Şimdi Ara

307'den Yeni Polo'ya Geçmek Ne Kadar Mantıklı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Polo ile bir deneme sürüşü yaptım ve kafamdaki tüm Polo planlarımı çöpe attım. Aracın içine bindiğimde bana resmen kümes hissi verdi. (Tabi ki 307den sonra yanlış anlaşılmasın. Yoksa sınıfında güzel araba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 15 Şubat 2011; 0:22:54 >

• Sadece 2 havayastığı olan bir araç alacaksınız ki şu zamanda bence yanlış bir karar olur.
    İndirim devam edecekse bir süre daha bekleyip daha donanımlısına bakabilirsiniz.
    Belki ilerde Golf alırsınız kim bilir?
  • alacağın araçdan zevk alacağını düşünmüyorum,307 büyük geniş bir araba onun havasını bir polo asla veremez,ama kalite işcilik vw tartışmaya gerek yok
  • Polo 307'den sonra biraz küçük gelir. Ayrıca 307nin özellikle motor sesi izolasyonu Polo'dan daha iyi olduğu için konfor kaybı da yaşarsın.
  • Zor bir karar.Bindiğiniz araç kaç yıllık? Aslında aynı kararı bizde vermeye çalıştık.GOLF den POLO ya geçmek gibi.Hala vermiş değiliz.Çok fazla konfor kaybınızın olacağını sanmıyorum.Dİzel mi düşünüyorsunuz?
  • Polo ile bir deneme sürüşü yaptım ve kafamdaki tüm Polo planlarımı çöpe attım. Aracın içine bindiğimde bana resmen kümes hissi verdi. (Tabi ki 307den sonra yanlış anlaşılmasın. Yoksa sınıfında güzel araba) Bir kaç güne Golf ile deneme sürüşü yapacağım bakalım..
  • 307 POLOYU KIYASLAMAK BİLE AYIP 307 DİZELSE HİÇ DEGİŞME AMA BENİM POLOM VARDIM BİLDİGİN PİSLİK Bİ ARABA YANINA BİLE YANAŞMA DERİM 307 SÜPER BİŞE DURUŞU BİLE POLODAN ASİL BENCE 2 TANE POLO VERSELER 307 YE DEGİŞME
  • bence de değişme 307 yi polo ya 307 15 bin tl polo 35 bin yanlış yaparsın...muahah
  • Arkadas polo bu kadar mi kotu yavvv
    ben o kadar heves ediyodum poloya
    saygilar

quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

bence de değişme 307 yi polo ya 307 15 bin tl polo 35 bin yanlış yaparsın...muahah
  • Bence son derece mantıklı..

Herşey bir kenara, güvenli ve sağlam bir araba alacaksınız, sınıfının en pahalı arabası ama 2. el değeri en güçlü arabalardan aynı zamanda..
  • yıl olmuş ya hortlatmışsınız. tabi ki doğru yolu bulup vazgeçtik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg
    Arkadas polo bu kadar mi kotu yavvv
    saygilar

quote:

bence de değişme 307 yi polo ya 307 15 bin tl polo 35 bin yanlış yaparsın...muahah

donanım ,aksesuar zenginliği fazlaca aramıyosan.ama malzeme kalitesî İşçilik sağlamlık arıyosan vw polo 2011 ideai bir ekonomik hatchback.yol tutuşu bence mükemmel,5 dakikakık deneme sürüşüyle arabaya bok atanların aynı segmentte malum markaya kıyas yapması komik.triptonik şanzımanlı modeli daha da ekonomik
  • Dostum evvela mesajın için çok teşekkür ederim

sen olsan dizel yaris ve polo'dan hangisini seçerdin (0km için).

