Şimdi Ara

300000 tl yi en iyi nasıl değerlendirebilirim ki yan gelip yatayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
4.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 kere öyle bişey olsayı herkes yapardı eğer istanbuldaysan sana tavsiye tokinin emlak konutun ihalelerinden ev kovala diyelim çıktı 1 2 ay ödersin sonra fazlasıyla satarsın bazen sırf çıktı diye 30 40 bin karla satıyorsun haberin ola yada arsa alabilirsin ama kafandaki düşünceye ulaşman için bu gün en azından elinde 1.5 milyon olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooznalbant

quote:

Orijinalden alıntı: Qatar Foundation

quote:

quote:

Dükkan al kiraya ver aylık 4-5 getirir. Şu an ne iş yapıyosan okul vs. devam et paranın büyük kısmını biriktir kaliteli bir kooperatif vs bulursan girersin bi kısmını oraya verirsin kalanı senin, bulamazsan bulana kadar bi kısmını biriktir kalanını harca kardeş

Emlak fiyatlarından hiçbirinizin haberi yok herhalde. 300 bine aldığı dükkan ayda 2 bin bile getirmez ne 4-5 bini.
    @Bysteve
    Ev konusunda da tamam kiralar yüksek ama ev fiyatları da yüksel 300 bine 4 daire zaten imkansız gibi birşey. Ki alsa bile o dairelerden 500 tl bile kira alamaz. 170 milyarlık daireler 600-650ye kiraya veriliyor.

Kayseride 130k€ satılık dükkan şuan yıllık 8k€ ya kiracılı yıllık 25 milyar az para değil. Sahibinden.comdan kiracılı dükkanlara bakabilirsin. Şehirde çok farketmez sanırım yaşadığın şehirde olmak zorunda değil yani

Kardeş matematiğin mi yok? Sen 4-5 getirir dedin ben getirmez ancak 2 getirir dedim. Senin verdiğin örneğe göre de 130 binlik dükkan yıllık 8 bin getiriyorsa bu oranla 300 binlik ayda 1500 getirir. Ya matematiğin kıt ya türkçen?

bu zeka ile nasıl 300k kazandın sen ? kesin miras.

• quote:

Orijinalden alıntı: oranssiparta

Eklemeyi unuttum arkadaşlar...

mümkünse örnekte görüşdüğü gibi cebinde 20 tl para olmayan dh üyeleri yorum atmasın.

kirlilik olmasın diye..

Hahah konuda tek doğru yazan adama cebinde parası yok diyo. Sen bu kafayla o parayı sıfırlarsın bu gidişle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranssiparta

alım satım kiraya vermek biraz emek istetiyor beyler bunlara zamanım yok. zamanım varda uğraşmak istemiyorum direk para getirisi olan ne yapabilirim

aslında paran yokken ne güzeldi değil mi hiç bunları düşünmek zorunda değilidin. fakat şanslısınki ben varım parayı bana ver dertler bitsin oh ne güzel
  • Faiz pls ama sonra oteki dunyada yanarsan bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

quote:

quote:

quote:

quote:

Dükkan al kiraya ver aylık 4-5 getirir. Şu an ne iş yapıyosan okul vs. devam et paranın büyük kısmını biriktir kaliteli bir kooperatif vs bulursan girersin bi kısmını oraya verirsin kalanı senin, bulamazsan bulana kadar bi kısmını biriktir kalanını harca kardeş

Emlak fiyatlarından hiçbirinizin haberi yok herhalde. 300 bine aldığı dükkan ayda 2 bin bile getirmez ne 4-5 bini.
    @Bysteve
    Ev konusunda da tamam kiralar yüksek ama ev fiyatları da yüksel 300 bine 4 daire zaten imkansız gibi birşey. Ki alsa bile o dairelerden 500 tl bile kira alamaz. 170 milyarlık daireler 600-650ye kiraya veriliyor.

Kayseride 130k€ satılık dükkan şuan yıllık 8k€ ya kiracılı yıllık 25 milyar az para değil. Sahibinden.comdan kiracılı dükkanlara bakabilirsin. Şehirde çok farketmez sanırım yaşadığın şehirde olmak zorunda değil yani

Kardeş matematiğin mi yok? Sen 4-5 getirir dedin ben getirmez ancak 2 getirir dedim. Senin verdiğin örneğe göre de 130 binlik dükkan yıllık 8 bin getiriyorsa bu oranla 300 binlik ayda 1500 getirir. Ya matematiğin kıt ya türkçen?

bu zeka ile nasıl 300k kazandın sen ? kesin miras.

Ne diyosun arkadaşım sen ya. Senin bu zekayla yürümen konuşman bile imkansız ya neyse. Para benim değil konu sahibi başkası bu bir ikincisi yukarıda başka bir arkadaş önce o paraya aylık 4-5 bin kira gelirli mülk alabileceğini sonra da 130 binlik dükkanın yıllık 8e kiraya verildiğini yazmış ona cevap verdim ben. Hata mı var yazdığımda söyle bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurbanlık al

• 30binbilYARtrilyonmu bune ya

• bu nasıl bi tip

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.