Şimdi Ara

3080 Ti için model önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • seasonic focus 750w gold ile 3080 kullanıyorum.corsair dediğin cx falan değil rm rmx ise yeterli olur ama bu saatten sonra ben olsam 3080 ti almazdım.yazın 4000 serisi çıkacak işte bir kaç ay bile kalmadı.

• peki Asus TUF ve Asus Strix arasında kayda değer bir fark var mı? rgb dışında. aralarında yaklaşık 150 usd var. değer mi bu farka?

• kunGFu kullanıcısına yanıt

CORSAIR CX SERİSİ CX750M 750W 80PLUS BRONZE MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

• En F/P kart Gigabyte Gaming OC ' dir. Strix Evga SurpimX'i falan döne döne tokatlar, tokat manyağı yapar üstüne basıp geçer hiç acımaz gözünün yaşına bakmaz.

En serin çalışan karttır.

+ 4 sene garantilidir.

+ top modellerden daha uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanydn -- 20 Mayıs 2022; 2:52:50 >
  • iori_yagami kullanıcısına yanıt

o serinin ne yapacagini önceden kestirmek zor, üst seviye böylesi bir gpu ile suyunun cikma ihtimali var. Ama takar bakarsin, eger reset atma yahut baska bir sorun yasarsan kullanmaya devam etmemelisin. Tam tersi olsa mesela gpu elinde olsa, bu psu yu alayim mi diye sorsan, alma derdim.

• Almışken RTX3090 olmazmı?

inventus
    GAINWARD GeForce RTX 3090 Ti Phantom RTX3090Ti, PCI-E16 4.0, 24GB/384bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12825
  • Urinia kullanıcısına yanıt

3090 ti alsın dostum. Madem 3090 alabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.