ustalar merhabalar bende 2004 1.4 dızel var 3 yıldır sorunsuz kullanıyordum bakımlarını yaptırarak fakat 1 haftadır antıpopılatıon hatası verıp motoru kapatıyordu arac hareket halındeyken aynı ustaya goturdum alt musur degıscek dendı 180 tl degıstı sonra gene aynı arızayı yaptı bu seferde ust musur dedı onuda degıstırdı 200 tl ıscılık te 100 tl cıvarı polen mazot yagı fıltre vsvs balata bakımı vsvs degıstı700 tl yı buldu yaklasık bır gun gecmeden bugun arabayı eve getırırken gene aynı arızayı yaptı ınternetten okuduguma göre elektırık arızası olabılır yazıyor motora gıden 100 150 kabloda şasi ki ustada oyle dedı yarın gıdıcek tekrardan ve sence bız kazıklandıkmı ne dersıniz ustalar bu konuda izmırden yazıyorum
aracınızın son durumu nedir? izmirden yardımcı olabilirim
merhaba gecen hafta oldu alt musur ust musur ne varsa degıstı tam oldu dendı gene aynı hatayı verdı kablolarda tek tek kontrol edıldı motora gıden gene sorun yok dendı sonra bır kac yerı sıktı usta bır seyler yaptı su anda ıyı sukur fakat malıyetı 850 tl yı buldu ustadım
merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum ama 4 ay önce peugeot 307 1.4 16v 2004 model aldım ilk başta herşey çok güzeldi herşey bir sabah marşa bastığımda sürtünme sesi geldi ve araba rolantide iken dizel araçmış gibi çalışmaya başladı arabaya tüp taktırırsında enjektör sesi gelir ya o şekilde ilk önce elektrikçiye gittim matş motoru bakımı yaptırdım değişen bişey olmadı tamirciye gittim krank kasnağından yapıyor dedi dğeişirsek keser dedi tatmin olmadım başka bir tamirciye gittim o da bana krank kasnağı ile alakası olmadığını motor yağı ile alakalı oldugunu söyledi kafam katıştı bilen deneyimi olan bilgisi olan lütfen yazssın seve seve aldığım arabadan git gide soğumaya başladım arabadaki en ufak sese uyuz olanlardanım...
Yetkili servise gitseydiniz, 100TL'ye halledebilirdiniz. Özel servisler işçilik ve parça fiyatlarında ucuz olabilir ama arıza tespiti konusunda yeterince başarılı değiller ne yazık ki.
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon Yetkili servise gitseydiniz, 100TL'ye halledebilirdiniz. Özel servisler işçilik ve parça fiyatlarında ucuz olabilir ama arıza tespiti konusunda yeterince başarılı değiller ne yazık ki.
Sadece arıza tespitine 100 tl alırlar
quote:
Orijinalden alıntı: bulentboz
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon Yetkili servise gitseydiniz, 100TL'ye halledebilirdiniz. Özel servisler işçilik ve parça fiyatlarında ucuz olabilir ama arıza tespiti konusunda yeterince başarılı değiller ne yazık ki.
Sadece arıza tespitine 100 tl alırlar
bursada arıza tespiti 70 lira check up yani.. olduda bişiyler de yaptırırsanız serviste o 70 i de almıyolar.. hoşçakalın
aslına bakarsan servısten servıse degısıyor bende bır kez tespite gıttım adamlar para bıle almadılar agrızayı sılıp. alsalarda 20 tl alıyorlar ızmıtte sanmam 70 tl olacagını , bır tespit ıcın 70 tl alınmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme