Şimdi Ara

KONU SİLİNMİŞTİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 25 Kasım 2024; 10:31:15 >

• benzer konu vardı 1-2 ay önce forumda araştırın bulacaksınız faydalı programları, diğer bilgiler için pm atıyorum
  • KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Sanırım senin başka bir konun daha vardı biraz evvel ona da cevap verdim
    Neyse sorularına cevap vereyim elimden geldiğince.
    - .exe uzantılar tabii ki de çalışmayacaktır bunun için sana ilk önereceğim yer tabii ki de Apple Store ücretli ya da ücretsiz programları güvenlik açısından oradan indirmeni tavsiye ederim ama risk alır ben 3. parti uygulamaları başka yerlerden de indiririm dersen sanahttp://appdl.net/ bu siteyi şiddetle tavsiye ederim. İngilizcedir ama senin işini çok rahat görür. (Torrent sitelerinden de Mac için program bulabilirsin.)

- Bence video falan izleyeceksen kesinlikle VLC Player'ı edin. (Sanırım Apple Store'da yok ama kendi web sitesinden ücretsiz indirebilirsin.)

- Clean My Mac süper bir programdır onu yukarı da verdiğim linkten edinebilirsin.

- Office falan istersen gene Apple Store da var sanıyorum Microsoft Office ama yoksa da Apple ın kendi Office programları da gayet faydalı. En kötü torrentten bulabilirsin.

Şu an işyerinde olduğumdan aklıma ilk gelenler bunlar.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Sanırım senin başka bir konun daha vardı biraz evvel ona da cevap verdim
    Neyse sorularına cevap vereyim elimden geldiğince.
    - .exe uzantılar tabii ki de çalışmayacaktır bunun için sana ilk önereceğim yer tabii ki de Apple Store ücretli ya da ücretsiz programları güvenlik açısından oradan indirmeni tavsiye ederim ama risk alır ben 3. parti uygulamaları başka yerlerden de indiririm dersen sanahttp://appdl.net/ bu siteyi şiddetle tavsiye ederim. İngilizcedir ama senin işini çok rahat görür. (Torrent sitelerinden de Mac için program bulabilirsin.)

- Bence video falan izleyeceksen kesinlikle VLC Player'ı edin. (Sanırım Apple Store'da yok ama kendi web sitesinden ücretsiz indirebilirsin.)

- Clean My Mac süper bir programdır onu yukarı da verdiğim linkten edinebilirsin.

- Office falan istersen gene Apple Store da var sanıyorum Microsoft Office ama yoksa da Apple ın kendi Office programları da gayet faydalı. En kötü torrentten bulabilirsin.

Şu an işyerinde olduğumdan aklıma ilk gelenler bunlar.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.