veya 2. el golf veya corolla

quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

quote:

saygilar

quote:

donanım ,aksesuar zenginliği fazlaca aramıyosan.ama malzeme kalitesî İşçilik sağlamlık arıyosan vw polo 2011 ideai bir ekonomik hatchback.yol tutuşu bence mükemmel,5 dakikakık deneme sürüşüyle arabaya bok atanların aynı segmentte malum markaya kıyas yapması komik.triptonik şanzımanlı modeli daha da ekonomik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 9 Şubat 2011; 15:15:44 >

• quote:

Dostum evvela mesajın için çok teşekkür ederim

sen olsan dizel yaris ve polo'dan hangisini seçerdin (0km için).

veya 2. el golf veya corolla

quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

quote:

saygilar

quote:

illa dizel düşünüyorsan 1.6 lt 90 HP olan Polo modelini öneririm. 1.2 lt 75 Hp olanı (dizel) dizel için biraz yetersiz kalıyor. Ancak 1.6 olan 40 bine yakın sıfır fiyatı. Corolla nın hatcbak olan modelleride güzel araba. Ya Japon ya Alman. Fransızı Koreliyi geç gitsin.

• Test sürüşü yapınca cevabı direkt alırsınız zaten.Sonucu paylaşırsanız seviniriz :)
  • 307 her koşulda polodan daha üstündür. hele 307 dizel ise asla değişilmez ankara-izmit arasını 20 litre ile gittik(2003 307hdi 1.4)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

307 her koşulda polodan daha üstündür. hele 307 dizel ise asla değişilmez ankara-izmit arasını 20 litre ile gittik(2003 307hdi 1.4)

Hocam bilmiyorum senin kullanimin nasil ama 361 km icin 20 lt cok da mukemmel bir rakam degil, (dizel bir araba icin konusuyorum). biz o kadar yakiti otomatik passatla yakiyoruz yakmiyoruz.(araba 2000 motor, otomatik ve yaklasik 2 ton agirliginda). benim eski nesil dizel jetta bile ancak o kadar yakiyo.(89 model)

polo 3 silindir dizellerin 3.3 lt/100km fabrika verisi var. hadi bu 4 lt ye ciksin gercek kullanimda. bu da izmit ankara arasi 15 lt nin altinda bir rakam eder.

ben 0 polo dizel 4 silindir ve 0 308 dizel arasinda kalmis olsam (307 su an uretilmiyor) , ki ikisi de 37000 tl civarinda poloyu tercih ederdim , neden ???cunku tercih motivasyonum kullanim maliyeti, arabanin dayanikliligi ve malzeme kalitesi olur. ama arabaya verecek 37000 tl param olsa 2. el yuksek model dizel golf, sifir veya 1-2 yasinda dizel octavia filan da cok cazip gelirdi isin acikcasi bana(keske octavia daha hafif bir araba olsaydi). Ayrica su dizel corolla ve aurisler de hosuma gitmiyor degil :)))

neyse cok konu disina cikmayalim.

Cooook yakin bir arkadasimda 307dizel var, araba guzel araba ama su an yakit tuketimi hesabimiza gore sehir ici 8 lt civarinda. tabii ki insan gibi kullanmiyor o da ayri mesele :))))

forumu okuyanlara bilgi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 15 Şubat 2011; 0:50:58 >

• bunları yazanlar kaç kere poloya bindiler merak ediyorum...
    sanalda oto uzmanı herkes DH'da...
    ama sürüp de fikir yazana saygımız sonsuz o ayrı mesele.
    quote:

saygilar

quote:

• Dostum valla bence de polo akıllıca geliyor 307ye göre...
    Ama hakikaten 307ye bindim ama poloya binmek nasip olmadı.
    Benimki biraz VW tecrübesinden ileri geliyor
    :))))

quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

bunları yazanlar kaç kere poloya bindiler merak ediyorum...
    sanalda oto uzmanı herkes DH'da...
    ama sürüp de fikir yazana saygımız sonsuz o ayrı mesele.
    quote:

saygilar

quote:

• attan inip eşşege bınme 307nın ıc ferahlıgını kesınlıkle bulamassın yenı bı arac aldıgında bunu goz ardı etme bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.