Şimdi Ara

307 kd ya da yedek subaylar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler ben bugün de çarşıdayım çok güzel bir duygu askerlik bitti
    bugün torunlar geliyor şafak 2 sadece salı günü doğan güneş diyorum hadiii
    hayırlısı bekle beni izmir geliyorum 6 ay sonra ne de özledim beee ama askerlik çok garip birşeymiş bunu çok iyi anladım
  • şafak 2, yarın doğan güneş, salı akşamı istanbuldayım... siverek/ş.urfadan herkese selamlar 307 KD. Hür Çvş.....
  • 309 kd. burdur'da acemilik bitti cuma'ya kıbrıtayım safak karanlık........
  • Veee bitti darısı vatani görevini yapmakta olan bütün askerlere... Saygılarr
  • bitttti, 155 gün . zaman su gibi geçti valla
  • bende evdeyim özgürlük budur işte darısı 309 ve sonraki kısa dönemlere ama bu sıcaktada yapılmaz valla :D istanbulumu özlemişim beee
  • bende 3
  • 307 ler, askerlik şubesine falan gitmemiz gerekiyormu acaba?
  • bi ara uğra
  • quote:

Orjinalden alıntı: darker

307 ler, askerlik şubesine falan gitmemiz gerekiyormu acaba?

s-1 yazıcısı olarak dosyan askerlık subesine gelmesi gerek o zaman git ama bir ay filan bekle ceza felan gelir ne lazım boşver ama ben telf ettim sadece tamam dediler...

PM.
  • merhaba bende 7/2-3 kd olcam heralde seneye :D

Piyade, Komando, Tankçı, Topçu, İstihkam, Muhabere, Ulaştırma, Levazım, Ordudonatım,

siz bu üstteki sınıflardan hangisini seçtiniz, seçtiginiz sınıfa mı düştünüz, hangisi daha iyi merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___

merhaba bende 7/2-3 kd olcam heralde seneye :D

Piyade, Komando, Tankçı, Topçu, İstihkam, Muhabere, Ulaştırma, Levazım, Ordudonatım,

siz bu üstteki sınıflardan hangisini seçtiniz, seçtiginiz sınıfa mı düştünüz, hangisi daha iyi merak ediyorum

Topçu be yaptım coook guzel sınıf.... ama yerıne de daglı osmaniye topçuları selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziborotty -- 25 Mayıs 2006; 0:21:25 >
  • 7/2-3 kd ne ya herhalde 315. dönem olucaksın.

farketmiyor o tercihler. şansa artık. ben ne piyade nede topçu seçmiştim, acemiliği piyade olarak yaptım usta birliğinide topçu
  • abicim cahillik işte naparsın k.d. ler sadece nisan-aralıkta mı gidiyor ?

quote:

Orjinalden alıntı: darker

7/2-3 kd ne ya herhalde 315. dönem olucaksın.

farketmiyor o tercihler. şansa artık. ben ne piyade nede topçu seçmiştim, acemiliği piyade olarak yaptım usta birliğinide topçu

• yılda 3 kere, nisan ağustos aralık.
  • beyler ne de çabuk geçmiş 4 ay vayy be dün gibi hatırlıyorum o heyecanı forumdaki 307. kd arkadaşlarım nasılsınız bu arada 309. dönem torunlarımızda artık bitirdiler askerlik görevlerimi şafak karanlık diyen bi arkadaş avrdı ne durumda acaba sevinçten ucuyodur herhalde
  • ya ben askerliği bazen öyle özlüyom ki... o pusu günlerini... kaçakçıların peşinden koşmayı,, baskın alarmlarını,, irana girdiğimiz günleri... çok heyecanlı idi... go go gooo...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.