Bildirim
300w güç kaynağı ile hangisi???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
diğer sistem özelliklerin neler birde power kaliteli markamı ayrıca max verebileceğin miktar -
özellikler: 160gb 2gb ram İntel(R) core(tm)2 CPU 6300 @1,86 1,87 maksimum 240 ytl ve çok az birşey üstü olabilirquote:
Orijinalden alıntı: lastingmoon
diğer sistem özelliklerin neler birde power kaliteli markamı ayrıca max verebileceğin miktar
ayrıca power kaliteli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOST_456 -- 12 Temmuz 2008; 15:39:50 > -
birde bu kartlardan başka tavsiye edebileceğiniz var mı? şimdiden teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: LOST_456
özellikler: 160gb 2gb ram İntel(R) core(tm)2 CPU 6300 @1,86 1,87 maksimum 240 ytl ve çok az birşey üstü olabilir
Alıntıları Göster -
KİMSE YOK MUquote:
birde bu kartlardan başka tavsiye edebileceğiniz var mı? şimdiden teşekkürler
Alıntıları Göster -
walla ya tam ucunda yada çalıştırmazquote:
özellikler: 160gb 2gb ram İntel(R) core(tm)2 CPU 6300 @1,86 1,87 maksimum 240 ytl ve çok az birşey üstü olabilir
Alıntıları Göster
ama ben sana şu ikiliyi almanı tavsiye ederim butceyi deldik biraz ama daha garanti olur
PCIE PALIT-9600GT 156 USD + KDV
POWER SUPPLY / UPS COOLER MASTER-RS-450-ACLY 59 USD + KDV
TOPLAM : 215 USD + KDV
KDV DAHİL TOPLAM : 253,70 USD -
ayrıca ekran kartı olarak nova yada exa bilgisayardaki şu modellerede bi bakabilirsinquote:
walla ya tam ucunda yada çalıştırmaz
ama ben sana şu ikiliyi almanı tavsiye ederim butceyi deldik biraz ama daha garanti olur
PCIE PALIT-9600GT 156 USD + KDV
POWER SUPPLY / UPS COOLER MASTER-RS-450-ACLY 59 USD + KDV
TOPLAM : 215 USD + KDV
KDV DAHİL TOPLAM : 253,70 USD
Alıntıları Göster
MSI N9600GT-T2D512-OC, 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 650/1800
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=4564
AXLE 9600GT, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 650/1800
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3374
-
3850 yi kaldırmaz mı diyosun???quote:
ayrıca ekran kartı olarak nova yada exa bilgisayardaki şu modellerede bi bakabilirsin
MSI N9600GT-T2D512-OC, 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 650/1800
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=4564
AXLE 9600GT, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 650/1800
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3374
Alıntıları Göster
-
yani riske girilmez ki kaliteli bir marka değil diyosun hiç ümit yok gibiquote:
3850 yi kaldırmaz mı diyosun???
Alıntıları Göster -
önce bi psu al 120 ytl ye 500w high power yeterquote:
yani riske girilmez ki kaliteli bir marka değil diyosun hiç ümit yok gibi
Alıntıları Göster
sadece ekran kartı alırsan ileride bi terslik olur bütün sistem komple yanar ona göre -
bilgisayarın markası VESTEL olduğu için güvenemiyorum poweraquote:
yani riske girilmez ki kaliteli bir marka değil diyosun hiç ümit yok gibi
Alıntıları Göster -
sen bizi dinle önce psu alquote:
bilgisayarın markası VESTEL olduğu için güvenemiyorum powera
Alıntıları Göster -
hangi markaları önerirsinizquote:
Orijinalden alıntı: murat.ksd
sen bizi dinle önce psu al
Alıntıları Göster
psu da -
o PSU HD3850 kaldırmaz dostum PSU tavsiye istersen LG Power - Tagan - HighPower - OCZ önerebilirimquote:
hangi markaları önerirsiniz
psu da
Alıntıları Göster -
walla ben 3870 kullanıyorm karttan cok memnunum dier bileşenler soyle : 320gb sata2 hd, core2duo 2.4ghz cpu, 1gb ram, psu da feel kasanın kendi psu su yani bicok kişinin dandik diye nitelendirdigi cinsten :d suan hiçbi problem yok sadece knight oynadıgımda hemn knight hemde pw server oynamaya calıstm gecen ikisini acınca reset atıor makine psu dan dır heralde ama kartı kaldırıo yaniquote:
Orijinalden alıntı: AnseLmo82
o PSU HD3850 kaldırmaz dostum PSU tavsiye istersen LG Power - Tagan - HighPower - OCZ önerebilirim
Alıntıları Göster -
Yapacağın ilk iş bi power almak olsun. Saydığın model ekran kartları ve diğer arkadaşların tavsiye ettikleri ekran kartllarının tamamı ekstra güçle beslenirler ve bu nedenle dandik powerlar bilgisayarında kötü hasarlara neden olurlar. 50-60 YTL ye süper powerlar var. Bence böyle güzel bi sistem için riske girme.quote:
Orijinalden alıntı: Bawwgs33
walla ben 3870 kullanıyorm karttan cok memnunum dier bileşenler soyle : 320gb sata2 hd, core2duo 2.4ghz cpu, 1gb ram, psu da feel kasanın kendi psu su yani bicok kişinin dandik diye nitelendirdigi cinsten :d suan hiçbi problem yok sadece knight oynadıgımda hemn knight hemde pw server oynamaya calıstm gecen ikisini acınca reset atıor makine psu dan dır heralde ama kartı kaldırıo yani
Alıntıları Göster
-
ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.quote:
Orijinalden alıntı: elophidae
Yapacağın ilk iş bi power almak olsun. Saydığın model ekran kartları ve diğer arkadaşların tavsiye ettikleri ekran kartllarının tamamı ekstra güçle beslenirler ve bu nedenle dandik powerlar bilgisayarında kötü hasarlara neden olurlar. 50-60 YTL ye süper powerlar var. Bence böyle güzel bi sistem için riske girme.
Alıntıları Göster -
buna yakın bir sistem için aynı soruyu sorsam olurmuquote:
ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.
Alıntıları Göster
e6300 asus p5l-mx anakart asus ta 252 300w kasa 80 gb hdd acaba en üstte yazan ekran kartlarını sorunsuz çalıştırırmı? -
ilk olarak psu nu değiştir 500W lık bir enermax high power veya OCZ işini görecektir.daha sonra ekran kartını alquote:
ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.
Alıntıları Göster -
hd3850 kullanıyorum 300w pegasus güç kaynagı ile sanada rahat yeter ama yinede 12v kanalına bak bendeki tek kanal 14A veriyo ve rahat çalıştırıyo.quote:
Orijinalden alıntı: Drift_Kinq
ilk olarak psu nu değiştir 500W lık bir enermax high power veya OCZ işini görecektir.daha sonra ekran kartını al
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- paylaşılan gpu belleği nedir
- gddr6 nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması nedir
- intel hd graphics 5500
- rx 8000
- dlaa nedir
- rtx 5080
- nvidia rtx
- ekran kartı sürücüsü güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X