Şimdi Ara

307 HDI Rapier iç aydınlatma sistemi arıza

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 307 HDI Rapier 2003 sahibiyim. Aracın iç aydınlatma sistemi araba açıldıktan sonra ve kontak anahtarı çıkarıldıktan sonra otomatik yanarken artık yanmamaya başladı (manuel olarak elle yakabiliyorum) bununla ilgili bilgisi olan varmı? (Kalorifer radyatörü değiştirildi 15 gün önce ama değiştirildikten hemen sonra orun yoktu) Birde Servis ışığı (anahtar işaretini) nasıl sıfırlayabilirim araç kapalıyken reset tuşuna basılması gerekiyor sanırım ama bu reset tuşu nerde:) Teşekkürler.

• Servis Işıgını bende merak ediyorum bendede öle bi sorun var
  • iç aydınlatma tuşuna uzun süreli bas.
    devreye tekrar girecektir.

bir arkadaşında başına gelmiş bu olay.
    hatta program yükletmeye servise gidecekken bu uygulamayı yapmış başarılı olmuş.
    extremennvy nikli salih arkadaşımız

servis ışığın ,servise gitmen gerektiği için yanıyordur.
    belirli bir km den sonra yanmaya başlıyor.
    onu kullanıcının müdahele etme şansının olmadığını biliyorum.
    sanırım serviste siliniyor.

bu arada rapier ne demek?
    sen fransadamısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 16 Nisan 2008; 12:03:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

iç aydınlatma tuşuna uzun süreli bas.
    devreye tekrar girecektir.

bir arkadaşında başına gelmiş bu olay.
    hatta program yükletmeye servise gidecekken bu uygulamayı yapmış başarılı olmuş.
    extremennvy nikli salih arkadaşımız

servis ışığın ,servise gitmen gerektiği için yanıyordur.
    belirli bir km den sonra yanmaya başlıyor.
    onu kullanıcının müdahele etme şansının olmadığını biliyorum.
    sanırım serviste siliniyor.

bu arada rapier ne demek?
    sen fransadamısın?

Teşekkürler bir deniyim inşallah servise gitmeden aydınlatma işini çözerim:) servisini yaptırdım aracın ama orjinal serviste yaptırınca 500euro dan fiyatı açıyolar o yüzden sildiremedim servis ışığını:) rapiere gelince kıbrısta yaşıyorum fransadan geldi araba burdada başka ben görmedim tek kapı dizel 2.0 HDI standarttan bir kaç farklı ek özelliği var airbag sayısı,tamponlar kapı kolları vites topuzu pedallar fln .

• kıbrısda 307 nin orjinal navigasyon sistemi var mı?
    rt3 derler
    duydun mu hiç?
    :)
  • servis ışıgını söndürmenin yolu var dikkatlice okuyun...

şimdi kontagı acıosunuz ve km sayacı sıfılayıcı tusa basılı tutuyorsunuz (KADRANLARIN ORDAKİ ISIK AYARINI AYARLAYAN DEĞİL KM Yİ SIFIRLAYAN) 3-4 saniye basılı tuttuktan sonra tusa basmayı bırakmadan kontagı kapatıp tekrar acıyorsunuz.. ve araba saati ekranında 10 dan geriye dogru saymaya baslıyor bu sayma bitene kadar tusa basılı tutmaya devam ediyosunuz ve bu sayma bittiginde servis ışıgının söndügünü görüceksiniz...
  • quote:

kıbrısda 307 nin orjinal navigasyon sistemi var mı?
    rt3 derler
    duydun mu hiç?

Türk tarafının haritası yok ama sanırım Rum tarafının haritaları var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu cihazı kastetmiştim

ufak ekran yerine bu ekran takılıyor
    teyp yerinede bu cihaz takılıyor

satılıyor mu kıbrısda bu cihazlar
    satılıyorsa hafta sonu geleceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

servis ışıgını söndürmenin yolu var dikkatlice okuyun...

şimdi kontagı acıosunuz ve km sayacı sıfılayıcı tusa basılı tutuyorsunuz (KADRANLARIN ORDAKİ ISIK AYARINI AYARLAYAN DEĞİL KM Yİ SIFIRLAYAN) 3-4 saniye basılı tuttuktan sonra tusa basmayı bırakmadan kontagı kapatıp tekrar acıyorsunuz.. ve araba saati ekranında 10 dan geriye dogru saymaya baslıyor bu sayma bitene kadar tusa basılı tutmaya devam ediyosunuz ve bu sayma bittiginde servis ışıgının söndügünü görüceksiniz...

Teşekkürler arkadaşım denicem
  • quote:

bu cihazı kastetmiştim

ufak ekran yerine bu ekran takılıyor
    teyp yerinede bu cihaz takılıyor

satılıyor mu kıbrısda bu cihazlar
    satılıyorsa hafta sonu geleceğim

haritalar yok die satılmıyo ama rum tarafında satılıyo olabilir (üzerinde gelen arabalardardan çıkma bulabilirsin belki) 407 lerde (hepsinde değil) var.

• teşekkürler
    bi ara günü birlik gelmeyi düşünüyorum işi bahane edip
    geldiğimde araştıracağım
  • quote:

teşekkürler
    geldiğimde araştıracağım

sana tavsiye dikkat et ama burdakiler biraz parayı severler:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkanbatilay

quote:

teşekkürler
    geldiğimde araştıracağım

sana tavsiye dikkat et ama burdakiler biraz parayı severler:)

bendede zaten fazla para yok
    isteselerde alamazlar
    o yüzden sorun olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS

Servis Işıgını bende merak ediyorum bendede öle bi sorun var

Servis ışığını(yani km göstergesini yanında çıkan anahtar sembolu) illa servise gitmeye gerek yok kullanma kılavuzunda nasıl södürüleceğiyle ilgili bilgi var. Daha önce bizzat kendim söndürdüm..
  • Arkadaşlar iç aydınlatmayı hallettim çok teşekkürler ancak __RaVe__® isimli arkadaşımızın ddiği yöntem uygulayınca 10 dan geriye doğru sayıyor en son =0 gösteriyor ancak sonradan sıfırlanmıyor bi yerde hata yapıyo olabilirim önce tuşu bırakmayı denedim olmadı kontağı kapattıktan sorna tuşu bıraktım yine olmadı =0 gösterirken tuşu bırakıp tekrar bastım oda olmadı:) yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
  • hocam 0 a kadar geliyor bırakıyorsun ve sönmüyormu lamba valla ben bizzat cok söndürdüm... o saymadan sonra 0 laması gerekiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

hocam 0 a kadar geliyor bırakıyorsun ve sönmüyormu lamba valla ben bizzat cok söndürdüm... o saymadan sonra 0 laması gerekiyor...

bende anlamadım aynen dediğini yaptım hatta internetten kullanım klavuzunu bulup onada baktım ondada aynısını söylüyor yapıyorum sıfırlanmıyor bi tek benim başıma gelir böyle ilginç şeyler sanırım bazende arka cam suyu atmak için kolu çekince önce cama atıyodu bir ara servise gidip artık baktırıcam burdakilerde bi bilgisayara bağlamak için 20euro çekiyolar parayı çok seviyolar:) Çok teşekkürler yardımlarınız için
  • önemli deil umarım kolayca cözülür....
  • arkadaşlar uzun süreli basınca tamam bende denedim teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.