ticket kulanmadıım için bilmiuorum ama ticketsiz, deil 2 gün 5 günde bile 31 lvl a kadar (SP FARM DAHİL) kasabilmen imkansız
quote:
Orjinalden alıntı: shinseng
ticket kulanmadıım için bilmiuorum ama ticketsiz, deil 2 gün 5 günde bile 31 lvl a kadar (SP FARM DAHİL) kasabilmen imkansız
katılıyorum kim kaybetmsite 2 gunde 30 lvlı buluyonuz en fazla 17 olursun 2 gune baska sey idaa edenlerin bot kullananlar olabir sadece
bence çok kolay olunur bir günde raha 10 saat ama online olan biri en azından ilk traderlığını yapmış olur ikinci gündede 24 silahı almış olur ticket varsa lv30u rahat geçer sp farm ı ticketlen 2 farklan bile yapsan 2 günde 1500 den fazlaa yaparsın 2 günde
quote:
Orjinalden alıntı: nickyoksunu
bence çok kolay olunur bir günde raha 10 saat ama online olan biri en azından ilk traderlığını yapmış olur ikinci gündede 24 silahı almış olur ticket varsa lv30u rahat geçer sp farm ı ticketlen 2 farklan bile yapsan 2 günde 1500 den fazlaa yaparsın 2 günde
farkındaysan oraya ricketsiz botsuz ve sp farm ı dahil olmadan siye yazdım
bunlar bomba yuh parmakarının cok hızlı calısması lag sıfır olması lazım 1 gunde 17 zor görülür 2.ci günde 19 olunur cunku görevlerin tamamlanma zamanları uzuyor diyosun 24 silahını alır ama bi ghost bug görevi bide chajki görevini aklından cıkarma chajki görevi zaten 3 saat rahat sürüyor daha bile fazla 30a kasmak lafa gelince kolayda neyse bişi demiom yine
satar misin karakteri satamaz misin karismam ama satarsan sayet, guild master'ini bilgilendir istersen onceden, gerekirse guildden ayril. Boyle satilan verilen karakterlerin guild kasasini soymalari, friend list'indeki insanlari kaziklamalari falan duyulmadik bir olay degil.
EvliyaCelebi
evliyaya katılıyorum...arkadaşlarını seviyorsan işini tam yapman gerekir.yani yukarıdakileri aynen yerine getirmen gerekir.
ticketsiz botsuz greece in ilk gününde kasıp gece sabaha doğru 3 yıldız trademi yapmıştım (farmsız full mastery ve sadece iyi ex veren questleri yaparak) imkansız değil
quote:
Orjinalden alıntı: shadylotd
ticketsiz botsuz greece in ilk gününde kasıp gece sabaha doğru 3 yıldız trademi yapmıştım (farmsız full mastery ve sadece iyi ex veren questleri yaparak) imkansız değil
tbrk kanka ''İmposible is NOTHİNG''
ben yaptığımı yazdım inanın diye yazmadım deneyen görür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme