Şimdi Ara

307 sahipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 aydır 1.6 hdi kullanıyorum ve oldukça memnunum fakat hangi foruma baksam bu aracın çok sorunlu olduğu uzak durulması vb. yazıyor ve bunu yazanlarda genelde kullanıcıları değil. bu arabadan tek memnun olan benmiyim yoksa başkalarıda varmı? ayrıca c4 ile %70 parçası aynı olmasına rağmen(dış karoser hariç neredeyse tüm yürüyen aksam ve motor aynı) bu araç yere göğe sığdırılamıyor. bu konuda 307 sahiplerinin yorum yazmalarını bekliyorum. saygılar...

• Bende birşey soracağım. 206'in 1.6hdi motor olan türkiyede satılmıyor mu arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Bende birşey soracağım. 206'in 1.6hdi motor olan türkiyede satılmıyor mu arkadaşlar.

satılmıyor myıs ayında 207 1.6 hdi gelicek
  • ya dostum zaten sole bişi var .her malın iyiside var kötüsüde .Mercedes ile yolda kalan kişilerde biliyorum ben .senin araban sağlam maşallah bi sorun yok demekki .yeterki yağına suyuna ii bak
  • Bizdede var 1 yıl oldu 60.000 km'de kendisi.. 1 defa turbo patladı.. 1 defa kendiliğinden kapalı garaj içerisinde cam çatladı. Turbo'yu grantiden yaptılar. Cam için siz çatlatmışsınız dediler. Arabanın sürüşü insana çok fazla güven vermiyor açıkçası. ivmelenmesi gayet iyi ama 1.6 hdi'nin
  • Dayımda 2004 model makyajsız 1.6 benzinli vardı uzun yolda arızalanınca sinirlenip 32.000km deki aracı satıp Volvo aldı
  • bi 307 de görmüştüm "bu araç 4 ayda 14 kez arıza yaptı" diye bez afiş yaptırıp asmış arka cama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: processor

Bizdede var 1 yıl oldu 60.000 km'de kendisi.. 1 defa turbo patladı.. 1 defa kendiliğinden kapalı garaj içerisinde cam çatladı. Turbo'yu grantiden yaptılar. Cam için siz çatlatmışsınız dediler. Arabanın sürüşü insana çok fazla güven vermiyor açıkçası. ivmelenmesi gayet iyi ama 1.6 hdi'nin

güven vermio demişin ama bence gayet güvenli ve dengeli bi araba, hani konforsuz desen eyvallah süspansiyon çok sert ama çok keskin virajlara çok hızlı girdiğimi bilirim. sorun kısmına gelince 2004 altı modellerde gerçekten çok sorun çıktı(dizeller) ama 2004 ve üstü arçlarda onuda çözdüler ben 1.4 hdi kullanıyorum bi kere klima aksamaı sorun verdi ücretsiz servis yaptı bi kerede katalizör arızası onuda servis ücretsiz yaptı 65 bin km de arac yani gayet yaşlı sayılır ve sadece bu 2 sorun olduki oda her araçta olabilir.

kard sen boşver gayet güzel bi araba bende çok memnunum hatta seni yakalamışken bir iki sorum olcak araban yeni kasamı eski kasamı eski kasaysa 90 bg mi 110 bg mi bu araçlarda otomatik klima standartmı bi bilgin varsa paylaş bende 16 ile deiştirmeyi düşünüom ama yeni kasalar hoşuma gitmio eski kasalarda 110 bg olan vamı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord of chaos -- 3 Şubat 2006 2:25:00 >

• bendeki 1.6 hdi look modeli eski kasanın en son versiyonu. görünüm eski model gibi olmasına rağmen iç dizaynı tamamen yeni model gibi. çift yönlü dijital kliması var ve müzik sistemi yeni. 110 bg. performansı oldukça iyi. sadece süspansiyonları sert ve bazen ses yapıyor. onun dışında herhangi problemi yok. servis olarak ankara tekoto ya gidiyorum ve her konuda ilgililer. saygılar...
  • emre. buyur sana bu araç 4 ayda 14 kez arıza yaptı

