Şimdi Ara

PSP E1004 Aldım Kandırıldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ankara kızılay japon oyuncakdan E1004 model psp aldım ve bana wirelessı olduğu içinde skype vs. olduğu söylendi birde turkcellin kampanyası olduğu o yüzden fiyatının 4 gb hafıza kartı ile 400 lira olduğu söylendi bende saf saf aldım sanırım sanırım diyorum çünkü wirelessı olmadığı gibi fiyatı zaten normalmiş yani herhangi bir indirim söz konusu değil

yarın iade etmeyi düşünüyorum ama bu sahtekarlıkla ilgili ne yapmalıyım sizce ve iade kabul etmezlerse ne yapmalıyım ?

• Hocam keske biraz araştırıp alsaydınız. İnşallah geri alırlar.
  • arkadaşlar 3006 modeliyle değiştirebileceğini söyledi ama 50 tl fark istedi sizce nasıl ?
  • Ben herzaman söylerim. Japondan ırmaktan armagandan toplu igne bile alinmaz.Hepsi birbiriyle paslaşıyo . Sahtelar adamlar bunlar . Ama az kaldi bikac seneye papazi bulcaklar millet uyandi artik.
  • Ben de zamanında üst geçittekilerden fat psp için batarya ve şarj aleti almıştım, ikisi birden bozuk çıkında değişim yaptırdım, değişim yapılanlar da bozuk çıkınca ümidimi kestim bu çakal esnaf zihniyetlilerden.
  • Eğer aldığınız malda size söylenen özellikler yoksa dolandırılmışsıız demektir para iadesi isteyin aksi takdirde suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin yada 1 hafta içinde aldıysanız tüketici haklarından yararlanarak memnun kalmadığınız ürünü iade edip paranızı geri alabilirsiniz ki hiç münakaşaya girmeden yapmanız gerekenin o olduğunu düşünüyorum
  • iade ettim kabul ettiler sorun çözüldü arkadaşlar yorumlayanlara teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalıntı s4 aldım askerde
    11 yıl önce açıldı
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3DS alabilirsin bende var ps vitadan fazla oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wordpressman

Arkadaşlar bugün ankara kızılay japon oyuncakdan E1004 model psp aldım ve bana wirelessı olduğu içinde skype vs. olduğu söylendi birde turkcellin kampanyası olduğu o yüzden fiyatının 4 gb hafıza kartı ile 400 lira olduğu söylendi bende saf saf aldım sanırım sanırım diyorum çünkü wirelessı olmadığı gibi fiyatı zaten normalmiş yani herhangi bir indirim söz konusu değil

yarın iade etmeyi düşünüyorum ama bu sahtekarlıkla ilgili ne yapmalıyım sizce ve iade kabul etmezlerse ne yapmalıyım ?

Fis aldin demi?
  • tabi fiş almıştım zaten ama gerek kalmadı hatalarını iade alarak telafi ettiler arkadaşda nazikçe özür diledi. O firmayıda kötülemek gibi olmasın buraya yazdıklarım sonuçta bir hata yapıldı umarım bir daha tekrarlamazlar.
  • geçmiş olsun.
  • arkadaşım seni ayakta neyse.... geçmiş olsun dicem ama geçirmişler sana be

• sevgili arkadaşlar eğer ankara da yaşıyor iseniz, ve psp almak istiyorsanız kesinlikle kule teknoloji den bilgi alınız. şuan psp3004 8 gb hafıza kartı full oyun yüklü versiyon yapılı ve yanında çanta hediyeli nakit 400 tl ye bırakıyorlar...............
  • quote:

Orijinalden alıntı: laapslaaps

3DS alabilirsin bende var ps vitadan fazla oynuyorum

Napalım yani arkadaşım arkadaş ne diyor sen ne diyorsun. Saçma sapan konuşup adamı dellendirme. ALLAH ım ne insanlar var ya ne boş insanlar var bu dünyada.
  • 400 lira Şaka gibi fiyat. Şu an Brükseldeyim ve burda 80 euro
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

400 lira Şaka gibi fiyat. Şu an Brükseldeyim ve burda 80 euro

Aynen Hollanda'da 89 Euro'ya yanında bir de oyun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

400 lira Şaka gibi fiyat. Şu an Brükseldeyim ve burda 80 euro

Aynen Hollanda'da 89 Euro'ya yanında bir de oyun var.

Ingiltere'de £85
  • ankarada 400 tl
  • bürüksel lahanasıda burada ucuz 1 tl..alacağın yeri bilirsen cennettir bu ülke üzülmeyin siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: princo0644

sevgili arkadaşlar eğer ankara da yaşıyor iseniz, ve psp almak istiyorsanız kesinlikle kule teknoloji den bilgi alınız. şuan psp3004 8 gb hafıza kartı full oyun yüklü versiyon yapılı ve yanında çanta hediyeli nakit 400 tl ye bırakıyorlar...............

+1 ta bursadan kule teknolojiye brick olmus psp mi gondermistim adamlar sagolsun oldukca ilgili davrandilar kimsenin yapamadigi brickli cihazi actilar ustune birde pazarlik kabul edip 2 oyun hediye gonderdiler sahsen 6 aydir cekmecede olu olan psp mi tekrar kullanabildim makul bir ucreti bravo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.