Şimdi Ara

308 Sedan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence gayet başarılı ben facia bir şey bekleyerek girmiştim topice.
    Hatta hb sinin arkasını ben hiç beğenmem top gibi duruyor.Sedanıyla o kötü duruşta giderilebilri bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Türkiye'de yılda 10.000 veya 20.000 adet otomobil üretecek (montajını yapacak) quasi-bant şeklinde çalışan bir fabrikayı kurmak 1 yıldan kısa sürede tamamlanır. İhaleden prefabrik kapalı alanların anahtar teslimi çok kısa sürede gerçekleştirilebilecek bir girişim. KARSAN'ın hâlâ J9 ürettiği bir tesis var. 1 Aylık çalışma ile 308 sedan üretebilecek hale gelir. Bir otomobil üretmek Fransa'daki gibi mesela 6 saat değil de 12 saat sürer. Dakikada 1 tane değil de saatte 10 tane yaparlar.

İRAN'da bile fabrikası lisans altında olan bir şirket (hoş, o farikada Mercedes de üretiliyor ama...)

Kalitesi ne olacak acaba. 1 aylık çalışma ile araç üretebilir hale gelebilir belki ama araçları montajlarken hızlı çalışmada gözden kaçacak çok şey olabilir.

• İdare eder
  • 308 sedan başarılı olmuş görünüyor...gerçi farklı açılardan da görmek gerekir...ayrıca Peugeot sedan üretmesin diyenler 407'ye ayıp ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 6 Mart 2009; 14:52:41 >
  • peugeotun en güzel sedanı 406 dı
  • quote:

Orjinalden alıntı: skipper_forum

Fransız otomotiv devi Peugeot�un CEO�su Jean Philleppe Colin, "Türkiye�de yatırım için fizibilite çalışmalarımız krize rağmen sürüyor" dedi. Peugeot Türkiye Genel Müdürü Jean Pierre Vieux, Türkiye�de üretilecek aracın 308 Sedan veya aynı sınıfta bir araç olacağını bildirdi.

Acaba Türkiye'de nerde üretecekler bu arabayı?

Muhtemelen Bursada üretecekler.

Pejonun Türkiye üretim tesisi Bursada

Karsan üretim yapıyor.

Partnerler , experler , eski j9lar Karsandan çıkıyor.
  • şu tasarımın nesi kötü biraz bmw 3ü andırıyor
  • 307 gibi olacaksa hiç olmasın daha iyi.
  • Peugeot'un tek sedanı 406 dır bence.
    Ondan sonra adam gibi sedanı olmadı.206 Sedanlar'da İranda üretiliyor galiba.

Hiç yoktan millete iş imkanı o başka:....
  • quote:

Orjinalden alıntı: plateau

308 sedan başarılı olmuş görünüyor...gerçi farklı açılardan da görmek gerekir...ayrıca Peugeot sedan üretmesin diyenler 407'ye ayıp ediyorlar

+1905 407 gayet güzel bir araçtır ama 206 ve bu 308 rezillik
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunceylin

Peugeot mümkünse Sedan üretmesin...

• quote:

Orjinalden alıntı: haydarpaşa

quote:

Orjinalden alıntı: plateau

308 sedan başarılı olmuş görünüyor...gerçi farklı açılardan da görmek gerekir...ayrıca Peugeot sedan üretmesin diyenler 407'ye ayıp ediyorlar

+1905 407 gayet güzel bir araçtır ama 206 ve bu 308 rezillik

Arkadaşlar HBden bozma sedanları kastediyorlar yoksa bende severim 406 407leri az seğretmedik TAXI filmlerini ahh ahhh yenisi çıksa hiç fena olmaz.

• üretseler kime satacaklar merak ediyorum..

bu krizde ne arabalar satmıyor hbden bozma, adı çürüğe çıkmış marka mı satacak..
  • pöco sedan araba yapamadı yapamıyor ve bu gidişle yapamayacak da
  • HB den bozma sedanlardan ne zaman vazgeçilecek ya. hiç biri bi şeye benzemiyor.
  • Ülkemizde üretim yapacak olmaları güzel.

Ama 308'i sedana çevirmesinler.Tutsunlar 2 tane çizen adam;yeniden bir araba çizdirsinler.İçi aynı olsun 308'le,yürür aksamı,motoru filan.Ama dışı aynı olmasın.Örneğin;Golf-Bora gibi.
  • 406 ve 407 modelleri hariç Peugeot sedan üretiminde malesef başarılı değil, bence fazla ısrar etmezse de iyi olur..
  • bir pejo kullanıcısı olarak bende facia bekleyerek girdim ama 206 sedan ve 307 sedan a kıyasla daha düzgün bir araç olacak gibi.

206 ve 307 sedanların önü başka telden arkası başka telden çalıyor bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Türkiye'de yılda 10.000 veya 20.000 adet otomobil üretecek (montajını yapacak) quasi-bant şeklinde çalışan bir fabrikayı kurmak 1 yıldan kısa sürede tamamlanır. İhaleden prefabrik kapalı alanların anahtar teslimi çok kısa sürede gerçekleştirilebilecek bir girişim. KARSAN'ın hâlâ J9 ürettiği bir tesis var. 1 Aylık çalışma ile 308 sedan üretebilecek hale gelir. Bir otomobil üretmek Fransa'daki gibi mesela 6 saat değil de 12 saat sürer. Dakikada 1 tane değil de saatte 10 tane yaparlar.

İRAN'da bile fabrikası lisans altında olan bir şirket (hoş, o farikada Mercedes de üretiliyor ama...)

Karsan, J9'dan vazgeçemeyeceğine göre..
  • peugeot sedan konusunda kötü gibi ama 407 tasarım olarak güzel, çok batırmazlarsa 308 den değişik spor bir sedan çıkabilir ama resimler tırt duruo öyleyse başlamasınlar bile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.