Şimdi Ara

31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
7
Favori
19.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Cidden stat bomboş gözüküyor ya da benim izlediğim yerde görüntü kalitesi kötü ondandır.

Neden izliyorsun ki babuş
  • Kutlamanin tekrari var mi?Nerden izleyebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabri'de ayrı bir şeyin kafasındaydı.Ne garip takımız lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Snejder'ın remixli animals calma sebebi hollandalı olusu.hollandalılar dubstep-hardstyle vb türleri asırı seven bir milletir

Yapmaya öğrendik iyi oldu bende neden diyodum
  • Melo yok yok demişsinizde instagrama boy boy fotolar atıyor kutlamalardan

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Snejderin fener aglama diye bağırması çok saçma. Sanki biz sadece ligden fenerle yarışıyoruz anasını satayım. Bu adamları büyütmektir bu başka bir şey degil. Son maçlarında beşiktaş fenerbahçe gibi şike tescilli kulüp taraftarlarının gs ye şike ile şampiyonluk ne kadar kolay gibi saçma sapan boş tezahüratları tamamen galatasarayın ne kadar büyük bir rakip oldugunu gösteriyor. Snejderin de bunları söylemesi fenere yarıyor aslında. İşine bakacaksın şampiyon olmak en büyük cevaptır zaten. Snejder gibi çok büyük bir oyuncunun bir kulüp özelinde şeyler söylemesi yanlış şampiyonluk sarhoşluğuna veriyorum ben yoksa iyi karakterli birisi olduguna inanıyorum.

evet saçmalikta sen sarhos olunca napiyon felsefe mi tartisiyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Snejderin fener aglama diye bağırması çok saçma. Sanki biz sadece ligden fenerle yarışıyoruz anasını satayım. Bu adamları büyütmektir bu başka bir şey degil. Son maçlarında beşiktaş fenerbahçe gibi şike tescilli kulüp taraftarlarının gs ye şike ile şampiyonluk ne kadar kolay gibi saçma sapan boş tezahüratları tamamen galatasarayın ne kadar büyük bir rakip oldugunu gösteriyor. Snejderin de bunları söylemesi fenere yarıyor aslında. İşine bakacaksın şampiyon olmak en büyük cevaptır zaten. Snejder gibi çok büyük bir oyuncunun bir kulüp özelinde şeyler söylemesi yanlış şampiyonluk sarhoşluğuna veriyorum ben yoksa iyi karakterli birisi olduguna inanıyorum.

kendisi alakasız bir avrupa başarısı sonrası değil, fenerbahçe ile 4. yıldız için yarıştığı sezonu başarıyla fenerbahçe'nin önünde bitirdiğinde fener ağlama demiştir, bundan daha doğal bir şey yok.

• Red John kullanıcısına yanıt
    Başlıkla alakasız olmuş şiir ama platonik şahsımı derinden etkiledi..:/

• Yıldırım demirören nerde kupayı neden o vermedi arkadaşlar var mı bir açıklama onunla ilgili ?
  • Melo ve sabri maçlarda çok istekliydi.Kutlamada pek ortaya çıkmadı.Neden böyle? bana mı öyle geldi?
  • sneijderin fener ağlama diye bağırtılması aslında galatasarayın aybı kendini küçük düşürmesi. kuruluş amacı avrupada başarı sağlamak olan bir takımın şikeci fair play dışında bir oyun sergileyen takımı hedef alması olmamış. sözüm ona bu sezonki duygun başkanı örnek alacak her yönetici başarıyı şimdiden sağlamış demektir.

• meloda sabride ordaydi sabri 3 lu cektirdi.

kafayi bulanlar i cektiler genelde melo coluk cocuk getirmis dagitmadi sabride ayni sekilde.

• zamanında kim ağlamış belli

abdurrahim albayrak ağlıyor

• Umarim kutlamanin tamami tekrar yayinlanir youtubedan vs. Kacirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYoFFHeLL

Sabrinin 4 yaşındaki oğlu 25 yaşındaki beşiktaşlı taraftardan daha çok şampiyonluk gördü

Ama sabri hala kadıköy galibiyeti göremedi ( 1 gol atıcaksın yemiceksin bu kadar basit bişey )
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    Kupa kaldirdi bu 100 sene idare eder sen hic merak etme :) 4.yildizida aldi. Ah ah bir kac sene faha galibiyet gormesinde fenerli arkadaslar avunmaya devam etsin daha guzel oluyor aglarken sizleri gormek :D

• 2 gün sonra bursa maçı var..????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Formayı çıkartıp bırakan adamı kaptan diye hala tutuyoruz ben ona yanıyorum

Kendı oyuncusunu , kaptanını , fener macında yuhalayanları taraftar olarak tutmamıza yan sen.
    şu sampıyonluk gununde bıle sacma sacma bolucu yorumlar atıyorsunuz. Ayıptır.

Ne alakası ve benim fikrim bu ha bugün söylemişim ha yarın. Adamı en sona sakladılar aklıma geldi içim cız etti.

Aynen bu sene selcuk her macın en cok kosan oyuncusu olurken, gol atarken , asıst yaparken de ıcın cız ettı mı ?

Evet o pazubandı taktığı her maç.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.