Şimdi Ara

307 Süspansiyon sistemi hakkında!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
16.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kasım04

faberge
    fiyat olarak rakam verebilir misin ve kredi kartına taksit yaptırmak istiyorum.
    fiyat iyise ciddi alıcıyım

ayrıca sen kütahyadasın sanırım.ben 1,5 ay a kadar balıkesire geliyorum.fiyat konusunda güzel bir rakam
    verebilirsen sana da uğrarım o zaman alırım
    quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

ergin
    bir de oraya gidince sorabilir misin sadece arkaları satıyorlar mı

arkaları ayrı satmazlar Ciddi alıcılar beni bulsun koni için uygun fiyata alabilirim

evet hocam Kütahya'dayım ama önereceğim yer istanbul/kadıköy. Hangi kart var net bir fiyat alayım

• world var.nerede bu dediğin yer.oktaykan mı yoksa
  • quote:

world var.nerede bu dediğin yer.oktaykan mı yoksa

yok oktaykan değil orası maslakta deilmiydi Vişne sokakta merttuning var onunla baya bi samimiyiz
  • oktaykan ı sadece internette duydum.tanımam yani onları.
    faberge ; dediğin yerle bir irtibata geçebilir misin fiyat olarak ne diyecekler.
    ayrıca güvenilir bir yerdir inşallah.kart şifresi falan isteyecekler büyük ihtimal.
    gerçi ben samimiyim dediğine göre sıkıntı olmaz sanırım.
    4 taksit falan düsünüyorum duruma ve fiyata göre 3 yada 5 de olabilir
  • Bn Ordu'dan aldım arkadaşlar sanayiden iyi tanıdığım bi parçacı abim çiftini 200'e aldım ve şu geçen 2 gün içerisinde oh be dedirtti bana Allah'a çok şükür sadece arkada torsiyon olduğu için onun verdiği çok az bi rahatsızlık var ama artık önemli deil Peugeot'un orjinal amortisörlerini dahada takmam gazlı gazlı ne güzel
  • faberge
    fiyat alabildin mi kardeş
  • quote:

faberge
    fiyat alabildin mi kardeş

aldım hocam sana söylemeyi unuttum pardon peşin 1000tl
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanmaan

Bn Ordu'dan aldım arkadaşlar sanayiden iyi tanıdığım bi parçacı abim çiftini 200'e aldım ve şu geçen 2 gün içerisinde oh be dedirtti bana Allah'a çok şükür sadece arkada torsiyon olduğu için onun verdiği çok az bi rahatsızlık var ama artık önemli deil Peugeot'un orjinal amortisörlerini dahada takmam gazlı gazlı ne güzel

tam olarak ne aldığınızı anlatırmısınız

• FABERGE
    çok sağol kardeş.. ayrıca ben de merak ettim 200 tl ye arkadaş çiftini aldım diyor.ne marka almış acaba..ben de koni yerine normal gazlı amortisöre geçeyim. koni çok para..
    ya bu torsiyon ne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STasdemir -- 26 Haziran 2009; 16:43:53 >
  • quote:

FABERGE
    çok sağol kardeş.. ayrıca ben de merak ettim 200 tl ye arkadaş çiftini aldım diyor.ne marka almış acaba..ben de koni yerine normal gazlı amortisöre geçeyim. koni çok para..
    ya bu torsiyon ne..

206lar gibi B sınıfı araçların genelinde arkada amortisör yerine torsiyon vardır. Amortisör gibi helezon ve piston yoktur. Bilyelidir ve merdiven gibi basamak ayarı vardır.
  • 307lerde bağımsız süspansiyon sistemi yerine torsiyon vardır maliyeti düşürmek için ancak 206lar gibi yükseklik gibi ayarı yapılamamakta amortisörlerin markası ise BILSTEIN Alman malı bide temmuz ayı gibi torsiyon burçlarını değiştirecem VW grubunun ki uyuyor sanırım ondan taktırırım

quote:

quote:

FABERGE
    ya bu torsiyon ne..

206lar gibi B sınıfı araçların genelinde arkada amortisör yerine torsiyon vardır. Amortisör gibi helezon ve piston yoktur. Bilyelidir ve merdiven gibi basamak ayarı vardır.

• kaan kardeş BILSTEIN marka oldukça iyi diye duydum ve güzel fiyata almışsın.ayrıca burçları değiştirince bize de bilgi verebilir misin sonuç hakkında.bende Boraların uyduğunu duşmuştum.
    quote:

Orjinalden alıntı: kaanmaan

307lerde bağımsız süspansiyon sistemi yerine torsiyon vardır maliyeti düşürmek için ancak 206lar gibi yükseklik gibi ayarı yapılamamakta amortisörlerin markası ise BILSTEIN Alman malı bide temmuz ayı gibi torsiyon burçlarını değiştirecem VW grubunun ki uyuyor sanırım ondan taktırırım

quote:

quote:

FABERGE
    ya bu torsiyon ne..

• Tabiki kardeşim burçların sesi şimdi batmaya başladı temmuz ayı sonuna doğru onunda hakkından gelirim besbelli
  • Faberge güzel kardeşim arkada amortisör olmayan araba olur mu sorarım sana bu kadar arabalara düşkünken sen

quote:

quote:

FABERGE
    ya bu torsiyon ne..

• Bu araçların hepsindemi arkadan gelen sesler çok kötü arkadaşlar. Ben bu akşam 307 model alabilirim ama inanın korktum arabadan bunları duyunca.
  • yok be dostum o kadarda deil ama çok ince düşünüyorsan benim gibi uyuz olabilirsin ama tavsiye ederim bana göre sürüşü çok zevkli araç
  • yarın arka amortisörlerimi değiştiriyorum. çifti 200 TL monroe marka gazlı amortisör.üzerindekileri söktük esnekliğini kaybetmiş elle rahatlıkla açılıp kapatılabiliyor akordiyon gibi olmuş yani.
  • hadi bakalım hayırlısı
    izlenimlerini hemen yaz
  • arkadaşlar 16 inç beş kollu orijinal çelik jantlarım satılıktır.hiç bir kusuru yoktur.düşünen arkadaşlara duyurulur.resim ekliyecektim ama beceremedim.
    http://www.sahibinden.com/memurdan_307_16_inc_bes_kollu_orijinal_celik_jant-20WQQaXQQ15504982WQQpXQQdisplayitem
  • Ergin açıkçası pek bir fark göremedim. gerçi çok da test etme şansım olmadı, bozuk yollarda kullanamadım henüz. ama şehir içindeki kasislerde tümseklerde falan yine zıplatıyor.Bence amortisör ile birlikte yayların da değişmesi gerek biraz daha yumuşak olsalar bir nebze olsun sıkıntıyı giderir diye düşünüyorum.boşuna değiştirmişim demiyorum çünkü üzerinden çıkanlar miadını doldurmuş ve vuruyorlardı.ilerleyen zamanlarda izlenimlerim hakkında net cavap yazarım.ayrıca bu sıralar bilgisayar sıkıntım var tayin oldğum için PC yi uzun bir süre kuramayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.