Bildirim
307 buji kablosu satan site?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben bujılerımı degıstırdıgımde kablo yoktu..sadece bujıler vardı yerıne taktım..bılgın olsun. -
307lerde buji kablosu yok mu diyorsun yani? -
Bulunduğunuz terde bosch car service varsa oraya gitmenizi tavsiye ederim. Bosch LPG uyumlu bujileri iyidir... -
quote:
Orijinalden alıntı: superminator
307lerde buji kablosu yok mu diyorsun yani?
demıyorum...ben 4 adet 307 1.6 benzınlı bujısı aldım.motorun ust kapagnı söktüm altta plastık kalıbı cıkardım bujı anahtarıyla yerlerıne taktım..kabloyla işim olmadı..hepsı bu.içerde varmıdır varsada nasıl sökülür yada sökmendeki amac ne bılemem.. -
Ben de senin gibi biliyordum çünkü dediğin gibi üst kapağı çıkartıp anahtarla bıjileri söküp taktırdım daha önce lpg ustası buji kabloarını da değiş deyince ben de bilemedim..Sanırım yok senin de dediğin gibi -
gaz da sorun cıkıyor muhtemelen lpg ustasıda bujı kablolarına mı atıyor suçu?sen her ustayım dıyenın sözune kulak asma bence..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X