Şimdi Ara

3006 almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar khalkedondan PSP alıcam ama 3006 modeli gelicekmiş yani Hong Kong/Singapur galiba.3004 ile arasında fark yok demi

• quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Arkadaşlar khalkedondan PSP alıcam ama 3006 modeli gelicekmiş yani Hong Kong/Singapur galiba.3004 ile arasında fark yok demi

Yok dostum hepsi aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Arkadaşlar khalkedondan PSP alıcam ama 3006 modeli gelicekmiş yani Hong Kong/Singapur galiba.3004 ile arasında fark yok demi

Yok dostum hepsi aynı.

Hepsinin aynı olduğunu biliyordum, merak ettiğim içinde bazı kelimelerin çince filan olmasıydı.Konsolu elime alınca baktım şükür öyle bir şey yok sadece tek sorun vardı oda x yerine o, o yerine ise x geçiyordu onlarıda recovery menu'den yaptım

• Benim PSP'im 3006 Slim model. kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: idea_98

Benim PSP'im 3006 Slim model. kesinlikle tavsiye ederim

Çoktan aldım bile hocam 3006 modeli
  • bence almalısın vita cıktı diyolar ama bende aldım neden diye sorcaksan yolda otobüste heryerden ben seneye öss hazırlanıyorum ve pc ile aramı kesicem ama cok bilgisayar oynadıgım icin arada elbet sıkılcam bu yüzden psp aldım arada takılmak icin şimdi diycekler psp vita cıktı onun grafikleri daha güzel herkes oyunu grafik zannediyor heleki yeniler bence hersey grafik deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeqaLo

bence almalısın vita cıktı diyolar ama bende aldım neden diye sorcaksan yolda otobüste heryerden ben seneye öss hazırlanıyorum ve pc ile aramı kesicem ama cok bilgisayar oynadıgım icin arada elbet sıkılcam bu yüzden psp aldım arada takılmak icin şimdi diycekler psp vita cıktı onun grafikleri daha güzel herkes oyunu grafik zannediyor heleki yeniler bence hersey grafik deil

Aynen hocam çok haklısın ps vitanın kendine has avantajları var ama psp'ninde oyunları paha biçilemez.Daha vita şekillenmedi 1-2 seneye toparlar o zaman bakarız şimdi psp akar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soundmax Sx 2700.4 Amfi Alınırmı
    geçen yıl önce açıldı
    Retro batarya alınırmı ?
    13 yıl önce açıldı
    PSP E1004 Aldım Kandırıldım!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen öle sırf psp için devleşmiş oyunları alıp oynamak için bile alınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.