Şimdi Ara

30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence öyle düşünme tamam nereden mezun olduğuna bakacaklar ama işte sen kendini geliştirebilirsin gibi kalıp sözler söylemeyim zaten biliyorsun ya da yatay geçiş yaparsın ki zaten seviyenin altı üniversite olarak düşünüyorsan rahatlıkla geçersin daha iyi yerlere. Bir de kimin ne dediğini ne düşündüğünü boş ver insanlar çok konuşur akıl veren çok olur. Takma geç git.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eternal55 E kullanıcısına yanıt
    Sinif arkadaslarin ilk binlerde gezerken buralara gitmek o kadar koyuyor ki anlatamam mezun senemdi bir de

• Guest-1h062019 kullanıcısına yanıt
    UP

• exploitt kullanıcısına yanıt
    Avarel29 nick'li kullanıcı gibi daha iyi yapıp tercih edecekler var bu üniyi çok göze batıyor kalitesi zaten baksana geçen sene 7bin yükselmiş ben bile 30.1 im ümitli değilim. Ama bakacaz

• Onun altina ne yazacaksiniz

Baya bi boslamıssın sen sadece okulun adina bakan tiplerdensin.Orada Gtü ve ege gibi okullar var bu okulları arastirip mezunlarınin nerede calistıgına ve akademik kadrosuna baktınmıda elestiriyorsun.
    Dikkat etde 30k ile bu üniversitelerden birine gir kardesim.Eger buralara layik gormuyorsan kendini kardesim kal mezuna ve hakettigin yeri al ne diyeyim.
    Geleceginde basarıli ve mutlu olursun insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim başa baş gittiğim 2 arkadaş vardı. 3 kişi hep denk giderdik. Ama sınav günü geliyor birisi 9k birisi 11k yapıyor birisi de 30k yapıyor. Ama bunu bir son olarak değilde zorlu bir başlangıç olarak görebilirsin. Neyse eğri çok boş yaptım :D

Gelirse gtü Ege Ankara İstanbulÜni
    Bak buralar kötü değil hatta hiç fena bile değil gerçekten buralardan çıkanlara bak nerelerdeler mühendisliğin garantisi yok Boğaziçi mezunu bile işsiz kalabiliyor

• uygulamanın adı nedir
  • eternal55 E kullanıcısına yanıt
    Benim hatam pardon marmarayı bi an 32k zannettim

• labittimla kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim ama gtu ve ege de gelmeyecek buyuk ihtimalle 34 k ege ben 33 mezun senemdi zaten belki bi ihtimal 9 eylul olur ama hic istemeyerek gidicem ege olsa da turkce diyolar hep icimde kalicak odtuye ituye gitmek ama yapacak bisey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: exploitt

33.5 ile gtu sansim var mi
    Yok

• Uygulama bu yıllara göre sıralama eğitim dili akreditasyon felan var mı diye bakabiliyorsunuz olmadı yok atlas ta incele seçeneği var oradan da bölümle oraya geçiş yapabiliyorsunuz
    30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun

• birde sıralamlara böyle bak istersen karşılaştırmalı. bence 20-30 k bandında olupta gidilebilecek en iyi yer gebze teknik bilgisayar
    mezun olupta ben iş bulamadım diyen biri yok. Hatta 3 ve 4 sınıflarda işler buluyorlar ve gittikleri şirketlerde odtü, boğaziçi, itü gibi köklü ünilerden mezunlardan hiç bir eksikleri olmuyor. konum olarakta mükemmel biryerde bence araştırın biraz trendi inanılmaz. aselsan başkanı eski gtü rektörü, hocaların birçoğu tübitakta görevli, diğer kalan bir çoğu sanayi projeleri ile iç içe, hocaları amerikada eğitim görmüş. eğitim acısında çok önde

30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun

• karahan1992 kullanıcısına yanıt
    33.5 k ile gelme şansı var mıdır ?
    Kimse bilemez sadece tahmin eder tercih edip göreceksin

• DEU hakkında bi bilginiz varmı ?
  • avarel29 kullanıcısına yanıt
    Gtu 47k iken 25k dan arastirip baya zorlanadak gtuyu yazmisdim suan 2.sinifa gectim ve girdigim siralamaya bu yil cok yaklasacak, muhtemelen 2 3 yila senin siralamanada yaklasir, bu dusunce acisi cok saglikli degil

• 43,5k istanbul aydın gelme şansı varmı bide gazi kesin gelirmi ?
  • ewdewdwe kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey kesin değil ama gazi biraz daha dengeli yükseliyor. Aydın ın az kontenjan olduğu için heran her şekilde değişebilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.