Şimdi Ara

SATILDI - 3080ti ve 3070ti ve PSU ilanıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI - 3080ti ve 3070ti ve PSU ilanıdır

(Fiyatları vaktim oldukça guncellicem rayici bilmediğimden bakmam lazım.)

MSI RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12GB OC

27-11-2021 Tarihinde itopya bilgisayar'dan alındı. Serin yerde kullanıldı gayet iyi durumda kartım test edilmeye açıktır. Faturaları kutusu ekipmanı tam. Kart Miningde kullanıldı. Bakımları yapılarak kullanıldı. Bakımdan kasıt temizlik, pedleri, macunu yenilenerek kullanıldı. ( thermal padleri pullsar icedragon ile macun Thermal Grizzly ile değiştirilmiştir.) 3070ti ler gerek olmadıgından açılmadılar.

Eylul 2022 tarihinden beride çalışmıyorlar.

Elimde; 

2 adet bu şekilde, itopyadan alınma 27-11-2021 tarihli MSI 3080 Ti VENTUS 3X 12GB OC ,

1 adet Amazon japonya dan alınma 17-12-2021 tarihli MSI 3080 Ti VENTUS 3X 12GB OC var.  

Yukardakiler 11.000 TL Japonya olan 10.000

Bunlara ek; 

1 adet Msi ventus 3x 3070ti 2021 Aralıkta Amazaon Japonyadan alınma, 6.750 TL

1 adet Asus Rog Strix 3070ti 2022 Nisan ayında Amazon Japonyadan alınma,  7.750 TL

2 adet Evga FTW3 3070ti Nisan 2022 ayında Amazon Almanyadan alınma, 7.750 TL

kartları mevcut. Bunların hepsi 3070ti.

Ayrıca;

İki adet High Power Super GD+ Series 1050W 80+ GOLD Smart Fan, Full Moduler Güç Kaynağı (HP1-H1050GD-F14C), 04-27-2022 tarihli teknobiyotik.com dan alınma 2 yıl garantili, 3000 TL

Bir adet FSP HYDRO PTM PRO 1200W 1200W 80+ PLATINUM tak çıkar kablolu (HPT2-1200M) Güç kaynağı, 30-12-2021 tarihli İnventus.com.tr den alınma 2 yıl garantili, 4000 TL

Mining rigde kullanılan aluminyum gövde kablolar, riserlar, PCİE çoklayıcı gibi ve aklıma gelmeyen teçhizatta mevcut. Bunlarda satışa açıktır. 

Fiyatı yazılıcak

İlandaki kartlara istenilen stres testi yapılabilir. Yukarıda yazan envanterin hepsinin bilgisi belgesi mevcut Kutularıda İçerikleri de mevcut. 

Satmak istemiyordum ama mining durduğu için ve paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldım. 2022 Eylulun 15 inden beri mining durduğu için çalışmıyor tum teçhizat.  

Elektronik devre, tarla süren öküz değildir koştuktan sonra yorulsun. Bakımı yapılan tüm aletler gibi GPU larda ömürlerinden bişey eksiltmezler. Hatta kartların fabrika çıkışı bazı parçaları 2. sınıftır bunlar daha kaliteli olanlarla değiştirilirler miningciler tarafından. Lütfen araştırmanızı yapın nette bi sürü kaynak var mining kartla normal kartı kıyaslayan. Sonra neyin ne olduğuna karar verin.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 13000 TL Miktar : 7 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyatlar yazmıyor.

• Liquist kullanıcısına yanıt

3080'lerde yurtiçi faturalı fiyatla yurtdışı ürünlerin fiyat farkı olmalı.. diye düşünüyorum..

• cherami kullanıcısına yanıt

Öneri dikkate alındı ve revize edildi.

• Fiyat değişikliği.

• Fiyat indi.

• hayırlı satışlar güzel fiyatlar güzel ilan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leaving -- 19 Kasım 2023; 18:8:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.