Bildirim
Renault Duster alıcı ve kullanıcıları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yeni Duster ile ilgili en kapaamlı incelemelerden birini Doğan Kabak yapmış. Eski incelemelere göre daha detaylı ve güncel.
Renault Duster incelemesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalError2.0 -- 12 Haziran 2024; 21:16:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben almayı düşünmüyorum ama motor hangisini seçmeli fikir sahini değilim. Lpgli model şimdilik göz kırpıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğan Kabak incelemesi malesef güncel degil. 3-4 ay önce çekilmiş video muhtemelen Renault isteği üzerine şimdi yayına koyulmuş. Yabancı kanallarda çok daha fazla detaylı bilgi var. Henüz fiyat dahi açıklanmadı, bu araç bolluğunda ön siparişin tek anlamı talep toplayıp ona göre fiyat çekmek. Bu da bana hiç samimi gelmiyor açıkçası.
Arabayla ilgili çok fazla inceleme izledim ve beni en çok rahatsız eden nokta 145 beygir diye verilen gücün gerçeği yansıtmaması. Araçta 95 beygir içten yanmalı 50 beygirlik elektrikli motor var ve bu elektrikli motor yalnızca kalkışta ve düşük hızlarda çalışıyor. Otoban hızlarına çıkınca performansa hiçbir katkısı yok bu nedenle performanslı sürüşte veya yokuşlarda elinizde güçsüz bir motorla kalıyorsunuz ve araç bas bas bağırıyor. Manuel 4x4 eminim keyiflidir ama otomatik sanzimanli modeller şehir içi düz yollar dışında çok hayal kırıklığı olur gibi geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet, programın bir yerinde “Mayıs sonunda ön siparişe açılacak” gibi bir şey diyordu.
Gene de bence güzel bir inceleme olmuş. Çünkü Türk Youtuber’lar arasında arabayı teslim alıp bu kadar detaylı şekilde inceleyen olmamıştı. Hepsi fuarda falan inceliyordu. Sanırım şimdi bu şekilde incelemelere vermeye başlayacaklar.
Duster’lara hiç bir zaman gerçekten güçlü motor koymuyorlar. Muhtemelen diğer SUV’lerin önü kesilmesin diye. Hedef kitlesi çok net bu arabanın. Dışına çıkmıyorlar.
Umarım fiyatı uygun olur. Yoksa hiç satmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de sizin gibi düşünüyorum, 4x4 manuel disinda kasitli olarak eli kolu baglanan bir model sanki. Yalniz genel kanı Renault Captur dan daha düşük fiyatlandirilmayacagi yönünde bu da nerden baksaniz başlangıç fiyati 1.3 modeline göre 1.6 ya cikar gibi geliyor. Umarım bir an önce fiyat açıklanır test aracı gelir de yerli incelemeler artar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar belli oldu gibi. Kasko değerleri sisteme yüklenmiş. Tsb sitesinde var. 1.2 milyon boş paket 1.55 hibrit 1.6 milyon 4 çeker . Biraz yüksek geldi. İnşallah lansman fiyatları ile indirim olur yoksa ben almayacam büyük ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X