Şimdi Ara

307 Süspansiyon sistemi hakkında!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
16.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar öncelikle, 307 sahibi arkadaşlar bilir ki arkadan gelen seslerden hepimiz şikayetçiyiz torsiyon sistemi olmasından dolayı ufak bi kasislerde bile ortaya çıkan ses rahatsız etmekte...

Saolsun Peugeot bağımsız süspansiyon sistemi uygulamadığı için araca boyle sesleri yaşamaya mecburuz.Daha öncede bu konu üzerine bi konu açmıştım VW amortisörleri takıp bakmak nasıl olur die şimdi ise bu işin sadece amortisörle yeterli olmayacağı yay,torsiyon burcu gibi...ekipmanlara ne yapılabilir tamam herkesin dilinde bu araç avrupa yolları için yapıldı ama sonuçta biz Türkiye'de yaşıyoruz fikirleri olan, çevreden görüp bilen birileri varsa bizimle burda paylaşırsanız sevinirim

• ah ah..
    ben şu dandik süspansiyon yüzünden yırtınıp duruyorum.
    ama malesef ki bir sonuca ulaşmış değilim ve pek de ümidim yok.
    ayrıca bu sıkıntı ile ilgili ben otomobil genel bölümünde bir albüm açtım tam katılım fazla
    olmadığından yine sonuç sıfır.aslında cözüm sıfır.. sorun belli çözüm yok.

edit : yazım hatası düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STasdemir -- 3 Haziran 2009; 22:05:21 >
  • Sırf bu sert süspansiyon yüzünden 207 outdoor aracımdan soğudum.
  • peki sizce bu araca uyacak en iyi amortisör markası nedir ???
  • arkadaşlar çözüm çok basit yalnız önce düzeltmek istiyorum 307lerde torsiyon yokki önde de arkada da amortisör ve helezonları mevcut. Çözüm koni sertlik ayarlı amortisör almakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

arkadaşlar çözüm çok basit yalnız önce düzeltmek istiyorum 307lerde torsiyon yokki önde de arkada da amortisör ve helezonları mevcut. Çözüm koni sertlik ayarlı amortisör almakta

kardeş nedir bu torsiyon
  • bnm amortisörlerim patladı bile dandikk bi araçç çok fazla dandikkk türkiye şartlarına uygun degil degiştirdim arabamı . peuget bayisine gittim bana kadın bu arabalar avrupa şartları için üretirdi nazik diyo ozaman piyasaya sokmıcaklardı bu arabaları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi tavsiyesi Ford Connect
    11 yıl önce açıldı
    Peugeot 301 ses sistemi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: qumuskalp

bnm amortisörlerim patladı bile dandikk bi araçç çok fazla dandikkk türkiye şartlarına uygun degil degiştirdim arabamı . peuget bayisine gittim bana kadın bu arabalar avrupa şartları için üretirdi nazik diyo ozaman piyasaya sokmıcaklardı bu arabaları

Peugeot bayisindeki halt yemiş.

Bende 2 tane 307 var.benim bu denli sert kullanmama dayanabiliyorsa neresi nazik bu arabaların anlamadım.Sen bakımlarını düzgün yaptırtmıyorsan orjinal parçasını kullanımıyorsan ne denebilirki?
  • sana benim eski arabamı versem 2 tane peugeot 307 ni satar masraflarını karşılayamazdın 2004 307 xt modeli benzinli otomatik triptonik bu arabalarda çok fazla sorun çıkıyor üstüne basıyorummmmm
  • Şu aşağıda gördüğün makinayı 2006 dan bugüne kullanıyorum. 42000 km oldu. 3 senedir servis masrafım 1000 tl bile olmadı maşallah. Sorunda yaşamadım Allah'a şükür. 307 leri karalamaya ne çok meraklı var. Sert süspansiyon konusu doğrudur ve Pug bunu 308 ile aşmıştır. Parası olan 308 alsın. Olmayan ince yanak yerine en azından 60 yanaklı bir lastikle araca binsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 17 Haziran 2009; 22:30:12 >

• araba da yanıyor valla..

quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Şu aşağıda gördüğün makinayı 2006 dan bugüne kullanıyorum. 42000 km oldu. 3 senedir servis masrafım 1000 tl bile olmadı maşallah. Sorunda yaşamadım Allah'a şükür. 307 leri karalamaya ne çok meraklı var. Sert süspansiyon konusu doğrudur ve Pug bunu 308 ile aşmıştır. Parası olan 308 alsın. Olmayan ince yanak yerine en azından 60 yanaklı bir lastikle araca binsin.

• Arabayı ilk aldığımda Sonax hediyesi vardı. İlaveten boya koruma yaptırmıştım. Ondan sonra da araba ile yıka a makinalarına girmedim fırça ile asla yıkatmadım devamlı olarak sünger veya cilalı yıkama yaptırdım. Hani şu ilaç gibi bir şey püskürtüyorlar o şekilde yıkattım. Bu arada bu pis hali arabanın...
  • süspansiyonlar konusunda ben zamanında çok araştırma yaptım. 2003- 307 XT vardı sattım aracımı. ama yeminle söyleyim kasislere girerken çıkan sesi duymamak için artık müziği sonuna kadar açar olmuştum. adamı gereçekten deli eder, yedek lastikte ses yapıyor bilginize o dandik lastiği tutan kayışı iptal etmiştim alttan saplama vida ile sıkmıştım iyide olmuştu ama aracı sattım artık fiat fiorino aldım memnunum.
  • Arkadaşlar bugün aracıma Blienstein marka Alman malı amortisörler taktırdım affeder miyim hemen teste çıktım sonuç süper neydü önceden oyle gazlı amortisör gerçekten çok farketti arabamı artık dahada çok seviyorum
  • hayırlı olsun.
    ilk izlenimlerin neler?
    kaça ve nereden aldın. aklımızda bulunsun.
  • dün serviste sordum arka amortisörlerin tekine 170 lira fiyat çektiler bunu 2 ile çarpıp
    bir de işçilik dersek en az 400.
    koni amortisör internette havale ile 1.229 tl yazıyor ve 4 adet.bence daha mantıklı
    kredi kartına taksit olayı da var
    ergin ilgileniyorsan eliftuning.
    benim kafama iyice yattı konileri çok övüyorlar
  • eliftuning bana 1 km mesafede
    bir ara bakarım
  • ergin
    bir de oraya gidince sorabilir misin sadece arkaları satıyorlar mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasım04

ergin

arkaları ayrı satmazlar Ciddi alıcılar beni bulsun koni için uygun fiyata alabilirim
  • faberge
    fiyat olarak rakam verebilir misin ve kredi kartına taksit yaptırmak istiyorum.
    fiyat iyise ciddi alıcıyım

ayrıca sen kütahyadasın sanırım.ben 1,5 ay a kadar balıkesire geliyorum.fiyat konusunda güzel bir rakam
    verebilirsen sana da uğrarım o zaman alırım
    quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Orjinalden alıntı: kasım04

ergin

arkaları ayrı satmazlar Ciddi alıcılar beni bulsun koni için uygun fiyata alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STasdemir -- 19 Haziran 2009; 17:26:27 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.