Şimdi Ara

Makine mühendisliği okuyanlar veya mezunlar, bi gelsenize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde bilgsayar müh okuyacağım. Ama makine daha iyi okullarda tutuyor. Şimdi idealist bir tavırla ne seviyorsan onu oku demeyin. Ben bilgi sahibi olmak istiyorum bölümle ilgil. Sorularım şunlar:

-Dersler nelerdir. Ne görülür 4 sene?
    -Hangi şartlarda çalışılır ve tam olarak ne yapılır?
    -Yurt dışı imkanları bilgisayar müh kadar iyi midir?

Ve hangi ünileri önerirsiniz. 20k'dan yukarısı için. Yukarı derken daha iyi babında değil. Yani daha kö... Ben ne diyorum ya. Hadi yazın yoksa sabaha kadar uplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda0055 -- 23 Haziran 2019; 20:48:6 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacettepe -gazi-ytü oneriri
    1.sinifta muhendislikler genelde ortaktir.12.sinifta gordugun ayt mat fizik kimya gorursun
    Diger siniflarda genel olarak bolum dersleri ileri fizik ve mat gorursun

• Gazi universitesi diger universitelerden acik ara öndedir odtuden bile onde olabilir bu konuda bolumde 15 tane prof var varin geri kalanini siz dusunun hocalarin cogu bilgili donanimli hocalar ama zordur yurt disi olanaklari otomotiv acisindan coktur almanya japonya vs tabi kendinizi gelistirdiginiz takdirde. Bolum zor mu evet zor kolay degil calisma alaniniz heryer olabilir bir fabrika bir ofis vs vs bir cok alani var ama zordur dedigim gibi gerci hepsi zor ama insaat makine elektirik elektronik bunlar ana muhendisliklerdir ve bunlar zordur bunlarin icinden de makine digerlerine oranla daha zordur. ilk sene dedigi gibi ortak dersler goreceksin diger senelerde gorecegij dersler ve icerikleri icin bu linki birakiyorum dedigim gibi ozet olarak boyle sormak isteidgik bi sey olursa buraya yazman yeterli

• barıscaa kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Acaba siz de miz Gazi'de okuyorsunuz? Sormak istediğim bir soru da Aselsan Tai gibi devlet kurumlarında Gazi'nin bilinirliği nedir hocam.

Ayrıca Gazi'yi bitirince iş bulma olanağı nedir. Mezunlardan işsiz kalanlar oluyor mu?

Yeni başlyan Gazi mezunu bir Makine mühendisi kaç k ile başlar ortalama sizce?
  • barıscaa kullanıcısına yanıt
    gazide makine okuyorum,odtüden daha ileride değil. saçmalamışsın bayaa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arda0055 A kullanıcısına yanıt
    hocam artık hangi okula giderseniz gidin işsiz kalan oluyor. bu hacettepe savunucusu arkadaş gelmeden söyleyeyim ,hacettepeden mezun olunca da işsiz kalabilirsin,odtüden mezun olunca da. kimisi işi,kimisi maaşı beğenmez. kimisi dil bilmeden ,iş bilmeden mezun olur bu yüzden iş bulamaz. ama gazi makinede okuyan biri olarak söyleyebilirim ki hocalarımız piyasayı takip eden ve sanayi,savunma ile yakın ilişkileri olan kişiler. işsiz kalma olayı size bağlı olabilir bu bağlamda.
  • Çalışma şartları çok değişir.

Ostim'de asgari ücretin biraz üstüne cumartesi dahil de çalışabilirsiniz, BMW Münih fabrikasında da çalışabilirsiniz. Arada da bir sürü olasılık var tabi.
  • Hangi dersleri gördüğünü merak ediyorsan üniveristelerin ana sayfalarindan veya makine mühendisliği bölümü/fakültesi sayfalarından bulabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.