Şimdi Ara

30dk da %10 sarj gitmesi iphone 8 plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parlaklık en üst seviyede 30dk da youtube videosu %10 sarj yiyor. Normal mi sizce ?

2 aylık telefon normal değilse gidip göstermeyi düşünüyorum. Bana nedense sarj hızlı bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Full parlaklıkta 6 saat youtube da video izlemek kötü mü sizce 😄

• 5 saat yapıyor benim duruma göre. Ortalaması nedir acaba bu rakamların ki bir şeyi baz alabileyim

• Hocam yarım saatte %10 gitti diyorsunuz da bu duruma göre değişebilir. Hücreselde misiniz wifi da mı ya da arkaplanda çalışan uygulama var mıydı? Telefonu %100 yapıp %1 e kadar kullanın. 8-9 saat vermesi lazım hemen hemen. En iyi böyle bakarsınız iyi mi kötü mü. Ya da pil sağlığı kısmından pile bakın da ben pek güvenmiyorum ona daha beta çünkü

• WIFI da kullanıyosanız bence normal değil mobil veri ise normal olabilir
  • BigGamer kullanıcısına yanıt
    Wireless kullanıyorum. Arkada açık instagram vs oluyor.%100 den %35 e 4 saat 43 dk da geliyor.

• Hocam normalden biraz kötü isterseniz böyle bırakın isterseniz teknik servise verin ama çok kötü değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bnm 40 dakkada full şarjdan 99 a iniyo anormallik var pil sağlıgı 91

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal.youtube zaten çok şarj yiyor.birde parlaklık en yüksek.video ise fullhd boyuttaysa az bile yemiş.
  • Normal.
  • Cok arada kaldim. Cok yeni bir telefon oldugu icin normal oldugunu dusunmuyorum ama, mevcut telefonlara ve piyasaya kiyasla normal gorunuyor. Apple Destek'e sorun, garantisi varsa incelesinler.
  • Gittim test ettiler bundan bişi çıkmadı ama donanımda başka bir hata varmış şak diye yeni 8 plus verdiler. Adamlar işini iyi yapıyor gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter15

Full parlaklıkta 6 saat youtube da video izlemek kötü mü sizce 😄
    Bence normal, yine performans değerleriyle karşılaştırmak gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.