Bildirim
30000 TL civarı alınabilecek en iyi otomobil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Linea bakmanızı öneririm fazla sorun çıkartmaz ve parçaları ucuzdur. -
Linea -
quote:
Orijinalden alıntı: nakooseh
Arkadaşlar 30000 TL civarı sorunsuz bir araç arıyorum şehir içi kullanım olacak tek beklentim araba olabildiğince az sorun çıkarsın
Otomatik corrola hb 1.6 sol al ben kullaniyorum şehir içinde cok rahat sıkıntı cikarmiyor.
sehir ici icinde kesinlikle otomatik almalisin rahatlığı süper -
hocam 2007'si 35000 tl falan o araçların 2007 arabaya o kadar değer mi bilmiyorum bide araba 8 yaşında sorunsuz bulmak baya problem olacaktır -
cevaplarınız için teşekkür ederim, linea ve punto arasında görünüş dışında çok belirli bir fark var mı biliyomusunuz ? -
lineada city özelliği yok cok guzel bişey puntoda var...
yeni kasa linealar saglam baya -
eyvallah hocam saolasın -
Linea Türkiye'de, punto İtalya'da üretildiği için işçilik farkı da oluyormuş. -
Zaten linea denmiş ama biraz daha bütçe artarsa kesinlikle bravo'yu öneririm -
quote:
hocam 2007'si 35000 tl falan o araçların 2007 arabaya o kadar değer mi bilmiyorum bide araba 8 yaşında sorunsuz bulmak baya problem olacaktır
30 bine bulursan kacirma 32 34 arasi gidiyor indirebilirsen süper -
bunu ilk defa sizden duyuyorum biraz araştırdım netten ama böyle bişeye denk gelmemiştim teşekkür ederim bilgi için -
hocam maksimum bütçem 30-32 bin tl aralığındaki o kadar para vermek bile endişelendiriyor açıkçası beni -
sanırım linealara yoğunlaşıcam bu sıra alaka gösterdiğin için çok teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakooseh -- 30 Ocak 2015; 6:12:07 > -
quote:
bunu ilk defa sizden duyuyorum biraz araştırdım netten ama böyle bişeye denk gelmemiştim teşekkür ederim bilgi için
Ben de forumda bir konuda okumuştum. -
quote:
sanırım linealara yoğunlaşıcam bu sıra alaka gösterdiğin için çok teşekkür ederim
Otomatik al linea sıkıntısı olurmu bilmiyorum ama sehir ici kullanacan otomatik ile rahat edersin gaz fren yapacan sadece
Sahibindene bi bakim ama 30 bin tlye araba alacaksan otomatik olsun bari -
Mazda 2008 sanırım olur mit.lancer 2009. -
1.6 dream civic olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: sadrainman
Mazda 2008 sanırım olur mit.lancer 2009. -
Aklima direk peugeot 207 sw premium outdoor geldi. 1.6 hdi ve dış görünüşü rakiplerini geride birakabilir kanımca. -
temiz cerato crdi 07-09 varken linea degil alman bile almam.
farkli bi dunya.
Benzer içerikler
- seat leon en çok tutulan modeli
- 1.6 thp motor
- 650.000 tl ye alınabilecek araba
- mini cooper countryman kronik arızaları
- bmw 316i kronik sorunlar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X