Şimdi Ara

Egea ile 206'nın Yük Taşıma Kapasitesi Aynı Olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Normalde 206+ aracım var, ruhsat göre 400 kg yük taşıyabilirim.

Bu hafta egea kullanıyorum onun ruhsatta da 400 kg civarı yük taşıyabileceğim yazıyor.

Bu nasıl olabiliyor, Egea kocaman araç(206'ya göre)

Not: ruhsatta yazan dolu ağırlık ve boş ağırlık farkından 400 kg değerini buluyorum. Yanlış ise düzeltmenizi rica ederim.

Zaten 5 kişi bile ortalama 400 kg yapar, e bagaj hiç mi olmayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halo586 -- 14 Aralık 2024; 8:43:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kişi sayısı + yük şeklinde o . ben 306 ile uzun yolda 3 kişi + 500 kg taşımıştım gayet de oldu yani. yüke binince frenler biraz daha uzun mesafede tutmaya başlamıştı sadece .

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Tamam hocam ben de onu diyorum zaten. Araca 5 kişi binse zaten 400 kg yapıyor. Bagaja bir şey atamayız o halde?

• halo586 H kullanıcısına yanıt
    Halo dayı yanlış anlayan sensin, adam doğrusunu yazmış zaten üste, sen hala Türkçe falan diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 14 Aralık 2024; 11:53:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipik egea kullanıcılarını bu başlık altında görebilirsiniz.

• Bizi Unutma!

Yukarıdaki linke göre evet, 80 x 5 kişi bindiğinde bagaj olmayacak demektir. Aracın yüklü ağırlığı yolcuları ve sürücüyü de içerir.

Boyutları farklı iki aracın aynı yüklü ağırlığa sahip olması anormal değildir. Yük taşıma kapasitesi boyutttan çok fren kapasitesi, süspansiyon kapasitesi ile şasi burulma direnciyle ilgilidir.

Azami yüklü ağırlık aşılamaz sınır değildir, aşabilirsiniz ancak şasenin, süspansiyonun ya da frenlerin kapasitesini aştığınız için yol konforunuz ve emniyetiniz azalır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Egea'yı gömme konusuna hoşgeldiniz.Ruhsatta bircok şey yanlış yazılabiliyor.Bence ruhsata değil güvenilir teknik bilgilere bakın

• burada anlaşılmayan nedir biri sedan diğeri hacback arac

ve farklı teknik altyapıları var.

egea büyük derken kime neye göre büyük

teknik detaylar ne diyorsa doğrudur açık ve net.

yükleri hacim ve özgül ağırlıkları ile düşündüğünüzde istediğinz küçük araca bile

bahsi geçen yük ağırlığı konulabilir.

saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.