Şimdi Ara

308 Classic Edition Plus?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu "Classic Edition Plus" ın allure den farkı ne artısı eksisi ben pek çözemedim?

• Geri görüş kamerasinin olmadığını biliyorum. Diğer detayları kullanıcılara sormak lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

Geri görüş kamerasinin olmadığını biliyorum. Diğer detayları kullanıcılara sormak lazim
    bunun dışında ne var acaba
  • Zamanında satılan ucuz kampanyalı model işte şimdi adamlar allure parası istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım olarak allure ile hemen hemen aynıdır, classic e p euro5 motor kullanır(115hp 270nm tork) allurelar euro6(120hp 300nm) ayrıca cep modellerinde otomatik seçeneği yoktur. Eat6 istiyorsanız active ya da allure almanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen allure ile ayni hatta ilk ciktiginda cakal saticilarin hepsi allure diye ilana koydular

Benim bildigim dise dokunur tek fark anahtarsiz calistirma. Yani allure lar da anahtar girisi yok

308 forumundaki arkadaslar daha cok yardimci olurlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Classic Edition Plus euro 5 motorlu. Bir zamanlar ucuz satılmasını nedeni de euro 5 motor. Avrupa'da motor normları çok önemli o yüzden bize gönderdiler ucuza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Classic Edition Plus ve Allure donanımındaki manuel araçların hepsi euro 5 emisyon normuna sahip olan e-HDi 115 hp 270 nm torku olan modeli kullanır. Classic Edition Plus modeli, hatırladığım kadarıyla Cezayir için üretilmiş olan ve o bölgenin Allure donanım paketine sahip olan araçlardır. Euro 5 emisyon normunun Cezayir'de kaldırılması sonucu ihraç fazlası olan modeller bizim ülkemize Classic Edition Plus paketi adında getirilerek satılmıştı.

Standart haldeki Allure donanımından eksiği yok fazlası vardır. Örnek olarak, Allure'da standart olmayan ancak CEP donanımında standart olan donanımlar; kör nokta uyarısı, otomatik park sistemi ve cam tavandır. Ek olarak, çoğu CEP donanımında geri görüş kamerası da bulunmaktadır. Şu anda satılan makyajlı 308'lerde Full Led farlar opsiyon iken CEP donanımında Full Led farlar da standart olarak sunulmaktaydı. Kısacası opsiyonsuz Allure'dan daha dolu diyebiliriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Classic Edition Plus ve Allure donanımındaki manuel araçların hepsi euro 5 emisyon normuna sahip olan e-HDi 115 hp 270 nm torku olan modeli kullanır. Classic Edition Plus modeli, hatırladığım kadarıyla Cezayir için üretilmiş olan ve o bölgenin Allure donanım paketine sahip olan araçlardır. Euro 5 emisyon normunun Cezayir'de kaldırılması sonucu ihraç fazlası olan modeller bizim ülkemize Classic Edition Plus paketi adında getirilerek satılmıştı.

Standart haldeki Allure donanımından eksiği yok fazlası vardır. Örnek olarak, Allure'da standart olmayan ancak CEP donanımında standart olan donanımlar; kör nokta uyarısı, otomatik park sistemi ve cam tavandır. Ek olarak, çoğu CEP donanımında geri görüş kamerası da bulunmaktadır. Şu anda satılan makyajlı 308'lerde Full Led farlar opsiyon iken CEP donanımında Full Led farlar da standart olarak sunulmaktaydı. Kısacası opsiyonsuz Allure'dan daha dolu diyebiliriz :)
    denon yok galiba hiç birinde

• Cryin kullanıcısına yanıt
    Evet hocam CEP donanımında Denon ses sistemi bulunmuyor, makyajsız olan Allure pakette ise opsiyon olarak satın alınabiliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Zamanında satılan ucuz kampanyalı model işte şimdi adamlar allure parası istiyor.
    Bende kullanıcısı olarak ilk zamanlar böyle düşünüyordum. Ama ne yapsın ki adamlar hocam ? 2004 model Honda Civic parasına mı satsınlar ? Çünkü aldıkları paraların altına satarsalar o miktarlara denk gelmesi lazım. :) E Allure donanımdan eksiği yok fazlası var. Eskiden kasko fiyatı sorun ediliyordu, şimdi oda arttı. Benim araç zaten neden bilmiyorum bütün sistemlerde Allure olarak gözüküyor. 100.000+ kasko bedeli var. Neden şimdi gidip 60.000'e satayım ki ?

Konuya gelirsek, aynı araba. Donanım farkı var. Allure pakete ek olarak Kör Nokta, Otomatik Park, Cam Tavan ve Alarm sistemi var.

Mekanik olarak ise TR'de ki araçlar ile farkları var. Cezayir'in bozuk yolları için güçlendirilmiş yürüyeni var. ( Adamların büyük ihtimalle bizim yollardan haberi yok yoksa bizede böyle yollarlar. ) Yine direksiyon sistemi ülkemizde satılanlara göre farklı. Sanıyorum direksiyon motorundaydı farklılık.

• Arastirdiginiz model de Boya atma sorunu en buyuk kronik sorun...Kendi kendine boya atiyor gozlemledigim kadariyla..Kaput ve on tamponda ozellikle..

Anahtarsiz giris ve calistirma yok,bir de gosterge paneli renksiz bildigim kadariyla..Allure nazaran yani..

Suspansiyon sisteminde de kronik bir sorunu vardi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.