Şimdi Ara

3008 i bekleyin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar arac almayi dusunenler yuksek araclardan hoslananlar beklesinler bugun deneme surusu yaptim yaklasik 50km yol yaptim gercekten arac donanim ve konfort olarak harika bir arac .

kullandim arac; hdi 150hp bir aracti navigasyon esp telefon . koltuk altinda buzdolabi bile var . oncamin hisasinda size gostergeye bakmadan yaptiniz hizi gosteren cam bile koymuslar navigasyonun gorunumu bambaska buyuk ekran klima herkese ayri sekilde .yuksek 18inc cantlar .crom paneller ayna kapaklari .vs gorunus super konfort harika ama her zaman oldu gibi sert bir arac peugeotun hepsinde oldu gibi amatisorler sert.buda yol tutusunu dengeyi kazanmayi arttiriyor. alacaklar beklesin derim

3008  i bekleyin

• kolldayama yerinin altinda buzdolabi var yukarida yanlis belirtmisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candan25 -- 16 Mayıs 2009; 19:33:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan25

kolldayama yerinin altinda buzdolabi var yukarida yanlis belirtmisim.

resimleri buyuk oldun dan tek tek koyabilliyorum

3008  i bekleyin

• quote:

resimleri buyuk oldun dan tek tek koyabilliyorum

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    ust tavan komple cam arkada cocukar gokyuzunu seyrederek seyahat edenilirler istenildinde kapanabiliyor.elektikli .

3008  i bekleyin

• quote:

ust tavan komple cam arkada cocukar gokyuzunu seyrederek seyahat edenilirler istenildinde kapanabiliyor.elektikli .

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    arka ve ust tavan ve yan arka camlar renk li film cektirme derdiniz yok. on gorunusu de yakin dan bakinca bi baska karsidan ilk gordumde beyenmemistim ama guzelmis

3008  i bekleyin

• quote:

arka ve ust tavan ve yan arka camlar renk li film cektirme derdiniz yok. on gorunusu de yakin dan bakinca bi baska karsidan ilk gordumde beyenmemistim ama guzelmis

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    ic kismina gelin ce kimseler kusur bulamaz bence kaliteli konfortlu ve tum hersey elinizin altin da buz dolabindan telefonuna yolbilgisayarindan yoldan gozunuzu ayirmadan yaptiniz hizi gosteren aygita kadar hersey mevcut. kullanilan malzemeler eskilere bakinca daha da kaliteli 308 den sonra kalitede artis oldu acikca gorunuyor.

3008  i bekleyin

• quote:

ic kismina gelin ce kimseler kusur bulamaz bence kaliteli konfortlu ve tum hersey elinizin altin da buz dolabindan telefonuna yolbilgisayarindan yoldan gozunuzu ayirmadan yaptiniz hizi gosteren aygita kadar hersey mevcut. kullanilan malzemeler eskilere bakinca daha da kaliteli 308 den sonra kalitede artis oldu acikca gorunuyor.

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    arcin sofor koltuna oturunca bi an kendimi ucakin kokpitindeymis gibi hissettim.gorus acisi cok harika. engelleyecek hic birsey yok.arka tarafi gorebilmenin rahatli icin dikiz aynasi ve yan aynalar ona gore buyututulmyus ve gece surusu icin de aynalar kendinden karariyor arkadan gelen araclarin isigi vurun ca buda insanin gozlerini yormuyor elfireni klasik bildimiz gibi kollarla deyil artik kucuk bir tusla el fireni devreye giriyor ve araci yokuslarda geri kacirma derdi de ortadan kalmis vitese takip kalkisa basladinizmi el freni otomatik devreden cikiyor siz sadece tuca dokunuyonuz hareket etmeden.

3008  i bekleyin

• quote:

arcin sofor koltuna oturunca bi an kendimi ucakin kokpitindeymis gibi hissettim.gorus acisi cok harika. engelleyecek hic birsey yok.arka tarafi gorebilmenin rahatli icin dikiz aynasi ve yan aynalar ona gore buyututulmyus ve gece surusu icin de aynalar kendinden karariyor arkadan gelen araclarin isigi vurun ca buda insanin gozlerini yormuyor elfireni klasik bildimiz gibi kollarla deyil artik kucuk bir tusla el fireni devreye giriyor ve araci yokuslarda geri kacirma derdi de ortadan kalmis vitese takip kalkisa basladinizmi el freni otomatik devreden cikiyor siz sadece tuca dokunuyonuz hareket etmeden.

