Kasko Yenilemek İçin En İdeal Zaman?
Merhaba
Aracımın kaskosunun yenilenmesi için 30 gün var. Sorgulama yaptığımda beklediğimdan daha UCUZ fiyatlarla karşılaştım.
Acaba şimdi yenilemek mantıklı mı, yoksa son günü mü bekleyeyim?
(Enflasyon sebebiyle olabilecek artışı sormuyorum, genel olarak firmaların son güne doğru fiyat artırma durumu oluyor mu?)
herkese iyi forumlar
Hangi Yağ Kullanmalıyım? 206+ Dizel
Merhaba
2012 model Peugeot 206 PLUS dizel aracım var. Motor yağı olarak hangi yağı tercih etmeliyim?
Ayrıca bilen varsa bu araçların bijon anahtarı kaç mm?
Groupama Kasko Önerir misiniz?
Merhaba
206+ aracım var. Normalde Yapı kredi bankası müşterisiyim ve Allianz sigortadan sağlık sigortam var.
Şimdi 206+ aracıma kasko teklifi aldım, full paket kasko 15 bin TL teklif verdiler.
Benzer bir poliçeyi(belki daha iyisini) Groupama Sigortada'dan 10 bin TL'ye aldım.
Arada 5 bin TL fark var, sizce Groupama'yı seçmeye değer mi?
Önerebileceğiniz başka kasko firması var mıdır?
Dahili Grafik Kartının Performansı Nasıldır?
Öncelikle merhaba
Paylaştığım tarzda 3b mutfak projeleri çiziyorum. Gördüğünüz gibi aşırı detay çizimler yok, daha yüzeysel işler yapmaktayım.
Uzun yıllar kasmayacak bir laptop veya masaüstü bilgisayar arıyorum.
Resimde paylaştığım projeleri çizmek için dahili ekran kartlı işlemciler alsam işimi görür mü? Örneğin intel'in G7 işlemcileri işimi görür mü? Veya diğer dahili ekran kartlı işlemciler?
Bütçem 7 bin - 15 bin arası ancak ihtiyacım olmayan bilgisayara çok para vermek istemiyorum. Dediğim gibi yaptığım işler yüksek çözünürlüklü işler değil.
Örnek çizimler
304 Krom Mangal YORUM Kampanyası
Önemli Not: Arkadaşlar ürüne yorum yapabilmek için tabi ki satın almanız gerekmektedir. Lütfen olayı iyi anlayın, burada normal fiyatının altında satış yapıyoruz(kısa süreli). Amacımız kaliteli olduğunu düşündüğümüz ürünlerimizi müşterilere daha görünür kılmak. Kimseden haksız yorum istemiyoruz.
Daha önceden kendi web sitemiz üzerinden satış yapıyorduk(hala yapıyoruz). Son günlerde Hesiburada ve Trendyol'a ağırlık vermek istedik.
Pazar yerlerinde satışa uygun birkaç model ürettik. İlk aşamada cüzi kar oranlarıyla satış yapıyoruz. Amacımız YORUM toplamak. Ürünler için gerekli yorum olunca fiyatları karlı düzeye çıkaracağız.
En azından mağazamızı Takip Ederseniz memnun olurum.
YORUM Kuponu
Trendyol üzerinden yapacağınız yorumlar karşısında 50 TL kupon kampanyamız bulunmaktadır.
Genel Özellikleri
- Kasası ve ayakları 304 kalite paslanmaz çelik
- Açılır kapanır yan sehpalar
- Bağımsız kömür havuzu(çıkarılabilir)
- Kaynak montajlı
- Çubuklu ızgara
- Yaklaşık 18 kg ağırlık
Ayaklı Krom Katlanır Mangal
Hepsiburada linki:
Set Üstü Krom Mangal
Hepsiburada linki:
Siyah sac(st 37) yaklaşık kg fiyatı: 0,70 Dolar + KDV
304 paslanmaz çelik yaklaşık kg fiyatı: 4,30 Dolar + KDV
Not: Arkadaşlar fiyat konusunda eleştiri yaparsanız lütfen 304 kalite sac fiyatlarını göz önüne alarak eleştiri yapmanızı rica ediyorum.
Hava deliği soran arkadaşlar olmuş. Aşağıdaki videolarda hava deliklerini görebilirsiniz arkadaşlar.
Endüstriyel Fırın İçin PLC mi Rasperry Pi mi?
Öncelikle merhaba
Orta düzey web programlama bilgisine sahibim(php, javascript). Hali hazırda endüstriyel mutfak ekipmanları imalatı yapmaktayız. İlerleyen süreçte elektrikli cihazlar üretmek istiyoruz. Aşağıdaki özelliklere sahip bir fırın için hangi konuda kendimi geliştirmemi önerirsiniz.
► 4500 Watt elektrikli ısıtıcı
► Sıcaklığı dağıtmak için motor(fan)
► Sıcak su püskürtme özelliği
► Zaman ayarlı çalışma özelliği(örneğin 20dk sonra ısıtıcıyı kapat)
Bu özelliklerde sanayi tipi fırın üretmek için en mantıklı seçim ne olacaktır? Rasperry pi, PLC, Arduino veya bilmediğim herhangi önerilerinize açığım.
LPG'li i10 Alınır mı?
Merhaba
Günlük 200 km şehir dışı yol yapacağım. Konfor vb hiçbir beklentim yok sadece tek isteğim az yakıt tüketimi ve masrafsız olması(kronik arıza vs)
İstediğim şartlar için tüplü i10 mantıklı bir seçim olur mu? Bu aracın kronik arızası var mıdır
İkinci el küçük araç önerisi?
Merhaba, arkadaşlar araç almayı düşünüyorum, sizlere danışmak istedim. Kriterlerime göre araç önerisi yapabilir misiniz
► Maks 220 bin TL
► Mümkünse benzinli
► Tipi önemli değil
► A veya B segmenti
► Masraf çıkarmayan
► Ayağımı yerden kessin, beni tamirciyle fazla muhatap etmesin
► Klima olursa iyi olur, donanım felan önemli değil.
► 4 tekeri olsun, gitsin yeter. En önemli kriter sorunsuz olması
Bursa Endüstriyel Mutfak
Bursa'da endüstriyel mutfak ekipmanları imalatı yapmaktayız. Ürettiğimiz paslanmaz mutfak ekipmanları nakliye ile tüm Türkiye'ye ve yurt dışına gönderilmektedir. Yemekhane, hastane, okul ve fabrika mutfakları müşteri potansiyelimizin yoğun olduğu alanlardır.
Bedelli askerlik indirim bekleyenler az gelin
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 495
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 49.551 (Bu ay: 575)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 276 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic