadece

Sahibindene bi bakim ama 30 bin tlye araba alacaksan otomatik olsun bari
  • Mazda 2008 sanırım olur mit.lancer 2009.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrainman

Mazda 2008 sanırım olur mit.lancer 2009.
    1.6 dream civic olabilir.
  • Aklima direk peugeot 207 sw premium outdoor geldi. 1.6 hdi ve dış görünüşü rakiplerini geride birakabilir kanımca.
  • temiz cerato crdi 07-09 varken linea degil alman bile almam.

farkli bi dunya.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.