< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 8 Kasım 2019; 22:35:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 8 Kasım 2019; 22:35:44 > |
3 bin tl ye laptop paylaşmış . millet yok ekranı ne öle, yok işlemcisi ne ,yok ekran kartı yetmez.
hala mx110 lu 8 . nesil laptoplar bu fiyata satılıyor. ips ekran uçan kaçan ekran kartı istiyorsanız çok yanlış yerdesiniz. burası Türkiye dolar 5.7 euro 6.4 tl . 3 bin tl ye ne verecek ki adamlar. |
Arkadaşlar önce dell musteri hizmetleri ile daha sonra koç sistem ile görüştüm. Dell cihaza özelleştirme yapabileceğimi söyledi fakat arıza durumunda garanti dışı kalır dedi. Yetkili servisin ücretsiz veya ücretli biçimde Harddisk takması mümkün mü diye koç sisteme sordurttular. 30 dolar bir işçilik ücreti alınacağını belirttiler. Üstüne üstlük parçaların da dellden alınması gerektiğini belirttiler. Bu açıdan ben pek memnun kalmadım durumdan ve iade işlemlerine başladım. Ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
|
10. nesil işlemci, az çok benchmarkları belli, performansı fena durmuyor. i5 8265u'nun üzerinde performansı var gibi.
|
1.0 Tsi gibi vergi için mi indirmişler işlemciyi 1 ghz nee
|
Yazık, bundan yaklaşık 2 sene öncesi civarında bu fiyata gaming laptop alabiliyorduk. Şu an hala imzamda yazan ve sonrasında elimden çıkarttığım Dell 7566 laptopu o zamanlar 3000 küsürlere almıştım. İnsan şimdi bu konudaki cihazları aynı fiyatlara görünce üzülüyor bir.
Oyun oynamayacak veya profesyonel anlamda iş yapmayacaksanız, sadece internette gezinmek ve video-film için bir şey arıyorsanız nacinaze tavsiyem vermeyin abi şu tip cihazlara 3 bin lira falan. Yani özellikle laptoplara verilmez bu para. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 10:37:34 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 25 Ekim 2019; 23:43:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|