Şimdi Ara

3049 TL Dell Inspiron 3593 FHDB35F41C - Intel i5 1035G1(10. nesil) - 4GB Ram - 2GB MX230 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
8
Favori
35.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erkka

acer swift 3 mü aldınız hocam 3700 lük?

Alıntıları Göster
    Evet ustadım.3699tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgal

Evet ustadım.3699tl

Alıntıları Göster
    Güzel bilgisayar hocam hayırlı olsun. :)
  • selamlar , öncelikle bu pc den bende aldım dün elime geçti uzun uğraşlar sonucu unbutudan kurtulup , win 1o pro yükledim , win 10 dan sonra pc de kasmalar meydana geldiğini gördüm , google de bile gezerken olan kasmalar , daha sonra araştırırken forumdaki bu kısımdaki 0.99 ghz sorunu dikkatimi çekti , kendi bilgisayarımda kontrol edince aynı sorunun bende de olduğunu gördüm , aha dedim kervana bizde katıldık , buradaki pcden tek farklı nokta benimkinin 8gb olan versiyonu , ha bu arada , forumu bulmadan önce bir durum fark ettim , windows intel graphics i kendi yüklemiyor bunu manuel olarak yükledim , geceden 0.99 ghz sorununu çözemeyeceğimi anlayınca , ertesi gün pc yi direk , tenik servise görtürmek üzere kapattım , geceden pc kendini güncelleyip kapattı , bu gün sabahtan teknik servise gidip durumu izah ettim kronik sorun olduğunu , pc yi serviste açtık pc güncellemeyi kurdu , İşemci performans sayfasını açtık 3.20 ghz lerde geziyor , yalancı çıktık , arkadaşlar firma bu durumu farketmiş olacak ki , bir güncelleme ile sorunu çözmüş , pc şuan canavar gibi ve , 3.00 ghz nin altına hiç düşmüyor , tek kafama takılan , eski bilgisayarım i5 2. nesil 9 senelik bilgisayarın rahatlıkla açtığı solidworks programını neden kasarak çalıştırıyor , nitekim bu durum sadece bu bilgisayarda geçerli değil , win 10 dan kaynaklanan bir durum mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmmuuut

selamlar , öncelikle bu pc den bende aldım dün elime geçti uzun uğraşlar sonucu unbutudan kurtulup , win 1o pro yükledim , win 10 dan sonra pc de kasmalar meydana geldiğini gördüm , google de bile gezerken olan kasmalar , daha sonra araştırırken forumdaki bu kısımdaki 0.99 ghz sorunu dikkatimi çekti , kendi bilgisayarımda kontrol edince aynı sorunun bende de olduğunu gördüm , aha dedim kervana bizde katıldık , buradaki pcden tek farklı nokta benimkinin 8gb olan versiyonu , ha bu arada , forumu bulmadan önce bir durum fark ettim , windows intel graphics i kendi yüklemiyor bunu manuel olarak yükledim , geceden 0.99 ghz sorununu çözemeyeceğimi anlayınca , ertesi gün pc yi direk , tenik servise görtürmek üzere kapattım , geceden pc kendini güncelleyip kapattı , bu gün sabahtan teknik servise gidip durumu izah ettim kronik sorun olduğunu , pc yi serviste açtık pc güncellemeyi kurdu , İşemci performans sayfasını açtık 3.20 ghz lerde geziyor , yalancı çıktık , arkadaşlar firma bu durumu farketmiş olacak ki , bir güncelleme ile sorunu çözmüş , pc şuan canavar gibi ve , 3.00 ghz nin altına hiç düşmüyor , tek kafama takılan , eski bilgisayarım i5 2. nesil 9 senelik bilgisayarın rahatlıkla açtığı solidworks programını neden kasarak çalıştırıyor , nitekim bu durum sadece bu bilgisayarda geçerli değil , win 10 dan kaynaklanan bir durum mu ?
    Solidworks programını basit grafik iyileştirmeleri ile çözdüm , 0.99 gpu sorunu güncelleme ile hallolmuş durumda , arkadaşlar , bu fiyata bu kadar verimli bir leptop yok , ben fazlası ile öneririm , normalde çizim vs.. için yüksek ram(min 16 gb ) ve iyi ekran kartları lazımdır , işlemci ile bu açığıda kapatıyor , 10. nesil işlemci gerçekten kendini fark ettiriyor , tek sorun yerel disk şuan bunuda şimdilik arka plan uygulamaları ve windows update kapatarak çözdüm , ileride ssd takma niyetim var , ssd yi takınca garanti gider mi ? , teknik servise mi taktırmak lazım ,teknik servise taktırırsak , bizim aldığımız ssd yi takıyorlar mı ?

