Şimdi Ara

307 sahipleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peugeot 307 1.6 hdi 110 hp gazetede bugün reklamını gördüm 60lt. benzinle(1depo) 1250km diyodu.Süper değerler bunlar. alınır bence eski kasalarda kronik arızalar çoktu ama yenilerinde kaldığını zannetmiyorum.
  • şEHİR İÇİNDE 950-1000 KM YAPABİLİYORUZ... MÜKEMMEL DEĞERLER ..
    quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Peugeot 307 1.6 hdi 110 hp gazetede bugün reklamını gördüm 60lt. benzinle(1depo) 1250km diyodu.Süper değerler bunlar. alınır bence eski kasalarda kronik arızalar çoktu ama yenilerinde kaldığını zannetmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

Bizdede 307 var , yaklaşık 4 aydır kullanıyoruz ve çok memnunuz. 1.6 hdi 110 hp sahibiyiz. Araç daha hiç servise gitmedi ve en ufak bir kusuruda yok..

Bence forum kullanıcıları eski aksa 307 nin belirli bir üretim bandında meydana gelen kronik arızaları duyup bunu tüm 307lere genellemişler. Şu an satılmakta olan makyajlı 307 gerek elektronik sistem olsun gerek yürüyen aksam olsun sorunsuz bir otomobil.. Bizim millet karalamaya bayılıyor..

Alacak olanlar için benim görüşüm kesinlikle pişman olmayacakları yönündedir. İç mekanı en ferah ve kullanışlı kompakt sınıf arabaya sahip olmak aileler için oldukça rahatlık sağlayıcı ..
    Performans ve tüketim konusunda zaten psa ortaklığı bu motora yorum bile yapmaya gerek yok.
    Premium olan modellerdeki donanım full.. + birşey almaya gerek yok..

Peugeot 307 1.6 hdi 110 hp premium

düttürüleyla arkadaşım hoş geldin. Yaklaşık 10 gündür yoktun. Umarım kötü bir sorun yoktur.

307'ye gelince, o hatalı üretim serisini bende duymuştum. Belirli bir seri hatalıymış. Halledilmiş şu an ama bugene hata vermeyeceği anlamına gelmez, kaldı ki her araç hata verir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.