Şimdi Ara

307 kd ya da yedek subaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şafak 84. 10 gün bayramda izin kullandım. günlük sekiz saat silahlı nöbet tutuyorum.
    aranızda silahlı nöbet tutan var mı? yoksa sadece burada 20 kişi biz mi tutuyoruz? ben şimdiye kadar kısa dönemlerin nöbet tuttuğunu duymadıydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAliK -- 4 Mart 2006; 12:35:11 >
  • istanbuldaysan sagopaya selam
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAliK

şafak 84. 10 gün bayramda izin kullandım. günlük sekiz saat silahlı nöbet tutuyorum.
    aranızda silahlı nöbet tutan var mı? yoksa sadece burada 20 kişi biz mi tutuyoruz? ben şimdiye kadar kısa dönemlerin nöbet tuttuğunu duymadıydım.

bende tutuyorum arkadaşım silahlı nöbet sen nerde yapıon askerlik
  • quote:

Orjinalden alıntı: new age sufi

quote:

Orjinalden alıntı: MAliK

bende tutuyorum arkadaşım silahlı nöbet sen nerde yapıon askerlik

sorry gördümmmm
  • y.subaylık babadır kısa dönem 6 ay 24 saat yaparsın y.subay 12 ay 8 saat

yaw bu arada iş yerinde kıl olduğum bi elaman var ismi doğan 12 nisanda yanınıza gönderiyom benim yerime birisi istikamet versin elemana :)) burda atıp tutuyoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perkstone -- 4 Mart 2006; 13:41:31 >

• karstayım şafak 73
  • 309'um, az kaldı geliyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: darker

bayburtan sevgiler
    şafak 79 ığdır

bu güne kadar çabuk geçti umarım hemen geçer kurtuluruz

ulan keşke bayburta memleketime düşseydim
  • 305 Lv.Atğm. Ankara'da askerlik yapıyorum ama şu anda da olduğu gibi her haftasonu İstanbul'da evimdeyim. Çok da rahat bir yere düştüm. Gün bile saymıyorum. 1 Mayıs'ta teğmenim 16 Haziran'da da hürgeneral
  • arkadaşlar merhaba bende 307. kısa dönem deniz erim donanma dayım gölcükte donanma karargah rahatım revironbaşıyım torunlarım büyük şevkle bekliyorum çünkü ben kurtulcam onlar yanımıza geldiğinde çünkü mayıs olucak ohhh beee dicem ohhhhhhhh şafak 72 biter mi biter biter izmirliyim herkes çooook selam kuralarım
  • 209 Topçu Asteğmenlerden hepinize sevgilerle, torun tombalaklar sizi!!
  • şafak 71 bitsin artıkkkk
  • 303'ler dedem
    307'ler torunum
    Bolu göynükte jandarma çavuştum
    309 diye devremi varmış
  • 303 kd piyade çavuş
    şafak 17 eylülde bitti
    quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

303 Lv.Tğm şafak 6 Herkese hayırlı teskereler
  • way be amma poşet varmış bu sitede :)
  • 285 anıyla şanıyla p.komando asteğmen ... ısparta eğirdir , kayseri 1. kom tuğ.....3 hafta kuzey ırak (kanimasi) ....sona da paşalık dönemlerim başladı kayseri erciyes kayak eğitim merkezi komutanlığı....birlikteki tek subay bendim dolayısıyla ağada paşada bendim heheh torun tombakalaklar mezar taşları sizi ........askerde kasarsan kas olur kasmayacaksın.....akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin .........naçizane komutanlık günlerimden size nasihatlerim .. yalancıyı hiç kimse sevmez ,bir komutanı asla kandıramazssınız sadece kandırdığınızı zannedersiniz ama faturasını sonra agır ödersiniz çünkü her komutanın askerler arasında adamları vardı işini yapanı saygılı düzgün insanı herkes takdir eder .....azmı kazancı osman , santralci orcun koguşçu isa yı görev diye memleketlerine izine gönderdim ..çünki hak ettiler ....arkadaşlar velhasıl kelam .......askerde olanlara hayırlı teskereler ..gideceklere şimdiden güle güle ....vatan için canının vermiş kardeşlerimizide analım ......bu arada komando olmaktan korkmayın askerlik yapabileceğiniz en iyi birlikler en düzgün insanlar komando birliklerine seçilirler ve mükemmel bir eğitim alırsınız özgüveninizle birlikte fiziksel olarakta tam bir asker olarak yetiştirilirsiniz sivilde hayatta göremeyeceginiz para verseniz bile sahip olamayacağınız özellikleri tam donanımlı olarak size katar.........hepinize kolay gelsin

• 307. dönem tank asteğmen, ankaraya düşenler varsa bu forumdan pm atsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: darker

torunlar nisan 12 de geliyor

sanırım ben oluyorum o
  • gel gel çabuk gel
  • Kısa dönem adam şafak sayar mı? Ayıp ayıp.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.