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    bu da on gostergeleri ve direksiyonu da cok hos olmus deri kaplama.

3008  i bekleyin

• quote:

bu da on gostergeleri ve direksiyonu da cok hos olmus deri kaplama.

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    buda hizinizi gostergelere bakmadan gozunuzu yoldan ayirmadan gorebilmeniz icin tasarlanmis.hos bisey ve navigasyon gitmek isdediniz yeri yazin gidin kaybolma derdi yok ve arka yan perdelerde mevcut asiri guneslerde cekersiniz cocuklariniz rahat eder.

3008  i bekleyin

• quote:

buda hizinizi gostergelere bakmadan gozunuzu yoldan ayirmadan gorebilmeniz icin tasarlanmis.hos bisey ve navigasyon gitmek isdediniz yeri yazin gidin kaybolma derdi yok ve arka yan perdelerde mevcut asiri guneslerde cekersiniz cocuklariniz rahat eder.

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    bi kac fotoda

3008  i bekleyin

• quote:

bi kac fotoda

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    hiz gostergesi

3008  i bekleyin

• quote:

hiz gostergesi

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    benden bu kadar foto sizin de sormak istedikleriniz varsa cevaplarim bildim kadariyla.

3008  i bekleyin

• quote:

benden bu kadar foto sizin de sormak istedikleriniz varsa cevaplarim bildim kadariyla.

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    guel deyilmi sizce

3008  i bekleyin

• quote:

hiz gostergesi

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    bende 2 gün öce erzuruma gelen Pejonun tırını ziyarete :D gittğimde incelemiştim.
    Fiyatının daha belli olmadığını söylemişlerdi
    bunun yani 3008 in ön konsolu alıp 4007 ye yerleştirseler süper olur.
    4007 tip olarak hoş ama göğüs güzel değil arabada
    3007 de cam tavana falan da vardı
    4007 nin dışı+3007 nin içi süper olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

bende 2 gün öce erzuruma gelen Pejonun tırını ziyarete :D gittğimde incelemiştim.
    Fiyatının daha belli olmadığını söylemişlerdi
    bunun yani 3008 in ön konsolu alıp 4007 ye yerleştirseler süper olur.
    4007 tip olarak hoş ama göğüs güzel değil arabada
    3007 de cam tavana falan da vardı
    4007 nin dışı+3007 nin içi süper olur bence

Alıntıları Göster
    3008 gercekten hos arac yuksek araci sevenler icin bende 407 var yere yakin aracalari sevdigim icin ben 408i bekliyecegim bakalim o nasil gelecek

• quote:

3008 gercekten hos arac yuksek araci sevenler icin bende 407 var yere yakin aracalari sevdigim icin ben 408i bekliyecegim bakalim o nasil gelecek

Alıntıları Göster
    bu da baska bir versiyonunun ici

3008  i bekleyin

• quote:

bu da baska bir versiyonunun ici

3008  i bekleyin

Alıntıları Göster
    Ön konsol güzel, direksiyonda öyle. Aile arabası için idealmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Ön konsol güzel, direksiyonda öyle. Aile arabası için idealmiş.

Alıntıları Göster
    çok güzel araç
    para olsa da alsak

yalnız candan senin sürdüğün araçta esp yok sanırım
    her ne kadar en üst model olarak gözükse de ben esp yi göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

çok güzel araç
    para olsa da alsak

yalnız candan senin sürdüğün araçta esp yok sanırım
    her ne kadar en üst model olarak gözükse de ben esp yi göremedim.

Alıntıları Göster
    Araç bana biraz içi dar gibi geldi , özellikle de arka koltuk diz mesafesi . Ayrıca resimlerde mi bir problem var yoksa benim lcd monitörden mi , resimler sanki basık çıkmış gibi araç 3008 den daha çok 308 gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayancıklı

Araç bana biraz içi dar gibi geldi , özellikle de arka koltuk diz mesafesi . Ayrıca resimlerde mi bir problem var yoksa benim lcd monitörden mi , resimler sanki basık çıkmış gibi araç 3008 den daha çok 308 gibi görünüyor.

Alıntıları Göster
    arac ta esp var indivuduel kardesim hem peugeotun yeni modellerinin hepsinde esp sitandarda bindi. ic mekani rahat bir arac aile icin ideal . ama arka koltuklarin eni biraz dar uc kisi rahat edemez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.