Şimdi Ara

308 =KALİTESİZLİK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
5.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 passat kronik arka cam cıtırtılarından sonra, kimse cıkıp c sınıfı pejoya, trim ses var demesin... motor şanzıman ve direksiyon on numara bir araç ömründe içine bile oturmamış adamlar bol keseden sallıyor. otu boku golfle karşılaştıranlara doğuş az bile yapıyor ver 200 bin tl den bizim koyunlar sıraya dizilsin..
  • 308 de tarım sesi vardır. Aksini iddia eden çarpılır.

Mesajımın kime gittiği malum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadri.abi -- 9 Aralık 2015; 14:00:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    bok atmak istemdim zaten aracımı satarsam 508 almayı düşünüyorum ama bu ses mes olayı beni şüpheye düşürüyor..
  • trim sesinin gelmesi arabanın kalitesiz olduğunu göstermez, eski model bmw 7 serisinden, m5 den bile geliyor
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Otorite ve Halit Bolkan takip ettiğim ve değerlendirmelerini önemsediğim, objektif yorumlar yapan bir program.
    yaptıkları testte aracın bazı eksileri olsa (az ve bence çok önemli de olmayan bu eksileri açıkça belirtmesi objektif olduğunu gösterir) da genel olarak övgüyle bahsetmiş. Özellikle videonun son bölümünde (21:25), aracın 25 000 KM'de olmasına rağmen geçmişte olduğu gibi alışılmadık ses yok diyor.
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    Belli bir hacimden üretilen gücün yüksekliği mi motorun iyi veya kötü olduğunu belirliyor?

Eğer böyleyse 1.6 THP 256 HP motoru kıyaslamaya katıp dünyanın en iyi motoru deyin.

• Allure donanımlı 308in içi çok güzel. Bence sınıfının en güzel iç kısım. Kalitesiz olduğunu zannetmiyorum. Pejoların eskiden alt takımları zayıftı. Eğer düzelttilerse güzel araç olmuş. Tasarım bi astra değil ama :) Yalnız etrafta pek 308 göremiyorum. Fiyat yüksek olduğundan çoğu insan riske girmiyor. Astrayı golfü alıp geçiyor.

• 308 takip ettiğim kadarıyla fena bir araç değil gibi.ama bi golfle,astrayla,focusla aynı veya daha pahalı bir fiyat çekersen elbette rağbet göremezsin.satış rakamlarında ezerler seni.saydığım rakiplerinden 6-8 bin ucuza verseler süper satış yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ampul_patlatan

308'de trim sesi var diyen carpilir! Kullandigim en sessiz ve rafine c sinifi araclardan biri.. Bu aralar bir 308 karalamasi var.. Astra k ve yeni megane bekleneni vermeyince iyiyi karalamak da bir nevi sahsi tatmin yolu.. Bu arabada trim sesi, motor sesi ve ruzgar sesi yok.Sadece puruzlu asfaltta bir miktar lastik sesi var.

Bu yorumlar bana inandırıcı gelmedi.

Arabadan anlamayan goygoycular da artı vermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Yeni 308 tam bir hayal kirikligi oldu.. Eski bir 308 sahibi olarak cok ariyorum o kasayi. Hala yolda sportium bir 308 gorsem dönüp bakarim heleki kirmiziysa.. Yenisi tam bir bayan arabasi hatlari filan hic hoş degil.. 2. Elide ölü zaten Türk milleti sevemedi bu araci. Ama önceki 308 hala degerli sportiumlari yeni kasasindan pahali fiyatlara satiliyor işe bak.. Bi aracin eski kasasi yeni kasasindan daha degerli hale geldi..

2013 model aldım sportium

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Yeni 308 tam bir hayal kirikligi oldu.. Eski bir 308 sahibi olarak cok ariyorum o kasayi. Hala yolda sportium bir 308 gorsem dönüp bakarim heleki kirmiziysa.. Yenisi tam bir bayan arabasi hatlari filan hic hoş degil.. 2. Elide ölü zaten Türk milleti sevemedi bu araci. Ama önceki 308 hala degerli sportiumlari yeni kasasindan pahali fiyatlara satiliyor işe bak.. Bi aracin eski kasasi yeni kasasindan daha degerli hale geldi..

2013 model aldım sportium

Güzel secim o fiyat bandinda mantikli tercih hayirli olsun

• Yeni 308 trim sesi konusunda Golf 7'den daha başarılı, ses yalıtımı ise kafa kafaya denilebilir.

Aksini iddia eden NFS oynasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Yeni 308 trim sesi konusunda Golf 7'den daha başarılı, ses yalıtımı ise kafa kafaya denilebilir.

Kendinde inanmadin ya soyledigine neyse

• quote:

quote:

Yeni 308 trim sesi konusunda Golf 7'den daha başarılı, ses yalıtımı ise kafa kafaya denilebilir.

Yo gayet de inanarak söylüyorum.

Ama kimseyi inandırmaya uğraşamayacağım.

Problemi olan, iki araçla da taşlı ham yol ya da stabilize yola girip kendi görsün. Denemesi bedava. Gidin bayiye test edin.
  • quote:

quote:

quote:

Problemi olan, iki araçla da taşlı ham yol ya da stabilize yola girip kendi görsün. Denemesi bedava. Gidin bayiye test edin.

