Şimdi Ara

30000 TL YE KADAR OTO. HB. ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eşime şehiriçi kullanımlık hb otomatik araba arıyorum. Aslında limitim 20 idi ama piyasa okadar dökülüyorki 30 a çıktım ama hala bulamadım. Tek kriterim kaput ve tavanda boya olmaması ve yürürü sağlam olsun. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 150km üzeri ford fiesta 1.4 tdci manuel.

otomatik/yarı otomatik olarak 30-34 e corollalar var dizel.
  • Getz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Hocam vites otomatik olması önemli. Dizel otomatik corolla var derken neye dayanarak söylediniz anlamadım sahibindende yok.

• Mustang2007 kullanıcısına yanıt
    Getz seçeneklerimden bir tanesi fakat piyasası çok değişken ederi nedir sizce temiz bir getzin?

• Hasar kaydi sorun değilse 2006-2009 pololara bakin hocam. Çelik jantlı olanlardan bulursunuz 30-32 arasında. Tam bir bayan aracıdır.

• e30 m3 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi polosu olan bir arkadaşla görüştüm çok pişman olduğunu sanayiden çıkamadığını söyledi sizin deneyiminiz varmı bu araçla?

• Hocam 1 sene boyunca kullandık ailecek, bagaj yetmediğinden dolayı sattık. Alt kasalar sorunlu evet ama 9n3 koduyla geçen 2006-2009 kasalarda pek sorun yok. Eğer bakımsız kullanılmış özellikle bayan tarafından kullanılmış araç bulursanız başınızın ağırması muhtemel. Fakat fazla el değiştirmemiş (maximum 3), temiz binilen, oynanmamış araç bulursanız rahat edersiniz. Ekonomiktir, park olsun, manevra olsun, direksiyon hafifliği olsun, tam bir bayan aracıdır. Sıkışık ankara trafiğinde lpgde max 25 kuruş yakar. Şehir dışı 90 ı geçmezseniz 13-14 kr yakar. Stil paket bulursanız görünüşü daha güzeldir; yan çıtalar ve aynalar gövde rengi + çelik jant vardır bunlarda.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    hocam ben 150000 limit koyduğum için çıkmamış sizde acımamışsınız 250bindeki arabayı koymuşsunuz

• e30 m3 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ayrıntılı yorumunuz için tekrar inceleyim

• Şu linkteki araç hakkındaki görüşlernizide alabilirmiyim? Çizikler önemli değil benim için
    HONDA JAZZ - OTOMATİK - BOYASIZ - SIKINTISIZ
    İlan No: 336600480
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-jazz-otomatik-boyasiz-sikintisiz-336600480/detay

• Yok hocam ben direk listeyi gönderdim araç göndermem öyle. o listede 120binde var 140 binde var 400binde var. kayın pederin s60 ı sattırıp sorunsuz az yakan 160binde yarı otomatik corolla aldırdım geçen aylarda.. adam o ne rahatmış hayatta satmam ben bu arabayı diyor. Sıkıntısız sorunsuz ekonomik arabalardır.
  • Hocam eski şirkette bir bayan arkadaş tavsiye üzerine Polo almıştı, çok çok memnundu. (3-5 sene önceydi model yılı ve diğer bilgilerini hatırlamıyorum).

Tipi ve küçüklüğünü sevmesem ben de düşünürdüm.
  • 2008 2009 Subaru impreza hb bak dostum. O olmadı daihatsu Sirion 1.3 bak bunlar tam otomatik.

• Teşekkürler ikinci elde aldığı araç pert çılan biri olarak çok temkinliyim bir kaç tane i10 buldum sevmememe rağmen başımı ağrıtmayacağını düşünüyorum

• Hiç bi aracın şuanda ederinde olduğunu düşünmüyorum abi. Eskiden 17 bin liraya oto pazarında accent era görmüştüm sahibinin annesi hasta diye aldığı gibi satıyordu adam sen düşün yani. Ama bence cidden temiz bakılmış bi getz (max 70.000 km)25-30 eder daha ucuza bulabilirsiniz tabiki illa temizi bu aralıkta olcak diye bişey yok tabiki (ilanlar 18-35.000 arası değişiyor). Dizel de olur (ama dizelin otomatik ilanını bulamadım )benzin+lpg de. Şuanda çoğu accent era taksi getz ile aynı benzinli motoru kullanıyor parça sıkıntısı da olmaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 2 Eylül 2016; 19:34:41 >
  • POLO 2012 DSG COMFORTLİNE HATASIZ KAYITSIZ
    İlan No: 336724727
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-polo-2012-dsg-comfortline-hatasiz-kayitsiz-336724727/detay
    Linkteki araç fiyatı sizce nasıl bana çok uygun gibi geldi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.