Şimdi Ara

306 airbag ışığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ciddi bir sifre sorununda sonra yeniden aranızdayım :D(bu kadar beceriksiz oldugumu bilmiyordum )
    neyse bundan dört ay kadar önce araba da araba die basımın etini yiyen kardesimin ısrarlarına dayanamayıp 97 model(99 trafik çıkışlı) bi tane bal köpügü aldılk sahibindede satıyoruz gerci simdi ilan no :11814474
    neyse bunun sözde makyajlanması icin bir vatandasa güzel para kaptıdık klasik ilk araba olayı baya baya bir zarar oldu sonra boşa yapılan bakımlar oldu en sonda ilanda yazanlara ek enjeksiyon bobini değişti cünki bobin yuvaarından biri ateşleme yapmıyordu araba dizel gibi tirtreyip birinci vitesden baska vitesde gitmes olmusdu ama düzelldi :)

1.simdi ise kontagı her actıgımda önce airbag lambası yanıyor sönüyor, yanıyor tekrar sönüyor kontagı kapatıp tekrar acınca hiç bir sorun yok :S
    2.Gecen hafta yüzbini devirdim ama araba 99999da takıldı bir türlü sayaç ilerlemiyor
    3.bu sorunlar dışında var olan ve olası sorun çıkartılabilecek her türlü parça değiştirildi bujilerden balataya kadar ama artık ben bu araçtan sogudum ve elimede dörtbin lira kadar fazladan para gecti bunu artık değiştirmek istiorum.206gt ikinci araba için biras fazla mı kacar ben tutamamı :P ve temizi sorunsuzunu bulmak cok zor gibi görünüyor bunu 10bine (kartal reanul ikinci el de 7750 verdiler yuh dedim :S galeri 9200 verdi takasda.Ama benim aldıgım rakam üstüne koyduklarım sebebiyle 10 binden asağı vericegime ikinci araba olarak garajda dursun daha iyi) okutup 2005 civarı gun bir araçmı almalı :s
    kafa iice allak bullak oldu :S
    varmı bana akıl verecek bu işin erbabı ?
    benim işim pc araba ile daha iki üç aydır uğrasşıyorum :S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.