Bildirim
30dk da %10 sarj gitmesi iphone 8 plus
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Full parlaklıkta 6 saat youtube da video izlemek kötü mü sizce 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 saat yapıyor benim duruma göre. Ortalaması nedir acaba bu rakamların ki bir şeyi baz alabileyim
Hocam yarım saatte %10 gitti diyorsunuz da bu duruma göre değişebilir. Hücreselde misiniz wifi da mı ya da arkaplanda çalışan uygulama var mıydı? Telefonu %100 yapıp %1 e kadar kullanın. 8-9 saat vermesi lazım hemen hemen. En iyi böyle bakarsınız iyi mi kötü mü. Ya da pil sağlığı kısmından pile bakın da ben pek güvenmiyorum ona daha beta çünkü
WIFI da kullanıyosanız bence normal değil mobil veri ise normal olabilir -
Wireless kullanıyorum. Arkada açık instagram vs oluyor.%100 den %35 e 4 saat 43 dk da geliyor.
Hocam normalden biraz kötü isterseniz böyle bırakın isterseniz teknik servise verin ama çok kötü değil.
Bnm 40 dakkada full şarjdan 99 a iniyo anormallik var pil sağlıgı 91
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
normal.youtube zaten çok şarj yiyor.birde parlaklık en yüksek.video ise fullhd boyuttaysa az bile yemiş. -
Normal. -
Cok arada kaldim. Cok yeni bir telefon oldugu icin normal oldugunu dusunmuyorum ama, mevcut telefonlara ve piyasaya kiyasla normal gorunuyor. Apple Destek'e sorun, garantisi varsa incelesinler. -
Gittim test ettiler bundan bişi çıkmadı ama donanımda başka bir hata varmış şak diye yeni 8 plus verdiler. Adamlar işini iyi yapıyor gerçekten.
Bence normal, yine performans değerleriyle karşılaştırmak gerekquote:
Orijinalden alıntı: Dexter15
Full parlaklıkta 6 saat youtube da video izlemek kötü mü sizce 😄
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- airpods makinede yıkandı ne yapmalıyım
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone ekranda yeşil çizgi
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X