Şimdi Ara

30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
5
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olay şu geçen sene 27k-40k arasındaki üniversitelerin senelere göre değişimlerine ve niteliklerine üstün körü bakış atacaz sonradan ekleye ekleye devam edecez
    30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun 30k olup bilgisayar mühendisliği istiyenler doluşsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adam gibi 1 tane yer yok malesef

• exploitt kullanıcısına yanıt
    Bu ne saçma bir cevaptır ne yani bu bölümler boşuna mı açıldı
  • Hangi uygulama bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim yanlis anlama zaten kendimde 30k yim ama gercek bu yani hepsi Allahin unuttugu yerlerde boktan bolumler ve 30k biri olarak ben de boktanim o yuzden yapacak bisey yok

Bakış açına bağlı kimisi için sadece hayalda kalan yerler. Tamam bende daha iyi yerler bekliyordum sınavım kötü geçti ama o kadar da boş değiller.

• Okumayalım la o zaman niye okuyoruz ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eternal55 E kullanıcısına yanıt
    Evet haklisin ama zaten odtu ituyu gectim YTU Hacettepe IYTE den sonra bunlar oyle icimi karartiyor ki anlatamam su listedekilerin cogunun adi sani bile duyulmamis yerler
    Ne okuyosun diyince insan bunlari soylemeye utaniyor ama yapacak hicbisey yok gidicez biz de birine

Yalanım yok aynısı bende de var. O kapasiteye sahipken yapabiliyorken kendimi aklına bile gelmeyen yerleri araştırıyor bulmak can sıkıcı. Zoruna gidiyor anlıyorum. Ama işte...

• 22k sadece bilgisayar istiyordum kaldım öylece Gebze diyorlar ama 35k 22 ile yazmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga malesef bu universitelerde okumak odtulu doktorsa burdan mezun olanlar hemsire muamelesi gorucez

• avarel29 kullanıcısına yanıt
    Kardeş marmara iyte felan yazda bizde gtü ye gidek :D
    Şimdi dersin yapsaymışsın ona da verecek cevap yok :D

• ayt mat 33 net bi zahmet okuyayım
  • Elimizde kalan işte gtü marmara ege vb üniler :/

Azıcık kendinize güvenin la ağzınız laf yapsın bari kimse sizi ezemez babamdan biliyorum adam devlet kurumununda memur olarak çalışıyor müdürünü tanımıyor
  • meriç1210 kullanıcısına yanıt
    Marmara 22 bin

• eternal55 E kullanıcısına yanıt
    Marmara diyorum gtü daha iyi diyorlar iyte diyorum gtü daha iyi diyorlar Hacettepe Yapay zeka yazıcam kumar oynamak istemiyorum bilgisayar mühendisliği için en sıkıntı sıralamayı yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33.5 ile gtu sansim var mi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.