şimdi çok basit bi örnek verecegim. 2000 model Golf e bakalim bide 2000 model 306 ya bakalim tek istedigim gözünün önünde canlandirman başka birşey degil. Ondan sonra dedigin şeyin hiçbir inandiriciligi olmadigini anlayacaksin.. Nerde varmi ortalikta 15 yasinda pejolar ? Piyasada çöp muamelesi görüyor.. 15 yaşinda vw ler hala satiliyo bora golf passat taş gibiler. B5 passatlara bak bide 406 lara bak 406 lar dökülüyo b5 passatlar hala taş gibi

demek istediigm gidip bayide icine bindigin test ettigin her araba illaki güzel hoş. Çünkû yeni,sifir.. Birkac sene sonraki durumuna bakmak lazim. 2010 model 308 im vardi 1 sene 35 bin km kullandim 125 bin km deyken sattim eski 308 kullanicisi olarak yazdim bunlari.. Pejo iyidir yenisi ve temizi alinip 2-3 sene binilebilir ama okadar.. Fazlasini beklemek vw ile filan kiyaslamak hayal olur..

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi çok basit bi örnek verecegim. 2000 model Golf e bakalim bide 2000 model 306 ya bakalim tek istedigim gözünün önünde canlandirman başka birşey degil. Ondan sonra dedigin şeyin hiçbir inandiriciligi olmadigini anlayacaksin.. Nerde varmi ortalikta 15 yasinda pejolar ? Piyasada çöp muamelesi görüyor.. 15 yaşinda vw ler hala satiliyo bora golf passat taş gibiler. B5 passatlara bak bide 406 lara bak 406 lar dökülüyo b5 passatlar hala taş gibi

demek istediigm gidip bayide icine bindigin test ettigin her araba illaki güzel hoş. Çünkû yeni,sifir.. Birkac sene sonraki durumuna bakmak lazim. 2010 model 308 im vardi 1 sene 35 bin km kullandim 125 bin km deyken sattim eski 308 kullanicisi olarak yazdim bunlari.. Pejo iyidir yenisi ve temizi alinip 2-3 sene binilebilir ama okadar.. Fazlasini beklemek vw ile filan kiyaslamak hayal olur..

"2000 model Golf e bakalim bide 2000 model 306 ya bakalim" dan sonrasını okumadım.

Size bayiye gidince 2000 model arabaları satmaya çalışıyorlarsa başka bayilere de göz atın derim. O bayide bi terslik var. Günümüze gelemediniz gitti. Volkswagen'in "Das Auto" olduğu günlere bakıp bakıp iç çekiyorsunuz hâlâ.

İnanmayanlar için söylediğim tek şey; bayiye gidip rica etsinler. İki aracı da nispeten yüksek hızlarda stabilize veya normal hızlarda taş yola soksunlar. Hiçbiri yoksa satış temsilcisinden müsaade alıp üç beş çukura sürsünler arabaları, yollarda bolca mevcut zaten.

Lafla yürümüyor peynir gemisi, tek söylediğim; gidin görün.

Bu kafa yapısıyla Audi de alınmaz. 2000 model Audi'lere bakın bi de 2000 model Mercedes'lere bakın. 15 sene önceki Audi'ler tenekeydi, hatta VW'nin bile gerisindeydi marka olarak.

Buradan yola çıkarak 15 sene önceki Audi'leri unutmayın ve bayide sıfır km Audi'leri incelemeyin bile.

Yazarken bile saçma geldi ama neyse.

• Arkadaş yeni astra ve yeni megane bekleneni veremeyince 308e çamur atıyorlar demişte.Yeni megane daha gelmedi belki fransada bile satışa başlanmadı,bekleneni nasıl verememiş piyasaya çıkmayan araç Astra hakkında bişey diyemem daha yollarda görmek nasip olmadı biraz abartıldığını düşünüyorum onunda gerçi

• Para olsa da yeni 308 alsak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

"2000 model Golf e bakalim bide 2000 model 306 ya bakalim" dan sonrasını okumadım.

Size bayiye gidince 2000 model arabaları satmaya çalışıyorlarsa başka bayilere de göz atın derim. O bayide bi terslik var. Günümüze gelemediniz gitti. Volkswagen'in "Das Auto" olduğu günlere bakıp bakıp iç çekiyorsunuz hâlâ.

İnanmayanlar için söylediğim tek şey; bayiye gidip rica etsinler. İki aracı da nispeten yüksek hızlarda stabilize veya normal hızlarda taş yola soksunlar. Hiçbiri yoksa satış temsilcisinden müsaade alıp üç beş çukura sürsünler arabaları, yollarda bolca mevcut zaten.

Lafla yürümüyor peynir gemisi, tek söylediğim; gidin görün.

Bu kafa yapısıyla Audi de alınmaz. 2000 model Audi'lere bakın bi de 2000 model Mercedes'lere bakın. 15 sene önceki Audi'ler tenekeydi, hatta VW'nin bile gerisindeydi marka olarak.

Buradan yola çıkarak 15 sene önceki Audi'leri unutmayın ve bayide sıfır km Audi'leri incelemeyin bile.

Yazarken bile saçma geldi ama neyse.

Her seferinde böyle olur zaten yeni 308 cikar yeni megane cikar yeni civic cikar konu hep ayni ;
    Yeni 308 golfu gecicek , yeni megane golfu ezicek , yeni astra golfu tokatlayacak, falan fistan.. Aradan biraz sure gecer yine husran.. Golf yine 1 numara golf yine en iyisi.. Digerleri golf alamayanlar icin bir alternatif işte

• Yav tamam bişey demiyorum haklısın.

Git bayiye çık teste sür bozuk yola diyorum, daha ne kadar net olabilirim?

Hâlâ laf salatası.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.