• evet teknik servise son götürdüğümde artık parça değişiminden vazgeçtiler ve güncelleme ile çözüldüğünü söylediler dedikleri gibi artık cpu 0.99 a sabitlenmiyor ancak performanstan nasıl memnun olabilirsiniz lol de hala maks 61 fps görüyor en düşük ayarlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkakazirgan

evet teknik servise son götürdüğümde artık parça değişiminden vazgeçtiler ve güncelleme ile çözüldüğünü söylediler dedikleri gibi artık cpu 0.99 a sabitlenmiyor ancak performanstan nasıl memnun olabilirsiniz lol de hala maks 61 fps görüyor en düşük ayarlarda
    hocam gerçekten o sorunun sebebi belli , bende işlem yaptırmaya götürücem , pc boşta 60 derecede çalışıyor hiç sağlıklı değil , solidi açtığımda 90 derecelere çıkıyor , lol ü hiç demiyorum zaten 100 derece ve üzerini görüyor , bilgisarın soğutma sistemi yok neredeyse , sadece işlemci de değil ekran kartı da bu durumda , bir işlemci için 85 üzeri tehlikeli , ekran kartı içinse 75 üzeri , fakat bilgisayar google de dolanırken bile 90 ları görüyor , sizin fps kaybınız da tamamen bu işlemci ve ekran kartı sıcaklığından kaynaklı ,bence tekrar götürün , umarım bende iade alıcam , şuan çizim programını açmaya korkuyorum malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdardemiray

Ben 0 99 hız sorunu nedeni ile servisten değişim formu aldım. Yerine bu ürünü aldım

https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-ec0005nt-amd-ryzen-5-3550h-8gb-256gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8bn44ea-p-HBV00000OGOUN?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.68xx.shop.all.genel-all-products&gclid=CjwKCAiAvonyBRB7EiwAadauqVKKYVARW0X62HDD3yXEwBt21cGRUsiF7bohKqN-FL0ycwmb-hPWVBoCHAgQAvD_BwE
    değişim formu derken , hepsiburadan aldığınız için başka bir ürün mü aldınız , orasını anlamadım, yani ürün dell , siz hp almışsınız ?

• mahmmuuut M kullanıcısına yanıt
    servise ilk kez gideceksen ürünü iade edeceğim değişim formu istiyorum de onlar sana bir form oluşturup veriyorlar ve onunla birlikte ürünü aldığın yere gönderiyorsun ücretini iade ediyorlar
  • alkakazirgan A kullanıcısına yanıt
    Ben direk iade talep ediyorum olarak söyledim, bulunduğum ildeki koç sistem malum durumdan dolayı kapalı, bana sormadan parça değişimi vs.. Yapmazlar değil mi

• mahmmuuut M kullanıcısına yanıt
    direkt iade dediysen parça değişimi yapmazlar herhalde yaparken arayıp onayını istemiyorlar çünkü
  • Selamlar yeni alarak aranıza katıldım. Bilgisayar İlk açılışta kendine gelmesi gerekiyor. Windows 10 bu durum sizce normal mi?

• bu cihaz için negatif olan her şey normal
  • cemde33 C kullanıcısına yanıt
    Tabii ki normal çünkü SSD yok. SSD ile 10-15 saniyede tamamen açılan sistem SSD yokken 2 dakikada anca kendine gelir. Açılma süresi neyse ama kullanım sırasında da büyük fark olur. O yüzden bir SSD takıp Windows'u ona kurun ki boşuna 3-4 kat yavaş kullanmak zorunda kalmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Tabii ki normal çünkü SSD yok. SSD ile 10-15 saniyede tamamen açılan sistem SSD yokken 2 dakikada anca kendine gelir. Açılma süresi neyse ama kullanım sırasında da büyük fark olur. O yüzden bir SSD takıp Windows'u ona kurun ki boşuna 3-4 kat yavaş kullanmak zorunda kalmayın.
    elinin altında bu cihazdan var mı kullanıyor musun ?
    Hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    heh işte ssd görmemiş değiliz nasıl etkisi oluyor cihaz nasıl tepki veriyor biliyoruz bu cihazın sorunu ssd sizlik değil ki ssd dahil olan modelini alanlar bile aynı sorunu yaşıyor tek sıkıntı ssd olsa o dakika alır takarım zaten
    Bu laptopun ekstra bir sorunu vardır veya yoktur onu bilemem ama dünyanın en iyi bilgisayarını da kursanız SSD olmadan kendine gelmesi uzun sürer. Ben bunu söyledim. SSD taktıktan sonra sizin gibi ekstra sorunlar yaşıyorsa o zaman konuşulur o durum.

Yorumlarına bakınca çoğu kişinin sorun yaşamadığını görüyoruz. SSD'li olarak alanların hepsi memnun, SSD'siz alıp sonradan SSD takanlar da yine memnun. Tek beğenmeyenler SSD'siz kullananlar. Bu da doğal bir şey.

Görüldüğü üzere "bu cihaz için olumsuz her şey normal" gibi bir durum yok normal şartlar altında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "SSD'li olarak alanların hepsi memnun, SSD'siz alıp sonradan SSD takanlar da yine memnun." bir daha okuyun yazılanları isterseniz
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Müdür biz diyoz, işlemci 0.99 da kalıyor, işlemci sıcaklığı 90-100 derecelerde geziyor, siz oturmuş bize ssd diyorsunuz, yahu hiç mi okumadınız yazılanları, bilgisayar i5 10 nesil, eski bilgisayarım 9-10 senelik sağlam lehim kalmadı yüksek ihtimal, bataryası yok, sesi yok, ekran kartı yandı, wifiye bağlanmıyor wifi adaptör kullanıyorum, i5 - 2. Nesil, bu bu eski bilgisayarım daha verimli çalışıyor, bilin bakalım ne yok bu pcde de "SSD" ne tasadüf değil mi, klavyesi olan yorum yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmmuuut -- 6 Nisan 2020; 20:32:40 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.