304 Krom Mangal YORUM Kampanyası (2. sayfa)
-
-
Maliyetler yüksektir bir şey diyemem. Ama bana fırsat gibi gelmedi. Hayırlı satışlar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bunu yazıcaktım. Ürün kaliteli görünüyor bu arada. Ama bu paralara ben kalitesiz BBQ seti alırım. Hoş kendimiz yaptık eski termosifondan, yanmaz boya ile çözdüm. İçine termometre bile koydum. Smoked ribs yiyen anlar :)
-
Kendi sattığımız ürünler için burada başlık açabiliyor muyuz? Mesela DH üyelerine özel ücretsiz fazladan bir ürün falan versek başlık kurallara aykırı diye silinir mi? 2005'den beri üyeyim ilk defa duyuyorum bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 10 Kasım 2022; 18:28:26 > -
-
Ben şahsen kullanıcı yorumu yaptım aslında. Arkadaş oldukça maliyetli çelik kullanarak, bir tasarım ortaya koymuş. Buna söyleyeceğim söz olmaz. Emeğine saygı duyarım. Ancak kapaklı sistemlerle karşılaştırınca, haliyle pişirme farkı ortaya çıkıyor. Arkadaşımızın ürünü de maliyeti itibariyle pahalı oluyor. Burada tercihler gündeme geliyor. Mobil bir sistem mi, sabit bir sistem mi, fiyat/performans mı, kalite mi vs. derken, ben aklımdan geçeni söyledim. Açık söylemek gerekirse bahçeli evim olsa yine almam, onun yerine biraz daha üstüne koyar kubbeli tandır yapar geçerim.
-
Hocam 316 kimyasal ürünler için kullanılır. Eğer tuz ruhu ve benzeri asitlerle temas olacaksa 316 kullanılır. Aksi taktirde 304 kullanılır.
Bizler endüstriyel mutfak ekipmanları imalatı yapıyoruz. Bu sektörde 304 istenir. Yani gıda için en optimum seçim 304 kalitedir. Tabi 316 kullanılabilir ancak gıda için gereksiz.
Ayrıca örneğini vermiş olduğunuz mangallari biliyorum. Güzel görünüyor ancak titiz kullanmak gerekiyor aksi halde çürüyüp boyası atıyor. Paslanmaz çeliğin en iyi tarafı boya gibi dertlerinin olmaması. Bahçenize koyun nem yağmur kar farketmez ömür boyu kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet genelde 304 kullanılır ama 316nın da kullanıldığı yerler de var. Örneğin Karaca markasının premium seri ürünlerinde 316 çelik kullanılıyor. Yüksek sıcaklık dayanımında da 316 daha üstün teknik verilere bakıldığında. Gıda için de kullanılabilir.
Bahsettiğim 316 çelik ürünlere örnekler:
www.karaca.comKaraca Stark 84 Parça 12 Kişilik 316+ Çelik Premium Çatal Kaşık Bıçak Seti Karacahttps://www.karaca.com/urun/karaca-stark-84-parca-12-kisilik-316-premium-catal-kasik-bicak-seti
www.karaca.comKaraca 3Ply Power Steel 316 Çelik Tava 30 cm Karacahttps://www.karaca.com/urun/karaca-power-steel-tri-ply-tava-30-cm
www.karaca.comKaraca 3Ply Power Steel 316 Çelik Petekli Sahan 20 cm 1 Lt Karacahttps://www.karaca.com/urun/karaca-power-steel-3-ply-316-celik-petekli-20-cm-sahan-1-lt
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bende farklı birşey demedim. Katıldığımı belirttim
ürünlerle alakam hiç yok. Kalitesini falan bilmem
Smoke yapanlar ve mangal yapanlar diye 2 ye ayırmak lazım belkide. Sadece kanat pişiren tayfaya uyar bu ürün.
-
Evet teknik olarak daha iyi ancak böyle ürünler için gereksiz. Eğer laboratuvarda kullanılacak bir ürün olsa eyvallah veya deniz tuzu alan bir yer olsa zaten 316 veya 316L kullanılması gerekir. Piyasada krom diye satılan mangallar dandik çin çeliği olan 201 veya 430 sacdan yapılıyor. 304 kalite bunlara göre kat be kat iyi.
Karaca büyük ihtimalle bulaşık makinesinde zarar görmesin diye 316 kullanmış olabilir. Bulaşık makinesine tuz koyuluyor çünkü.
-
Yorumunuz için teşekkürler. Amacımız sorunsuz uzun yıllar kullanılabilecek ürünler üretmek. Ürün malzemesi paslanmaz çelik olduğu için piyasadaki mangallara göre biraz pahalı ancak bahçeye koyup unutabilirsiniz. Yağmur çamur bir şey olmaz :)
-
Benim bildiğim sıcak fırsatçı önce bunu alır sonra koyacak bir bahçe arar. Hem mezarlık işini de beleşe getirir. Kendi bahçen varken mesarlığa gömülmeye gerek yok.
-
Mezarlık ücretleri çok pahalı. Bahçe almak daha mantıklı gibi :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X