Şimdi Ara

30günFreeyi nasıl kullancam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal cdyi(arkadaşın kredi kartından) yeni aldım fakaat kredi kartım daha gelmedi.30 günlük Free süresini nasıl kullanıcam?Kullanamazmyım kredi kartı olmadan?Bilen yardım ederse sevnrm...

• Acc alırken kredi kartı numarasına arkadasını kredi kartı numarasını yaz ztn ilk ay para cekmiyolar kendi kredi kartın gelince( bir ay içerisinde gelir herhalde ) acc ayarlarında kredi kartı numarasını degiştireblirisin ( Belki yanlıs olabilirim ama benim bildigim kadarıyla acc ayarlarından kredi kartı numarası degişebiliyodu onu tam bi arastır ama benim bildigim kadarıyla degişebiliyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlor -- 16 Eylül 2006; 20:47:32 >
  • evet değiştirebiliyosun ama sunu merak ediyorum ben uyeliği iptal edersen(yani acc kapatırsan durdurursan değil) yeni acc açabiliyomusn (mantıken olmalı ama emin olmak istiyorum) bilen biri yanıtlarsa sevinirm
  • kapatırsan aynı key ile tekrar acc açamassın
  • arkadaş arkadaşın kartına muhtaç bi durumdayım (neCümleAma)
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

kapatırsan aynı key ile tekrar acc açamassın

Evet bir kere kullandıgın keyi birdaha kullanamıyosun...
  • kredi kartı yerine bankada hesap açıp sanal kart da kullanbilirdin ben öyle yapıyorum üstelik limitinide sen belirliyorsun aktardığın para kadar limit oluyor süper birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

kredi kartı yerine bankada hesap açıp sanal kart da kullanbilirdin ben öyle yapıyorum üstelik limitinide sen belirliyorsun aktardığın para kadar limit oluyor süper birşey.

bende öyle kullanıyorum
  • pole sen kullanma ya sen wow bitti demişsin imzanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

pole sen kullanma ya sen wow bitti demişsin imzanda

dum diym ozaman başka oyunlarda var ama hehe
  • sanal kart mantıklı hakkaten onuda açsammıki
  • Ya birileri su sanal kart hakkında detaylı bilgi içerecek bir topic acsın lutfen cok yararlı bir topic olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.