Şimdi Ara

30bin ytl ye sıfır dizel???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar arkadaşımın şirkete araba alınacak mutlaka sıfır düşünülüyo ve dizel tabi ki
    bu fiyata b ya da c segment mantıklı önerilerinizi bekliyorum
    biliyorum öncelikler nelerdir b ve c alakasız diyebilirsiniz ama bu tercihi sizlerin önemli yorumlarıyla yapmaya karar verdik sorunsuz ve ekonomik olması tabi ki başta geliyor teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başar AKTEN -- 3 Aralık 2006; 22:24:01 >

• ne için kullanılacağı yazılırsa daha faydalı olabiliriz .
  • 0 ve 30 milyar albea olabilir cerato basic indirimde 31.750 baskada 0 zor
  • sorunsuz ve ekonomik,30000 e kadar fiyatlı

mitsubishi colt dizel. sitesinde 31200 yazıyor ama şu aralar kampanya var. mesela 27800yazan benzinli otomatiği 25500 e bırakıyorlarmış. bu bağlamda 31200 de 29000 civarı bir şey olsa gerek. genede fiyatını arayıp sormak lazım.

1.5 -95 beygir mercedes cdi dizel motoru kullanmakta.

teknik verileri;

yakıt tüketimi şehir içi 5,9litre

şehirlerarası 3,9 litre

şirkete alınacaksa +400 usd karşılığı 5 yıl sınırsız kilometre garantili olabiliyor.

( en azından benzinlisi olabiliyor herhalde dizelide oluyordur)

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

ne için kullanılacağı yazılırsa daha faydalı olabiliriz .

dostum kusura bakma unutmuşum araç daha çok binek ve çok ufak yükler için kullanılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

sorunsuz ve ekonomik,30000 e kadar fiyatlı

mitsubishi colt dizel. sitesinde 31200 yazıyor ama şu aralar kampanya var. mesela 27800yazan benzinli otomatiği 25500 e bırakıyorlarmış. bu bağlamda 31200 de 29000 civarı bir şey olsa gerek. genede fiyatını arayıp sormak lazım.

teknik verileri;

şehirlerarası 3,9 litre

şirkete alınacaksa +400 usd karşılığı 5 yıl sınırsız kilometre garantili olabiliyor.

hayırlı günler.

dostum colt kağıt üstünde iyi görünüyor ama servis parça ve bakım masrafları açısından biraz daha bilgi verebilirsen sevinirim
    teşekkürler

• Şirkete alınacak araçlar için ben Mitsubishi falan önermem bence çünkü herhangi bir sorun olup da araçlar serviste falan yatarsa haliyle şirket mağdur olur ve "Renault, Ford, vs alsaydık böyle olmazdı, nereden bulduk bu arabayı" derler. Benzer şekilde yıllardır arkadaşlarıma AMD aldırtırım ama şirkete veya cins birine alınacaksa Celeron (aynı paraya ancak o olur çünkü) alın derim. Onlar da en iyisi Clio-Fiesta-Accent üçlüsünden birini alıversinler. Hatta filo indirimi ile Accent Admire alsınlar; 3 tane parasına 4 tane bile alabilirler belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700.000TL Sıfır Araba Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • multijet ler yada cdti lar bu amaç için üretilmişlerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

sorunsuz ve ekonomik,30000 e kadar fiyatlı

teknik verileri;

şehirlerarası 3,9 litre

hayırlı günler.

dostum colt kağıt üstünde iyi görünüyor ama servis parça ve bakım masrafları açısından biraz daha bilgi verebilirsen sevinirim
    teşekkürler

bende benzinlisi var o bakımdan dizeli hakkında tek bildiğim yazdıklarım.

ama iç hacim olarak sayılanların tümünden daha geniş. arka koltuklarıda komple çıkartılabiliyor. o zaman arkada oldukça geniş bir alan kalır. şu tek kapılı arka camı olmayan corsalardan daha fazla bir alan yani.
    dediğim alanı bu sitedeki resimlerden görebilirsin.. http://www.mitsubishi-motors-euro.com/models/colt5door/showcase en üstte soldaki ilk resim.

bakım maliyetleri için http://www.temsa.com.tr/otomotiv/harita.aspx?LNG=TR&type=BService den sana yakın bi servisin numarasına bak , arayıp onlara sor arkadaşım ne desem yalan olur.

ayrıca arkadaş serviste yatar demiş. mitsubishinin arkasında türkiyenin en büyük ikinci sanayi kuruluşu var sabancı. böyle bir durumla karşılaşacağını sanmam. arabam 17000 km de daha 15000 bakımı harici servislik bir işim olmadı. o bakımdan sanmam diyorum. servisin hızını test edebileceğim bir olay olmadı yani. arkadaşın bildiği gördüğü bir olay varsa bilemem.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 4 Aralık 2006; 11:42:46 >

• arkadaşım sana tek bir marka yazıyorum araştır kötü bi özelliğin yakalarsan alma "opel combo". konforuna, yakıt tüketimine ( 100 km de ortalama 5 litre) iç mekan ferahlığına bak öyle karar ver...
  • colt un servisinin pek yaygın olmamasından dolayı düşünmüyorlar dostum
    ayrıca hafif ticari de düşünmüyorlar mühendis.bey arkadaşım...
    şimdi arayıp kızıcam artık biraz uyumlu olun len diye
    ben fiyatı biraz daha arttırmaları konusunda ısrar ediyorum fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler...
  • hyundai getz crdi
    accent era cri var o fiyata gayet güzel araclar onlara bakabilirsin
    ayrıca
    vw polo grande punto
  • yaris d4d terra

2 hava yastiği klima abs mp3 calar

30.500 zaten 30.000 alirsin
  • yaris grande ve polo iyi seçimler gibi duruyor arkadaşlar kullananlar iyi ve kötü yanlarını yazarlarsa sevinirim
  • Yarisin

kötu yanları:

İçeriye diğerlerine gore biraz daha yol ve motor sesi almasi 120 den sonra ama cok takan biri ziebert ile cozuebilir cok takilacak abartili bir ses yok.

Bagajdaki bölmeleri sokmediğin sürece bagaj yetersiz sokersen sinifinda normale yakin bir bagaj elde edebilirsin.

aracin amortisörleri cok sert o yuzden bozuk zeminde cok sarsiyor yada yüksek hizda yolu cok hissettiriyor...

kemer takilmazsa 2 dk kadar sürücü ve yolcu için sinir ediyor

iyi yanlari :

dizel icin cok seri ve ara hizlanmalari cok iyi bir arac.

yol tutuşu ve frenleri cok iyi.....

dizellerde mp3 calar standart ve ses sistemi cok iyi....

bakimlari ucuz fiat kadar.....

simdilik aklima gelenler bunlar sormak istediğin varsa yardimci olabilirim....

• ist. değilseniz (köprü probleminden dolayı) doblo. ist. ise albea. zaten 30'a başka seçenek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.