Şimdi Ara

300w güç kaynağı ile hangisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300w hangi ekran kartını kaldırır:(pc express)

1-)hd3850 512mb 256 bit ddr3
    2-)hd3870 512mb 256 bit ddr3
    3-)hd3870 512mb 256 bit ddr4

• diğer sistem özelliklerin neler birde power kaliteli markamı ayrıca max verebileceğin miktar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastingmoon

diğer sistem özelliklerin neler birde power kaliteli markamı ayrıca max verebileceğin miktar
    özellikler: 160gb 2gb ram İntel(R) core(tm)2 CPU 6300 @1,86 1,87 maksimum 240 ytl ve çok az birşey üstü olabilir

ayrıca power kaliteli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOST_456 -- 12 Temmuz 2008; 15:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOST_456

özellikler: 160gb 2gb ram İntel(R) core(tm)2 CPU 6300 @1,86 1,87 maksimum 240 ytl ve çok az birşey üstü olabilir

Alıntıları Göster
    birde bu kartlardan başka tavsiye edebileceğiniz var mı? şimdiden teşekkürler
  • quote:

birde bu kartlardan başka tavsiye edebileceğiniz var mı? şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    KİMSE YOK MU
  • quote:

Alıntıları Göster
    walla ya tam ucunda yada çalıştırmaz
    ama ben sana şu ikiliyi almanı tavsiye ederim butceyi deldik biraz ama daha garanti olur

PCIE PALIT-9600GT 156 USD + KDV
    POWER SUPPLY / UPS COOLER MASTER-RS-450-ACLY 59 USD + KDV
    TOPLAM : 215 USD + KDV

KDV DAHİL TOPLAM : 253,70 USD
  • quote:

walla ya tam ucunda yada çalıştırmaz
    ama ben sana şu ikiliyi almanı tavsiye ederim butceyi deldik biraz ama daha garanti olur

PCIE PALIT-9600GT 156 USD + KDV
    POWER SUPPLY / UPS COOLER MASTER-RS-450-ACLY 59 USD + KDV
    TOPLAM : 215 USD + KDV

KDV DAHİL TOPLAM : 253,70 USD

Alıntıları Göster
    ayrıca ekran kartı olarak nova yada exa bilgisayardaki şu modellerede bi bakabilirsin

MSI N9600GT-T2D512-OC, 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 650/1800
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=4564

AXLE 9600GT, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 650/1800
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3374

• quote:

ayrıca ekran kartı olarak nova yada exa bilgisayardaki şu modellerede bi bakabilirsin

MSI N9600GT-T2D512-OC, 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 650/1800
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=4564

AXLE 9600GT, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 650/1800
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3374

Alıntıları Göster
    3850 yi kaldırmaz mı diyosun???

• quote:

3850 yi kaldırmaz mı diyosun???

Alıntıları Göster
    yani riske girilmez ki kaliteli bir marka değil diyosun hiç ümit yok gibi
  • quote:

Alıntıları Göster
    önce bi psu al 120 ytl ye 500w high power yeter

sadece ekran kartı alırsan ileride bi terslik olur bütün sistem komple yanar ona göre
  • quote:

Alıntıları Göster
    bilgisayarın markası VESTEL olduğu için güvenemiyorum powera
  • quote:

bilgisayarın markası VESTEL olduğu için güvenemiyorum powera

Alıntıları Göster
    sen bizi dinle önce psu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

sen bizi dinle önce psu al

Alıntıları Göster
    hangi markaları önerirsiniz
    psu da
  • quote:

hangi markaları önerirsiniz
    psu da

Alıntıları Göster
    o PSU HD3850 kaldırmaz dostum PSU tavsiye istersen LG Power - Tagan - HighPower - OCZ önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnseLmo82

o PSU HD3850 kaldırmaz dostum PSU tavsiye istersen LG Power - Tagan - HighPower - OCZ önerebilirim

Alıntıları Göster
    walla ben 3870 kullanıyorm karttan cok memnunum dier bileşenler soyle : 320gb sata2 hd, core2duo 2.4ghz cpu, 1gb ram, psu da feel kasanın kendi psu su yani bicok kişinin dandik diye nitelendirdigi cinsten :d suan hiçbi problem yok sadece knight oynadıgımda hemn knight hemde pw server oynamaya calıstm gecen ikisini acınca reset atıor makine psu dan dır heralde ama kartı kaldırıo yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bawwgs33

walla ben 3870 kullanıyorm karttan cok memnunum dier bileşenler soyle : 320gb sata2 hd, core2duo 2.4ghz cpu, 1gb ram, psu da feel kasanın kendi psu su yani bicok kişinin dandik diye nitelendirdigi cinsten :d suan hiçbi problem yok sadece knight oynadıgımda hemn knight hemde pw server oynamaya calıstm gecen ikisini acınca reset atıor makine psu dan dır heralde ama kartı kaldırıo yani

Alıntıları Göster
    Yapacağın ilk iş bi power almak olsun. Saydığın model ekran kartları ve diğer arkadaşların tavsiye ettikleri ekran kartllarının tamamı ekstra güçle beslenirler ve bu nedenle dandik powerlar bilgisayarında kötü hasarlara neden olurlar. 50-60 YTL ye süper powerlar var. Bence böyle güzel bi sistem için riske girme.

• quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Yapacağın ilk iş bi power almak olsun. Saydığın model ekran kartları ve diğer arkadaşların tavsiye ettikleri ekran kartllarının tamamı ekstra güçle beslenirler ve bu nedenle dandik powerlar bilgisayarında kötü hasarlara neden olurlar. 50-60 YTL ye süper powerlar var. Bence böyle güzel bi sistem için riske girme.

Alıntıları Göster
    ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.
  • quote:

Alıntıları Göster
    buna yakın bir sistem için aynı soruyu sorsam olurmu
    e6300 asus p5l-mx anakart asus ta 252 300w kasa 80 gb hdd acaba en üstte yazan ekran kartlarını sorunsuz çalıştırırmı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    ilk olarak psu nu değiştir 500W lık bir enermax high power veya OCZ işini görecektir.daha sonra ekran kartını al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drift_Kinq

ilk olarak psu nu değiştir 500W lık bir enermax high power veya OCZ işini görecektir.daha sonra ekran kartını al

Alıntıları Göster
    hd3850 kullanıyorum 300w pegasus güç kaynagı ile sanada rahat yeter ama yinede 12v kanalına bak bendeki tek kanal 14A veriyo ve rahat çalıştırıyo.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.