Şimdi Ara

3000TL'lik oyun bilgisayarı topladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar,iyi forumlar. Yakın zamanda 3000TL'lik oyun bilgisayarı toplamaya karar verdim sistem şu şekilde olacak ;

Anakart(Vatan'da stokta olmadığı için ekran görüntüsüne koyamadım) ;

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-990fxa-gd65-am3-amd-990fxsb950-ddr3-2133mhz-oc-anakart.html#ozellikler

Güç kaynağı kasa ile gelmektedir ve 750W'tır.Monitör,SSD ve HDD bu listeye dahil değildir kendime ait olanları kullanacağım. Genelde MMORPG tarzı online oyunlar oynuyorum ve bu sistemin iyi olduğunu düşünüyorum fakat sizlerinde fikirlerini almak isterim. Bu sistemin +'ları ve -'leri nelerdir ? Teşekkür ederim ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahn1233 -- 13 Temmuz 2016; 5:42:32 >

• sinerjiden felan düşünürsen ddr4 lü sistem toplanabilir o bütçeyle. Yok ben vatancıyım fiyatlarınıda seviyorum diyorsan hayırlı olsun.
  • Sistem guzelde islemci sogutucu almana gerek yok amd nin zaten yeni wraith sogutuculari iyi ve sessiz kasa olarak zalman z3 plus psu da corsair vs550 o ekran karti alinir fakat o para verilmez o kadar veriyosan rx480 al ya da ddr4 intel bir sistem topla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bütçeye ddr4 olur bencede

İ5 6500
    Msi b150 bazooka
    Z3 plus 600w kasa
    Kingston hyperx fury 8gb ddr4 ram
    Seagate barracuda 1 tb hdd

Rx480 custom modellerden ri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Perseus_ -- 13 Temmuz 2016; 9:54:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VATANDA ABARTILAN KADAR UÇUK FİYAT YOK ALINAN PARÇALARI DEĞİŞTİRİP ÇOK FARK VARMIŞ GİBİ GÖSTERİLİYOR.

CORSAİR VS SERİSİ WHİTE SERTİFİKA DÜŞÜK SERİ EVEREST RAMPAGE TİTANDA 750W BRONZ SERTİFİKA VAR
    SERTİFİKAYI VEREN ECOVA FİRMASI BU POWERA Bİ ÜST SERİ SERTİFİKAYI VERMİŞ YANİ VS SERİSİ CORSAİRDAN DAHA İYİ BİR POWER ALACAKSIN
    VE SADECE BOŞ KASASI BİLE 300 400 LİRALARA SATILAN KASALARA KAFA TUTAR ÖNDE 2 ADET 120LİK FANVAR (İSTERSEN 140LIK YAPABİLİRSİN).ARKADA 12LİK FAN VAR.
    ÜST TARAFTA 140LIK VE 120 LİK 2 ADET FAN TAKABİLİYORSUN KABLO SAKLAMA VE POWER KOYMA YERİ ZATEN ÇOK SÜPER OLMUŞ TOZ FİTRELERİ KOLAY TAKILIP CIKARTILIYOR.

AMD YE GELECEK OLURSAK BENİM TERCİHİM ŞUAN AMD OLMAZDI.

ŞÖYLE YAPABİLİRSİN REMİ DDR4 8 GB AL ORDAN PARA KALIR. SOĞUTUCUYU ALMA ORADANDA PARA KALIR.
    BÖYLECE 6500 VE UYGUN DÜZGÜN BİR ANA KART ALABİLİRSİN.

EKRAN KARTI 4K TAKINTIN YOKSA YETER AMA R480 VEYA 1070 ALABİLİRSİN EKRAN KARTININ GÜNCEL OLMASI AVANTAJLIDIR HERZAMAN.

• Sistemin artıları , ekran kartı ve işlemcin güçlü modeller.online oyunlarda sana rahat kullanım yaşatır.

Eksieri ise , o psuyu ben pcme asla bağlamam.Everstten uzak dur hele bu kadar elektrik tüketecek bir sistemde.

Parçalar biraz eski , buna muadil 6. nesil bir sistemde toplayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.