Şimdi Ara

3008 i bekleyin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiyatıda ne olucak bıde bu ozellıklerın hepsı tr gelıcek araclarda olucakmı ıncelemeden fıkır belırtmek yanlıs ama cok ekstra bı araca benzemıyo ozellıkle tasarım olarak oldukca zayıf gozukuyo neyse bayılerde bı ınceleyelım nasılmıs bakalım....
  • Vallaha Türkiyeye Gelsin Fiyatı Her Ne Olursa Olsun İlk Alacaklardan biri benim o aracı ön pane cok dehşet
  • Bu aracı bende düşünüyordun ama Candan arkadaşımızın eklediği fotoğrafları görünce araç bende hayal kırıklığı yarattı. Bendeki 207 nin boyutlarında bir araç .
  • fiyatta absürtlük olmazsa çok satar...
  • 207 den buyuk bir arac resimler buyuk oldu icin biraz aracin dengesi fotolarda bozulmus olabilir ama yuksek ve buyuk bir arac.308 bir boy buyugu bu arac 207 .308in bir boy kucugu deyilmi e arada iki boy fark var
  • quote:

Orjinalden alıntı: candan25

207 den buyuk bir arac resimler buyuk oldu icin biraz aracin dengesi fotolarda bozulmus olabilir ama yuksek ve buyuk bir arac.308 bir boy buyugu bu arac 207 .308in bir boy kucugu deyilmi e arada iki boy fark var

Araç resimlerdekinden boyutu ve yüksekliği farklıysa tekrar bu araç üzerinde düşünebilirim .Ama en güzeli aracı birebir görüp inceleyip almak.
    Candan 3008 i nissan qashqai ile kıyasladığınızda kasa ve diğer açılardan aralarında nasıl bir fark var. 3008 i kullandığınızı belirttiniz acaba içeri lastik ve motor sesi alma olayı nasıl ? Qashqai yorumlarında içeri çok ses aldığı süspansiyonların da çok sert olduğu yazılıyor.

• Candan bir soru daha sorayım ; 3008 lerin kontak anahtarı yine bizdeki araçların ki gibi sustalı dandik anahtardan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 19 Mayıs 2009; 12:09:51 >
  • daha büyük ve yüksek bir araba beklerdim. içi de çok geniş değil sanki 308 den dar gibi geldi bana. Nissan quasqai ye rakip olacağı söyleniyordu ama bu ondan oldukça alçak görünüyor. Kokpiti çok güzel.
  • arkadaslar yanlis anlamayin ama yorumlarinizi biraz daha arastirarak yaparsak herkese daha faydali olabiliriz

arac (207 ve 308 le hic kiyaslamiyorum) qashqaiden hem biraz daha yuksek hemde biraz daha genis. donanim olarakta qashqaiden fazla donanimli (bu sefer ciplak bir sekilde getirmeyeceklerini umarak). fiyat olarak yuksek ihtimal otvli 45 otvsiz 50 civarlarinda piyasaya girecek. grip control ve head up display ozellikleri cok basarili, kokpit cok guzel.

qashqai daki ses yalitimina gore nasil olur test surusu yapinca goruruz, ben 2.0 executive dizel 4x4 qashqai kullandim ses geliyordu ama cok rahatsiz olmadim. kisiye gore degisebilir. fakat suspansiyon konusunda peugeot sabikali bendeki 307 ile yavaslamadan ufacik bir tumsekten bile gecsem arka takimlari birakmis gibi oluyorum. 308 lerde ayniymis 3008 nasil olur bilemem ama cok umutlu degilim acikcasi.

fiyat/donanim/performans olarak soylenilen rakamlarda ve donanimda gelirse bu sinifa iyi bir giris yapmis olur. umarim 3 konuda da hayal kirikligi yasatmaz peugeot. bu hafta sonu bende ankarada yakindan gorecegim bakalim neymis nasilmis

Qashqai
    Length 4310 mm
    Width 1780 mm
    Height 1610 mm

3008
    Length 4365 mm
    Width 1837 mm
    Height 1639 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mece -- 21 Mayıs 2009; 19:06:52 >

• Araç çok güzel fakat navigasyon'u Tr'ye getirmezler bence
  • çok süper araç bende bundan istiyorum pedere söyleyeyim gerçi araç daha yeni ama aklına sokarsam napar eder alır
  • tır geldiğinde bende incelemiştim bu aracı ordaki görevli fiyatının 50,000-55,000 gibi olacağını söylemişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: benzen

tır geldiğinde bende incelemiştim bu aracı ordaki görevli fiyatının 50,000-55,000 gibi olacağını söylemişti

O zaman beklemeye gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.