• Ben 307 kullanmadım, bilmiyorum, ama herhalde sorunlu bir araba zira, firma bile bunu kabul etti ve arabayı çabuk makyajlayıp piyasaya yenilenmiş bir şekilde sunma ihtiyacı hissetti. Normalde Peugeot arabaları fazla değiştirmeden üreten bir firma diye biliyorum. Örneğin 206 çıkalı baya oldu, bir kaç kez ufak makyajlandı, hemde bunu fazla öne sürmediler. Ama 307'yi çabuk ve eskisi ile karşılaştırıldığında rahat ayırt edilebilecek bir şekilde değiştirdiler. Ben bunun altında firmaya gelen şikayetleri giderip, yeni bir araba olarak sunma çabası olarak görüyorum.
  • 8 ay önce 307 aldım inanın bana hiç bir arızası olmadı belki şans diyeceksiniz ama cevremdekilerdede bir sorun duymadım bundan önce hundai accent, reno 19 sıfır almıştım 19 beni cok üzmüştü.
    niye sevilmiyo kullanmayanlar tarafından bu araba anlamıyorum kendi sınıfda hiçbir arabada olmayan geniş ferah bir iç hacim ve cok fazla özeliği olan bir araba
  • 307 den sonra 2007 de 308 cıkıcakmış arkadaşlar öyle bir forum açmıştı.
  • bende 2004 307 premimyum otm var.28000 km de sadece vitesle ilgili problem çıktı onuda garantiden parça değişimi oludu.ben şahsen güvenlik ve konforundan memnunum.sadece süspansiyon biraz sert birde kalkışlarda sanki araçdüşünüyor gibi geç kavrıyor.110 hp diyorlar ama ben inanmıyorum.adanadaki servistende oldukça memnunum.
  • 308, 2008 yılında çıkacak
  • 308 in çıkış tarihinin erkene alındığı ile ilgili dedikodular dolaşıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

emre. buyur sana bu araç 4 ayda 14 kez arıza yaptı

bunu diyodum işte..sağolasın..
  • Bende 2004 benzinli otomatik vites var. 32000km'de, Periyodik bakım dışında servise gitmedi. Ön takımlardan gelen ses viraj denge çubukları değiştirilerek çözüldü. 2004 model yılından sonra şikayetlerde azalma var. Donanım açısından zengin fiyatı açısından makul bir otomobil.
  • Araba Eski kasa (Yani sadece ön farlar değişik :) ) Otomatik kliması var. 2005 model Araba 110 bg. Max hız 200 (çorlu yolunda test ettim ama güven vermiyo artık 170'i geçmiyorum max.. )
  • Bizdede 307 var , yaklaşık 4 aydır kullanıyoruz ve çok memnunuz. 1.6 hdi 110 hp sahibiyiz. Araç daha hiç servise gitmedi ve en ufak bir kusuruda yok..

Bence forum kullanıcıları eski aksa 307 nin belirli bir üretim bandında meydana gelen kronik arızaları duyup bunu tüm 307lere genellemişler. Şu an satılmakta olan makyajlı 307 gerek elektronik sistem olsun gerek yürüyen aksam olsun sorunsuz bir otomobil.. Bizim millet karalamaya bayılıyor..

Alacak olanlar için benim görüşüm kesinlikle pişman olmayacakları yönündedir. İç mekanı en ferah ve kullanışlı kompakt sınıf arabaya sahip olmak aileler için oldukça rahatlık sağlayıcı ..
    Performans ve tüketim konusunda zaten psa ortaklığı bu motora yorum bile yapmaya gerek yok.
    Premium olan modellerdeki donanım full.. + birşey almaya gerek yok..

Peugeot 307 1.6 hdi 110 hp premium

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.